הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה - בקשר ללימודים (תלמיד תיכון)

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אז זה קצת מורכב.
אני תלמיד תיכון, מרחיב פיזיקה ומחשבים. בנוסף אני במסגרת לימודית שנקראת נחשון שזה עוד שש שעות באחד בימים.
אני כל יום מסיים לימודים מאוחר, בממוצע לומד משעה שמונה וחצי בבוקר, עד חמש בערב.
אני אוהב כדורסל.

הבעיה היא, אני לומד כל יום עד מאוחר, אני רוצה לעזוב את אחת המסגרות/הרחבות.
הייתי בכיף עוזב את הנחשון אבל זה אומר שאני צריך לעזוב את הכיתה, וזו כיתה שקל ללמוד בה וגם חבל לי לעזוב אותה.
אני אוהב פיזיקה ומחשבים, שניהם סבבה לי לגמרי, מה הייתם ממליצים לעזוב ?

• פותח/ת השרשור
מה אתה מקבל מ"נחשון"?

לצאת מנחשון חח

מנחשון אני מקבל סיור כל איזה כמה שבועות וכאילו העשרה, אבל זה סתם בולשיט, זה לא מאוד מעניין אותי, אולי פעם בחודשיים יש משהו מעניין.
אבל אם אני עוזב את נחשון אני בעצם צריך לעזוב את הכיתה...

• פותח/ת השרשור
זה בכיינות.
תשקיע בלימודים, ספורט אח"כ יהיה לך מלא זמן. תעשה מה שיכול וללכת לאימון כדורסל אפשר גם ב6 בערב אם זה מאוד חשוב
6 בערב זה כלום, אני משחק בערך 4 שעות ביום נניח, וזה לא מספיק לדעתי. לרוב אני הולך בחמש ישר אחרי הבית ספר, עד שמונה, ישן בתשע ומשהו, קם בחמש ארבעים בבוקר ויוצא לאימון כדורסל לפני בית ספר. הייתי רוצה לשחק יותר.

לדעתי זאת לא בכיינות, זה רצון להיות הכי טוב שאני יכול, אבל לכל אחד דעה משלו.

6 בערב זה כלום, אני משחק בערך 4 שעות ביום נניח, וזה לא מספיק לדעתי. לרוב אני הולך בחמש ישר אחרי הבית ספר, עד שמונה, ישן בתשע ומשהו, קם בחמש ארבעים בבוקר ויוצא לאימון כדורסל לפני בית ספר. הייתי רוצה לשחק יותר.

לדעתי זאת לא בכיינות, זה רצון להיות הכי טוב שאני יכול, אבל לכל אחד דעה משלו.

עדיף שתשחק 4 שעות ביום ותמשיך להצטיין בלימודים מאשר שתשחק 6 שעות אבל תרד ברמה בלימודים.

הלימודים הרבה יותר חשובים מכדורסל, אלא אם אתה עילוי בעל כישרון רב מה שרוב הסיכויים לא, לעומת הלימודים שלפי מה שאתה מספר נראה שיש לך כישרון.

• פותח/ת השרשור
עדיף שתשחק 4 שעות ביום ותמשיך להצטיין בלימודים מאשר שתשחק 6 שעות אבל תרד ברמה בלימודים.

הלימודים הרבה יותר חשובים מכדורסל, אלא אם אתה עילוי בעל כישרון רב מה שרוב הסיכויים לא, לעומת הלימודים שלפי מה שאתה מספר נראה שיש לך כישרון.
טוב, פוצץ אשכול. 👎

אם אפשר לא להגיב פה יותר אני אשמח

תפסיק להיות מביך, אם לא טוב לך תמחק את האשכול.

ממליץ לך מאוד לשנות את הגישה של "אני יודע הכל וכל הביקורות שלכם לא מעניינות אותי", אחרת זה יהיה מושרש לך במוח וכבר זה יהיה אבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית