הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צבא ואימונים

FatAss

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
רציתי לשאול אם יש פה חברה שהם בצבא ומתאמנים ואם כן איך אתם מסתדרים מבחינת תזונה,שינה,אימונים?

תודה מראש

תזונה: בסדר גמור משתדלים לדחוף כמה שאפשר. במידת הצורך מביאים אוכל מהבית.
שינה: יותר קשה אבל משתדלים לישון כמה שאפשר ומשלימים הרבה בסופש.
אימונים: קודם כל מוציאים תש ולאחר מכן בוחרים תכנית מתאימה.

• פותח/ת השרשור
תזונה: בסדר גמור משתדלים לדחוף כמה שאפשר. במידת הצורך מביאים אוכל מהבית.
שינה: יותר קשה אבל משתדלים לישון כמה שאפשר ומשלימים הרבה בסופש.
אימונים: קודם כל מוציאים תש ולאחר מכן בוחרים תכנית מתאימה.

איפה אתה משרת? אם אפשר לשאול

אוכל ככה ככה, לא תמיד יש מה שצריך (ויש, אבל הטבחים חארות של בני אדם).
אימונים בבית (ציוד בבסיס לא טוב, המוט היחיד נשבר, נשאר w, יש הרבה אנשים...)
שינה גם לא משהו, אפשר לישון הרבה אבל השגרה לא מאפשרת.

וכן, אם חשוב לך, קח את זה, זה מבטיח לך זמינות גובה לחדר כושא קודם כל. יתרה מכך, תוכל להתקמבן עם טבחים, אפסנאים....

מה היציאות שלך ? שהייתי עושה שושים הייתי מביא אוכל בקופסאות לבסיס ושם במקרר וזה היה מספיק לי

שינה אין לך יותר מדי מה לעשות זה תלוי בתפקיד שלך ובעוד מלא דברים. אצלי גם בימים שהייתי חופשי ב5 לא הייתי ישן מוקדם כי כשהמכון נפתח רק ב7 אתה במקרה הממש טוב ב12 הולך לישון כי אתה מתאמן, אוכל, יושב קצת עם אנשים ובלי ששמת לב כבר אזור 12 או אחרי כשאתה קם למחרת מוקדם שוב, אבל כל עוד אתה לא ישן 4-5 שעות בלילה זה לא צריך באמת להפריע לך אם קיבלת 6 שעות, 6 שעות וחצי או 8 שעות כבר. זה צ'יפס.
תזונה זה להתקמבן עם המטבח ו/או להביא אוכל מהבית ו/או לדאוג למטבחון ולהביא אוכל יבש. גם אם אין לך משהו אין בעיה לקנות סיר, מחבת, כיריים חשמליים ומיני מקרר קטן, זה יכול להגיע לך ביחד ל500 שקל ואז אם יש לך איפה לשמור את זה בלי שיהרסו לך את מסודר.
אימונים תלוי במכון של הבסיס או איפה הבסיס. יש בסיסים במרכז שאפשר לצאת (ונותנים לך לצאת) למכונים אזרחיים ולשלם מנוי. חברים שלי מההכשרה ששירתו בג'למה לצורך הדוגמא היו נוסעים כל השירות למכון בטבעון להתאמן בו. יש בסיסים שיש בהם מספיק ציוד בשביל להתאמן או לפחות את הרוב. במכון אצלי קימבנתי בנץ' ודד אבל הקומבינה של הסקוואט הייתה נוראית ולכן פשוט תמיד אימון סקוואט היה אצלי יום חמישי ואז זה אימון במכון נורמלי בבית או כשהייתי סוגר הייתי חותך למכון אזרחי מחוץ לבסיס. תמיד תנסה לכוון לקומבינות במכון הצבאי. הייתי בבסיס שלא היה בו מוט או ראק והייתי תקוע בו לתקופה ארוכה. קניתי מוט, למזלי היה איזה 200 קילו צלחות בגלל הסמית וכראק השתמשתי בקצה של הסמית ובמתלה של פלטות שהיו בגובה דומה ולא נמוכים מדי.
אתה באמת פשוט צריך לראות על איזה מקום אתה נופל ולראות איך אתה הופך את העולם בשביל ליצור לעצמך את התנאים כדי להתאמן. אם רוצים מספיק באמת ברוב המקומות אפשר להצליח להתאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית