הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עושה מסה 5X5

• פותח/ת השרשור m3llo
  • פורסם בתאריך

m3llo

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
אני כרגע במסה
1.75
שוקל 68-70
בן 20(בצבא)
מתאמן שנה וחצי-+
כמעט שנה שלמה הייתי עושה מתח,מקבילים ושכיבות שמיכה. לקראת סוף השנה(שבצעתי את המתח והמקבילים) התחלתי להוסיף משקל לכול אחד מהתרגילים. לאחר שמיציתי את הסגנון אימון הזה הכירו לי הסגנון של 5X5. הקטע ששיניתי קצת את האימון בגלל אילוצי זמן של חדר כושר(כלומר אני יכןל להתאמן מתי שאני בבסיס מיום א' עד ד' ביום חמישי אני הולך הביתה מוקדם).
אני כבר חצי שנה עושה 5X5 לפי ABABXXX.
בזמן האחרון אני מרגיש שאני מגיע תשוש לחדר כושר כלומר השרירים קצת תפוסים ובגלל אני עושה אימון פחות קשה ממה שאני אמור לעשות ובגלל זה אני לא עולה במשקלים כי אני פוחד לפצוע את עצמי. כנראה הבעיה היא בשעות שינה שלי 6שעות וחצי שעות זה הגג שאני מצליח לישון.
מבחינת תזונה אני אוכל בבסיס טוב מאוד.

ארוחת בוקר:
200גר' שיבולת שועל
30גר' אבקת חלבון
=
50גר' חלבון-+
120גר' פחמימות+-
650קל'+-
*אחרי אימון אוכל אותה כמות.
Screenshot_2016-11-26-03-55-27.png
Screenshot_2016-11-26-03-55-31.png
Screenshot_2016-11-26-03-55-51.png
Screenshot_2016-11-26-03-55-54.png

ארוחת צהריים:
סלטים, אורז, ובשר כמה שיותר.

ארוחת ערב:
3-2 ביצים שלמות, קוטג'/גבינה לבנה
פסטה,תפוח אדמה וכמובן גם סלט.

*אשמח לביקורת על התוכנית אימונים מכול הבחינות. אם יש לכם הצעה לתוכנית אימונים שאתם חושבים שיכולה להתאים לי אשמח לשמוע(פתוח להצעות)

*אשמח לביקורת על התזונה/תפריט. יש משהו שחסר? או משהו שאני אוכל יותר מידי ממנו? מוזמנים לספר לי ואענה לכם למה.(גם פתוח לשמוע הצעות).

***בבקשה לא למחוק את הפוסט. אם הוא לא מתאים לפורום הזה נא להעביר את האשכול.

תודה מראש, רועי 😃

אתה צריך לעשות abxabxx

שיהיה מנוחה בין האימונים שהגוף יתאושש והשרירים יתאוששו..

ואיך קוראים לאפליקצייה ?

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לעשות abxabxx

שיהיה מנוחה בין האימונים שהגוף יתאושש והשרירים יתאוששו..

ואיך קוראים לאפליקצייה ?
Gym Workout
אין לי איך לבצע את את ה-abxabxx כי בבית אין לי חדר כושר. :/

כל תרגיל שיש פה אתה עושה 5*5? בכל מקרה לדעתי קח תכנית נורמלית של כל הגוף ותתאמן בראשון ושלישי ובחמישי או שישי תעשה אימון בבית או בפארק עם מקבילים, סקוואטים, לאנג'ים, מתח, שכיבות שמיחה ובטן. ככה שיהיה לך 3 אימונים בשבוע עם מנוחה נורמלית בינהם. אם תמשיך עם מה שאתה עושה אתה לא תגדל ותפצע.

• פותח/ת השרשור
כל תרגיל שיש פה אתה עושה 5*5? בכל מקרה לדעתי קח תכנית נורמלית של כל הגוף ותתאמן בראשון ושלישי ובחמישי או שישי תעשה אימון בבית או בפארק עם מקבילים, סקוואטים, לאנג'ים, מתח, שכיבות שמיחה ובטן. ככה שיהיה לך 3 אימונים בשבוע עם מנוחה נורמלית בינהם. אם תמשיך עם מה שאתה עושה אתה לא תגדל ותפצע.

סקווט
בנץ פרס
אובר הד פרס
מתח
רק אלו אני עושה 5x5
והייתה ממליץ ראשון ושלישי עם משקולות. בחמישי ושבת לעשות פשוט משקל גוף?
אז עד כמה זה אפקטיבי. והאם אני אראה התקדמות

אם אתה תתקדם באימונים ותאכל כמו שצריך אתה תראה התקדמות. העניין הוא האיכות ולא הכמות. אני גדלתי מאוד כשעשיתי 4 תרגילים כל אחד 3 סטים 3 פעמים בשבוע. תעשה ראשון שלישי חדר כושר בבסיס ושישי מה שאתה יכול בבית.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה, תודה רבה לך! אני כמובן ממש לאכול את הגיינר הטבעי. מעניין לאן אגיע 😃

אין בעיה, תודה רבה לך! אני כמובן ממש לאכול את הגיינר הטבעי. מעניין לאן אגיע 😃
תאכל חמאת בוטנים, תשתה חלב, תאכל הרבה פחמימות וחלבון פי 2 ממשקל גוף ותוסיף ירקות לכל ארוחה. בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית