קבלתי משלוח לא שלי

ddoogg

משתמש מתחיל
211
18
נק' מוניטין:
56
211
18
עשיתי 3 הזמנות מאתר מסויים בחו"ל 2 מהם הגיעו לארץ, היום לקחתי אותם מהדואר ואחד מהם לא שלי יש בזה מלא BCAA ואני מפחד שהמשלוח שלי יגיע אל זה שהזמין את הBCAA
אם אני יפנה לחנות שממה הזמנתי הם יחייב ואותי על המוצרים האלה למורות שלא הזמנתי אותם? מה אני יכול לעשות ?

ד"א העלות של הBCAA היא 60$ ומה שאני הזמנתי זה 40$, הפחד שלי שהוא יקח את המשלוח שלי ויבקש החזר מהחנות ואם אני יחזיר את זה לחנות אני לא אקבל את המוצרים שלי ואני "אפסיד" את הBCAA הזה

לא כל כך הבנתי מה אתה רוצה, הבנתי שקיבלת משלוח שהוא לא שלך וזה בעיה של דואר ישראל לא שלך. החנות לא יכולה לחייב אותך על משלוח שדואר ישראל טעו בה והביאו לך בטעות.

• פותח/ת השרשור
לא כל כך הבנתי מה אתה רוצה, הבנתי שקיבלת משלוח שהוא לא שלך וזה בעיה של דואר ישראל לא שלך. החנות לא יכולה לחייב אותך על משלוח שדואר ישראל טעו בה והביאו לך בטעות.
אני רוצה לשלוח הודעה לחנות שממנה הזימנו את המוצרים האלה אבל אני פוחד שהם יחייבו אותי על זה כי זה אצלי

אני רוצה לשלוח הודעה לחנות שממנה הזימנו את המוצרים האלה אבל אני פוחד שהם יחייבו אותי על זה כי זה אצלי

מקסימום תחזיר את המשלוח לדואר ישראל או שהחנות תבקש ממך לשלוח להם את זה חזרה, החנות לא תחייב אותך

הם לא יחייבו אותך על זה, גם כי זו עבירה על החוק וגם כי קרוב לודאי שלחנות יש שם שהיא מעדיפה לשמור עליו. הכי הרבה הם יגידו לך להחזיר להם את זה וכנראה גם יפצו אותך על עלות ההחזרה. בנוגע להזמנה שלך ולתשלום שלך - לכל חנות יש מדיניות משלה, יתכן שיחזירו לך את הכסף, יתכן שלא. ההזמנה עצמה בכל מקרה אבודה רוב הסיכויים אם היא אכן הגיעה למישהו אחר, אבל אף פעם אי אפשר לדעת עם דואר ישראל.

העל הקרטון אמור להיות לך תשם של הבן אדם והכתובת שזה היה אמור להגיע אילו..
(לפעמים אפילו יש מספר פאלפון) תיצור איתו קשר אולי הוא קיבל את החבילה שלך, אם לא, תביא לו תחבילה שלו ותיצור קשר עם האתר שלא קבלת תחבילה שלך לרוב הם יחזירו לך תכסף.

• פותח/ת השרשור
העל הקרטון אמור להיות לך תשם של הבן אדם והכתובת שזה היה אמור להגיע אילו..
(לפעמים אפילו יש מספר פאלפון) תיצור איתו קשר אולי הוא קיבל את החבילה שלך, אם לא, תביא לו תחבילה שלו ותיצור קשר עם האתר שלא קבלת תחבילה שלך לרוב הם יחזירו לך תכסף.
קבלתי החזר בעבר על חבילה שלא הגיע אליי אז אני בטוח שהוא יקבל החזר על שלו, בלכ אופן שלחתי להם הודעה עם מספר משלוח כי אין מספר טלפון על האריזה

פשוט צור כסף עם החנות ותקבל את הכסף שלך חזרה אם המשלוח שלך אבד, אין צורך בפאניקה.
אם המשלוח שלא שלך תעשה מה שאתה רוצה, אין להם שום דרך לחייב אותך להחזיר אותו, אבל תמיד אפשר לעשות את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית