הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקוואט ודדליפט

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
יש לי כאבים בגב התחתון בצד ככל הנראה בזוקפים, אני חושב שזה קרה בעקבות הטכניקה בסקוואט.
אשמח אם תסתכלו על שני התרגילים ותמצאו בעיות/סיבות לפציעה.
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
הסקוואט נראה בסדר זה נראה שבדדליפט הגב התחתון לא ישר לגמרי.
הכאב התחיל לי בעקבות הסט של הסקוואט, הדדליפט בוצע רק לאחר שהתחיל לי הכאב.
יש לי בעיה כלשהי בסקוואט זה בטוח, חבר העיר לי לא מזמן על hyperextention מה אתה חושב על זה?
@stitch

אי אפשר לראות כמעט כלום מהצילום הזה של הסקוואט, אבל נראה שאולי יש לך באט ווינק
הדדליפט נראה סבבה, למרות שתנסה לעמוד זקוף בסוף התרגיל, ולא לעשות את הקפיצה אחורה-קדימה הזאת, ותוריד מהר יותר, כי גם זה יכול לשים לחץ על הגב התחתון

הכאב התחיל לי בעקבות הסט של הסקוואט, הדדליפט בוצע רק לאחר שהתחיל לי הכאב.
יש לי בעיה כלשהי בסקוואט זה בטוח, חבר העיר לי לא מזמן על hyperextention מה אתה חושב על זה?
@stitch
לא רואה פה היפר אקסטנשיין

נחמד לראות פה עוד מתאמנים ממשגב
בסרטון של הדד ההוא ששומעים מדבר ברקע דיבר עליי חחחח (אם אני מזהה נכון בקול זה הבחור הגבוה עם שיער ארוך?)

• פותח/ת השרשור
נחמד לראות פה עוד מתאמנים ממשגב
בסרטון של הדד ההוא ששומעים מדבר ברקע דיבר עליי חחחח (אם אני מזהה נכון בקול זה הבחור הגבוה עם שיער ארוך?)
חחחח באמת אחרי שראיתי את הלוג שלך שרשמת שאתה מדריך חדכ בצבא חשבתי אולי במקרה הוא דיבר עלייך.
מי שדיבר זה דניאל,בלונדיני עם שיער ארוך.

לפי מה שאני רואה ואני אתייחס רק לסקוואט.
כי ביקשת לדעת מה הבעיה בסקוואט שלך אז זה מנקודת המבט שלי:

1. אתה לוקח את הברך שלך קדימה יותר מדי(ומה שנקרא עובר את הנעל).
2. ראיתי שהאחיזה שלך ברגל על הריצפה לא טובה, יש קטע בו שאתה עולה ופשוט עף אחורה מעט(מתרומם עם הרגלים קצת מהריצפה).

לא יודע כמה הכיווץ של הבטן שלך עובד כי החולצה שלך גדולה עליך, אבל אני מאמין שהכיווץ טוב.
זה מה שאני ראיתי מקווה שעזרתי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית