עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הכוונה שההתאששות נפגעת בלי שום קשר?אפשר בגדול, אבל מומלץ להיזהר יותר, כי הוא יכול לעייף אותך וההתאוששות נפגעת בלי קשר
הוא מעכב חלק מהאנזימים שאחראיים על בניית שרירמה הכוונה שההתאששות נפגעת בלי שום קשר?
כןשלום בשבוע וחצי האחרונים יש לי רגישות בשורש כף יד והאגודל. הייתי היום אצל האורתופד והוא רשם לי אותפן 600 מ״ג ליום במשך שבוע.
ניתן להתאמן כרגיל ? כל עוד אין כאב?
מינורי וחסר משמעות.הוא מעכב חלק מהאנזימים שאחראיים על בניית שריר
בהחלט מינורי, אבל קיים, רק שייקח בחשבון שלא יילך חזק מדימינורי וחסר משמעות.
אתופן נלקח לתקופה קצרה כך שאין משמעות רבה. ברמת העיקרון הייתי מעדיף ארקוקסיה שהרבה יותר סלקטיבית ויעילה.בהחלט מינורי, אבל קיים, רק שייקח בחשבון שלא יילך חזק מדי
אתופן נלקח לתקופה קצרה כך שאין משמעות רבה. ברמת העיקרון הייתי מעדיף ארקוקסיה שהרבה יותר סלקטיבית ויעילה.
ללא קשר, תופעת הלוואי העיקרית היא אי-נוחות בקיבה.
אני אמור להרגיש תופעות לוואי של עייפות כמו שימוש באנטיביוטיקה למשל או שבעיקרון אפשר להמשיך ״להתקדם לפי התוכנית״ כמובן באופן מושכל. למשל ביום חמישי אני אמור ללכת על בנץ כבד יש צורך לחשוש? אני מזכיר שמדובר בסהכ בטיפול של שבוע עם הכדור.לי משפחתו של האתופן מאוד מעייפת. הייתי נזהר באימונים במידה ותחושת התשישות מגיעה.
בעיקרון אין סיבה לחשש. כפי שדניאל ציין פשוט היה עירני לתחושות שלך במהלך האימון.אני אמור להרגיש תופעות לוואי של עייפות כמו שימוש באנטיביוטיקה למשל או שבעיקרון אפשר להמשיך ״להתקדם לפי התוכנית״ כמובן באופן מושכל. למשל ביום חמישי אני אמור ללכת על בנץ כבד יש צורך לחשוש? אני מזכיר שמדובר בסהכ בטיפול של שבוע עם הכדור.