עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רואה סיבה שיעלה החום אלא אם הוא רגיש לשמן או שהחומר מזוהם (שמנים מזדהמים פחות מבסיס מים אבל אין לי מושג מה הזרקת...).שלום ידידיי
יש לי חבר שהזריק פעם ראשונה בסייקל חיטוב שני טרן וטסט פרופ בטרייספס ונהיה נפיחות רצינית האם זה שגרתי או שנהיה דלקת ?
מצורף תמונה
תודה על שיתוף פעולה
זה סייקל חיטוב קלאסי, לא מבין על מה המהומה. טסט כבסיס טרן בשביל הקשיחות והמסה הרזה וויני בשביל התעופה...פששש סייקל חיטוב אתה אומר וכבר דחפו לו 3 חומרים לסייקל שני ?? וואלה יפה , פראייר החבר שלך הייתי אומר ... עושים עליו קופה קופה .
אני מקווה שהבחור שלנו יעוף גבוההזה סייקל חיטוב קלאסי, לא מבין על מה המהומה. טסט כבסיס טרן בשביל הקשיחות והמסה הרזה וויני בשביל התעופה...
מסכים.זה סייקל חיטוב קלאסי, לא מבין על מה המהומה. טסט כבסיס טרן בשביל הקשיחות והמסה הרזה וויני בשביל התעופה...
מווינסטרול וטרן אתה תעוף...מסכים.
רק שמויני לא תעוף. מקסימום יחרקו לך המפרקים במקרה הלא טוב
אסור להזריק טרן ביד/כתף? נותן בכתפיים בכיף כל חמישה ימים הכל בסדר..נתחיל מזה שטרן לא מומלץ להזריק ביד/כתף
עוד סיבה שיכולה לגרום לנפיחות זה חומר לא סטרילי ברמה נמוכה מאוד או סוג של שמן שאתה אלרגי אליו,אני למשל אלרגי לאתיל אולאט ברמה של להגיע למיון,תבדוק את סוג השמן ותשתף באיזה חברה אתה משתמש
למדת הבנת הנקרא? אמרתי ״לא מומלץ״ לא אמרתי ״אסור״אסור להזריק טרן ביד/כתף? נותן בכתפיים בכיף כל חמישה ימים הכל בסדר..
נתתי גם ביד אחורית פעם אחת חצי מל היה אחלה...
אתה צודק אחי , 99 אחוז מה שיש בארץ חומרים מזוהמים . אני כבר הרבה זמן שמשתמש בחברה זנקו ואני מכיר עוד כמה שמשתמשים בחברה שלא מרגישים כאב ולא גוש ולא חום . שמנים נכנסים חלק ולא מרגישים אותם כלל (רק את החומר הפעיל ) 🤯🤯🤯 . מי שמתלונן על כאבים מחברה מסויימת צריך להכיר את החברה הזו . זה פשוט התעללות להזריק חומר כואב . לי יש נסיון בלשון עבר עם כל חברה מזוהמת ...למדת הבנת הנקרא? אמרתי ״לא מומלץ״ לא אמרתי ״אסור״
יש בפורום הזה אנשים שיש להם נטייה להתנפל סתם ככה,99 אחוז מהחומרים שיש בארץ לא סטרילים בלשון המעטה כי הם פשוט אנדרגראונד וחומר מזוהם כואב גם בישבן אז אין קשר לאיפה מזריקים
ואני יבהיר לא אמרתי שהכל מזוהם! פשוט הכל מיוצר בתנאי מחתרת שאף אחד לא יכול להבטיח לך כלום גם לא זה שמייצר
.למדת הבנת הנקרא? אמרתי ״לא מומלץ״ לא אמרתי ״אסור״
יש בפורום הזה אנשים שיש להם נטייה להתנפל סתם ככה,99 אחוז מהחומרים שיש בארץ לא סטרילים בלשון המעטה כי הם פשוט אנדרגראונד וחומר מזוהם כואב גם בישבן אז אין קשר לאיפה מזריקים
ואני יבהיר לא אמרתי שהכל מזוהם! פשוט הכל מיוצר בתנאי מחתרת שאף אחד לא יכול להבטיח לך כלום גם לא זה שמייצר
מה נעשה, לא נזריק? נזריקזה שלא מרגישים גוש ונפיחות וכאבים לא מעיד על זה שהחומר סטרילי ב100% ומה שאני בא להגיד זה שמי שמשתמש בחומרים אנדרגראונד(וכולנו משתמשים) יקח בחשבון שזה אף פעם לא יהיה בטוח כמו רמה של ייצור רפואי