הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתופן ואימונים

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
שלום בשבוע וחצי האחרונים יש לי רגישות בשורש כף יד והאגודל. הייתי היום אצל האורתופד והוא רשם לי אותפן 600 מ״ג ליום במשך שבוע.
ניתן להתאמן כרגיל ? כל עוד אין כאב?

אפשר בגדול, אבל מומלץ להיזהר יותר, כי הוא יכול לעייף אותך וההתאוששות נפגעת בלי קשר

שלום בשבוע וחצי האחרונים יש לי רגישות בשורש כף יד והאגודל. הייתי היום אצל האורתופד והוא רשם לי אותפן 600 מ״ג ליום במשך שבוע.
ניתן להתאמן כרגיל ? כל עוד אין כאב?
כן

בהחלט מינורי, אבל קיים, רק שייקח בחשבון שלא יילך חזק מדי
אתופן נלקח לתקופה קצרה כך שאין משמעות רבה. ברמת העיקרון הייתי מעדיף ארקוקסיה שהרבה יותר סלקטיבית ויעילה.
ללא קשר, תופעת הלוואי העיקרית היא אי-נוחות בקיבה.

• פותח/ת השרשור
אתופן נלקח לתקופה קצרה כך שאין משמעות רבה. ברמת העיקרון הייתי מעדיף ארקוקסיה שהרבה יותר סלקטיבית ויעילה.
ללא קשר, תופעת הלוואי העיקרית היא אי-נוחות בקיבה.
לי משפחתו של האתופן מאוד מעייפת. הייתי נזהר באימונים במידה ותחושת התשישות מגיעה.
אני אמור להרגיש תופעות לוואי של עייפות כמו שימוש באנטיביוטיקה למשל או שבעיקרון אפשר להמשיך ״להתקדם לפי התוכנית״ כמובן באופן מושכל. למשל ביום חמישי אני אמור ללכת על בנץ כבד יש צורך לחשוש? אני מזכיר שמדובר בסהכ בטיפול של שבוע עם הכדור.

זה אינדיבידואלי. אני הייתי ממשיך כרגיל תוך משנה זהירות. זאת אומרת שאם ההרגשה סביב האימון או בזמן האימון מאותתת על חולשה או חוסר ריכוז, פשוט תוריד רגל מהגז...

אני אמור להרגיש תופעות לוואי של עייפות כמו שימוש באנטיביוטיקה למשל או שבעיקרון אפשר להמשיך ״להתקדם לפי התוכנית״ כמובן באופן מושכל. למשל ביום חמישי אני אמור ללכת על בנץ כבד יש צורך לחשוש? אני מזכיר שמדובר בסהכ בטיפול של שבוע עם הכדור.
בעיקרון אין סיבה לחשש. כפי שדניאל ציין פשוט היה עירני לתחושות שלך במהלך האימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית