הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין לרכוש חלבון איכותי

Arcade

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
אני קונה מהחנות AMINOSHOP בראשל"צ מי שמכיר והכי איכותי לפי מה שהם אומרים זה של bpi, כדאי לקנות אותו?

אין לי בעיה לשלם כמה שצריך על החלבון האיכותי ביותר.

BPI BEST אחלה חלבון... בסופו של דבר זה מוצר משלים הוא לא אמור להיות הגורם העיקרי למטרה שלך.
ככה שאתה לא חייב את הכי יקר/יוקרתי. חלבון איכותי עם אחוז גבוה, טעם טוב מנות הגשה מספיקות יעשה את העבודה.
ככה שבBPI (ממליץ יותר על BEST) או PURE.

• פותח/ת השרשור
BPI BEST אחלה חלבון... בסופו של דבר זה מוצר משלים הוא לא אמור להיות הגורם העיקרי למטרה שלך.
ככה שאתה לא חייב את הכי יקר/יוקרתי. חלבון איכותי עם אחוז גבוה, טעם טוב מנות הגשה מספיקות יעשה את העבודה.
ככה שבBPI (ממליץ יותר על BEST) או PURE.

אהלן אלדר. אני די שחיף אפשר להגיד, הבנתי שלחברת BPI יש גיינר שהוא יחסית עם הרבה חלבון, האם עדיף לי לרכוש אותו במקום את החלבון שלהם?
הם קוראים לגיינר הזה "גיינר עדין" ואומרים שיש בו פחמימה טובה ואיכותית ואין סוכר. האם זו עבודה בעיניים לדעתך?
המטרה שלי היא לעלות במסה נקייה.

נערך לאחרונה:
אהלן אלדר. אני די שחיף אפשר להגיד, הבנתי שלחברת BPI יש גיינר שהוא יחסית עם הרבה חלבון, האם עדיף לי לרכוש אותו במקום את החלבון שלהם?
הם קוראים לגיינר הזה "גיינר עדין" ואומרים שיש בו פחמימה טובה ואיכותית ואין סוכר. האם זו עבודה בעיניים לדעתך?
המטרה שלי היא לעלות במסה נקייה.

לא אגיד לך שזה עבודה בעיניים, אבל להגיע לכמויות של הערכים שרשומים בגיינר (בכל גיינר) אתה צריך לשים כמות של 1/16 מאבקה (כלומר יש 16 מנות הגשה) פחות מזה , הערכים קטנים.
אני ממליץ לך לקנות אבקת חלבון ואת הפחמימה לשלב לבד , אתה יכול להוסיף לשייק שיבולת שועל ולייעל אותו מבחינת פחמימה גם.

אני הייתי הולך על פיור,
אני אישית משתמש בו כבר פעם שנייה, טעם נפלא וגם המחיר משתלם
אתה יכול לראות בפורום בדיקות מעבדה שלהם ותגובות של אנשים

אהלן אלדר. אני די שחיף אפשר להגיד
קודם תראה שיש לך תפריט עם פלוס קלורי. קרא את המדריך השלם למאסה ותראה אם יש צורך לגיינר וכמה.
גיינר בתפריט ללא פלוס קלורי זה בזבוז של הכסף שלך.
לקנות גיינר כשאתה מגיע לפלוס קלורי בקלות זה גם די בזבוז.

אפשר המלצות לטעמים לערבוב עם מים?
אני רוצה להזמין שני דליים,תודה רבה.
אני שןתה רק על מים

הקפה מדהים, הפיסטוק עדין וטוב מאוד והשוקולד קוקוס מטורף. אני שונא קוקוס והטעם הזה פשוט טוב

אם אפשר רק שאלה באותו נושא, רכשתי בפעם הראשונה לפני יומיים וכשאני שם 200 מ"ל מים זה ממש נוזלי ולא סמיך, זה צריך להיות ככה?
בכל האבקות שהשתמשתי לפני היה יוצא יותר סמיך ותמיד שמתי קרוב ל- 400 מ"ל מים.
אם אני מוסיף עוד קצת מים אני בכלל לא מרגיש טעם.
קניתי קרם עוגיות אם זה משנה.

אם אפשר רק שאלה באותו נושא, רכשתי בפעם הראשונה לפני יומיים וכשאני שם 200 מ"ל מים זה ממש נוזלי ולא סמיך, זה צריך להיות ככה?

של איזה חברה? ערבוב עם 200 מ"ל מים בד"כ יוצר סמיכות די חזקה, אבל הקרם עוגיות של פיור עדין מאוד אז אולי בגלל זה.

זה תלוי אבקה
אם קנית אבקה עם קזאין אז יכול להיות שזה מה שנתן לה את הסמיכות שהיית שם גם 400 מ"ל מים
בפיור אין קזאין אז המקרם שלה יותר חלק ונוח לשתייה

מוזר, אף פעם לא קניתי אבקה עם קזאין תמיד היו לי אבקות של ANSI ודיימטייז, האבקות היו תמיד יותר "מלאות" עם 400 מ"ל מים.
עם הפיור עוגיות אני שם 200 מ"ל ואני מרגיש שאני שותה מים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית