הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחירי אבקות חלבון בחו"ל לעומת הארץ.

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
ראיתי שב-VITACOST רוצים 34$ על אבקת חלבון שבארץ עולה 300 ש"ח.
האם זהו המחיר הסופי? האם המשלוח חינם? או-מהי עלות המשלוח?

אם כן, מדוע לא כולם מתחילים להזמין מחו"ל במקום לקנות בארץ?

הבעיה עם חלבון שהוא שוקל הרבה ולכן המשלוח יקר
בסופו של דבר אתה חוסך 10-50 שקלים, החסרון שאתה משלם באותו שבוע (ככה זה אשראי חו"ל) ומקבל את החלבון אחרי שבועיים עד חודש (חלבון כמעט תמיד נעצר במכס)
אז אני לא רואה סיבה לקנות חלבון בחו"ל שהתחרות בארץ די חזקה ונכנסו הרבה אבקות זולות ב 300 ש"ח

דברים קטנים ששוקלים מעט זה כבר משהו אחר

מהניסיון שלי אין שום בעיה להזמין רק חלבון. הוא מעולם לא עצר במכס ואף פעם לא שילמתי תוספת של מע"מ. זה נכון שבמידה ומזמינים חלבון שאותו מוכרים בארץ ב-300-350 ש"ח לא שווה להביא מחו"ל והחיסכון הוא יחסית קטן. אבל במידה ומזמינים חלבון איכותי או כזה שלא מוכרים בארץ החיסכון הוא בולט. לדוגמא: אני מזמין כבר כמה פעמים את החלבון של LG SCIENCE LIPOTROPIC PROTEIN אותו אני לא מוצא בארץ. החלבון הוא טוב מאוד , 25 גרם חלבון במנה ללא שומן רווי ללא כולסטרול ועם מעט מאוד פחמימות. כולל המשלוח זה עולה משהו באזור ה-285 ש"ח וזה מאוד משתלם.

מזה משנה אם יש בו קצת פחמימה/כולסטרול/שומן ?
אבל הוא זול אז אהבתי.

אמנם יש בארץ המון חברות של חלבון אבל המחירים אפשר להגיד שהם פחות או יותר אותו דבר 300-350
אני מחכה ליבואן שייכנס בכולם ויימכור במחיר שיישבור את השוק ...כנראה בחיים לא ייקרה חחח
בכל מקרה . חלבון קונים בארץ ,כל דבר אחר - מזמינים מחול

איך אתה רוצה שהיבואן יכנס וישבור את השוק ?
אתה יודע בכמה הוא קונה ומוכר לחנויות ?
גם הוא רציך להרוויח וגם החנות וגם עלויות משלוח לארץ
ככה ש 300 זה רף מחירים סביר לארץ
פחות מזה היבואן והחנויות לא יכולות להתקיים

איך אתה רוצה שהיבואן יכנס וישבור את השוק ?
אתה יודע בכמה הוא קונה ומוכר לחנויות ?
גם הוא רציך להרוויח וגם החנות וגם עלויות משלוח לארץ
ככה ש 300 זה רף מחירים סביר לארץ
פחות מזה היבואן והחנויות לא יכולות להתקיים

היבואן קונה באותו מחיר שכל חנות בארה"ב קונה ולמשל כמו ש bb.com קונים שזה אומר בערך חצי ממה שדלי חלבון נמכר בחול. אופטימום נמכר ב 40 דולר בארהב אז הוא קונה בערך ב20 דולר . עלויות משלוח לארץ זה עלות שולית.. רוב המוחלט של המוצרים בארץ הם ייבוא .בכל תחום . והמון מוצרים בארץ נמכר בזול בדיוק כמו שהם נמכרים בחול .תחשוב שכל הביגוד בארץ זה ייבוא .ויש בגדים ב 20 שקל ויש בגדים של פירמות ב 300 שקל .בקיצור הייבוא עצמו זה עלות קטנה

הרווח נטו הולך לייבואן
לא הגיוני שקופסאת כדורי קפאין שעולה 5 דולר בארה"ב עולה פה פי 5 או פי 6 .אבסורד

היבואן קונה באותו מחיר שכל חנות בארה"ב קונה ולמשל כמו ש bb.com קונים שזה אומר בערך חצי ממה שדלי חלבון נמכר בחול. אופטימום נמכר ב 40 דולר בארהב אז הוא קונה בערך ב20 דולר . עלויות משלוח לארץ זה עלות שולית.. רוב המוחלט של המוצרים בארץ הם ייבוא .בכל תחום . והמון מוצרים בארץ נמכר בזול בדיוק כמו שהם נמכרים בחול .תחשוב שכל הביגוד בארץ זה ייבוא .ויש בגדים ב 20 שקל ויש בגדים של פירמות ב 300 שקל .בקיצור הייבוא עצמו זה עלות קטנה

הרווח נטו הולך לייבואן
אז תפסיקו לקנות. חרם על כל מה שהוא כחול לבן מלבד דואר ישראל זאת הדרך. מדינה סירחון. משה קח אותי מפה

הרווח נטו הולך לייבואן

אתה ראש קטן
יש עלויות הובלה מחו"ל, בדיקות משרד הבריאות, עלויות פריקת מכולה + הובלת מכולה
עלויות אחזקת מחסן, עובדים (משכורות), כלי כרב להפצה, הסיכון של מלאי פגי תוקף
זה רק היבואן ומה לעשות עלויות הובלה אחסנה ועקיפות מהוונים בסופו של דבר במוצר

תוסיף לזה את עלויות החנות, משכורות, ארנונה... וכ"ו + מע"מ 16.5% (שזה המון) תהוון את זה גם במוצר

מסביבות 42$ (160 ש"ח~) נניח שהיבואן קונה בפחות מזה 100 ש"ח
הוא גם רוצה להרוויח ולכסות את כל העלויות הובלה אחסנה ונוספות הגעת ל 150 ש"ח (במקרה הטוב)
לאחר מכן אותו סיפור עם החנות (רק שפה יש קפיצה של 16.5% של מע"מ בנוסף, כי המע"מ מגולגל על הצרכן)

הופ המוצר קופץ קרוב ל 300 ש"ח

ברשותך moo אני אוסיף עוד דוגמא לעלויות של היבוא....
למי שלא יודע על כל יום שהקונטיינר נמצא במכס (בנמל) היבואן משלם לא פחות מ3000 שקל, ועד שבודקים את הסחורה זה לוקח ימים......

נערך לאחרונה:
אני שנה א בכלכלה, אמנם לא עשיתי דוקטורט אבל אתם צריכים להבין שבארץ יש כל כך הרבה מיסים שלפעמים סקנדינביה נראית קפיטלסטית לידינו.
בכל מקרה ביום שני אני אלמד ייבוא וייצוא ואז אחזור אליכם עם תשובה.
לגבי בדיקה של משרד הבריאות אני מסופק. הם בודקים כל מוצר שנוגע בגוף בין אם זה שמפו,סבון,מזון לסוגיו וכו.
אף אחד שם לא באמת אכפת ממה יש בתוך מה שאתה משתמש העיקר שזה לא יפגע בך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית