הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות אם לעשות ציט

Simcha23

משתמש מתחיל
169
100
נק' מוניטין:
729
169
100
אני כמעט 3 שבועות בלי צ'יט ואני בחיטוב, אני מתלבטת אם לאכול פיתה עם שווארמה+טחינה+ציפס או שללכת על משו יותר קטן? בשביל לא להרוס את התהליך כי היה לי כמה ימים שאכלתי טיפה יותר מהתפריט?

את יכולה להוריד את הארוחה הגדולה מהתפריט של אותו יום ובמקום זה לאכול את הפיתה עם שווארמה. בכל מקרה ארוחת צ'יט אחת לא תהרוס לך את התהליך.

ארוחת צ'יט לא רק שלא תהרוס את התהליך, היא גם חשובה פעם בשבוע בערך

אני כמעט 3 שבועות בלי צ'יט ואני בחיטוב, אני מתלבטת אם לאכול פיתה עם שווארמה+טחינה+ציפס או שללכת על משו יותר קטן? בשביל לא להרוס את התהליך כי היה לי כמה ימים שאכלתי טיפה יותר מהתפריט?
מומלץ לעשות העמסה (שזה בערך צ'יט למשך כל היום) בחיטוב כל 10-14 ימים, אחרי יום כזה גם לא משמינים (עולים 1-2 קילו בנוזלים ואחרי כמה ימים חוזרים למשקל שלפני ההעמסה) ככה שפיתה אחת לא תעשה כלום חוץ מתענוג ... תהני..

כמו שאמרו מעלי, העדיפות היא לעשות העמסת פחמימה ולא צ'יט.
העמסת פחמימה הכוונה לאכול לא מעט פחמימות למשך יום אחד תוך שמירה על החלבון והשומן.
בגדול להגיע לפלוס קלורי של 500-1000 קלוריות.

ומקווה שאכלת שווארמה בכל מקרה 😃

מדי פעם להתפנק מותר, זה לא יפגע בתהליך ואפילו יכול לעזור לו.
דרך אגב, שווארמה מבחינתי זה 3 פרוסוץ לחם עם בשר ושומן. אין פה משהו רע..

כמו שאמרו מעלי, העדיפות היא לעשות העמסת פחמימה ולא צ'יט.
העמסת פחמימה הכוונה לאכול לא מעט פחמימות למשך יום אחד תוך שמירה על החלבון והשומן.
בגדול להגיע לפלוס קלורי של 500-1000 קלוריות.

ומקווה שאכלת שווארמה בכל מקרה 😃

מדי פעם להתפנק מותר, זה לא יפגע בתהליך ואפילו יכול לעזור לו.
דרך אגב, שווארמה מבחינתי זה 3 פרוסוץ לחם עם בשר ושומן. אין פה משהו רע..
שאוורמה זאת ארוחת צהריים בקז'ואל 🍽️🥹

Back
למעלה תחתית