הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחוז שומן

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
יש לי שאלה כמה קילוגרם אני צריך לרדת במשקל כדאי שאחוז שומן אחד ירד נגיד אני שוקל 84 גובה 1.75 אחוז שומן בערך 27%
כמה נגיד אני אמור לשקול כדאי לרדת ל26 אחוז ?

בפועל לא ידוע, כי מתוך המשקל שתרד לא ידוע כמה יהיו נוזלים כמה מסת שריר וכמה שומן.
אם אתה שואל על מצב אידאלי של ירידה רק במסת השומן אז זה חישוב לא מסובך, תחשב כמה קילו זה 27% מתוך 84, וזה מסת השומן בגוף. אחר כך תעשה את החישוב כמה קילו שומן צריך להוריד כדי שהשומן יהווה 26 אחוז מהמשקל החדש. אם אתה מסתבך אני יכול לעזור לך יותר מאוחר אבל אני לא יודע למה זה טוב המידע הזה כי בפועל קורה מה שאמרתי בהתחלה- יורדים שומן, שריר ומים.

• פותח/ת השרשור
בפועל לא ידוע, כי מתוך המשקל שתרד לא ידוע כמה יהיו נוזלים כמה מסת שריר וכמה שומן.
אם אתה שואל על מצב אידאלי של ירידה רק במסת השומן אז זה חישוב לא מסובך, תחשב כמה קילו זה 27% מתוך 84, וזה מסת השומן בגוף. אחר כך תעשה את החישוב כמה קילו שומן צריך להוריד כדי שהשומן יהווה 26 אחוז מהמשקל החדש. אם אתה מסתבך אני יכול לעזור לך יותר מאוחר אבל אני לא יודע למה זה טוב המידע הזה כי בפועל קורה מה שאמרתי בהתחלה- יורדים שומן, שריר ומים.

הבנתי אותך תודה רבה

Back
למעלה תחתית