הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפיחות רצינית אחרי זריקה

• פותח/ת השרשור samo
  • פורסם בתאריך

samo

משתמש מתחיל
95
4
נק' מוניטין:
4
95
4
שלום ידידיי
יש לי חבר שהזריק פעם ראשונה בסייקל חיטוב שני טרן וטסט פרופ בטרייספס ונהיה נפיחות רצינית האם זה שגרתי או שנהיה דלקת ?
מצורף תמונה
תודה על שיתוף פעולה

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-11-29-20-00-24.png
    Screenshot_2016-11-29-20-00-24.png
    KB 294.9 · צפיות: 561
למה להזריק לטרייספס? רעיון לא טוב.
נראה שהמקום מודלק. האם ראה רופא? לוקח אנטי דלקתיים? ואילו?

אין בעיה להזריק ביד אחורית אם הזריקה במקום טוב והשמן לא מפוצץ לך את השריר הזריקות עוברות שם חלק מנסיון אישי.
זה לא נראה טוב כמו שרשמו לך אם יעלה חום וזה מחמיר תפנה למיון. אם לא עולה חום אז בטח פגעת בכלי דם גדולים וזה התוצאה.
מה שיותר מטריד אותי זה שרשמת שאתה מזריק טרן ואתה לא נראה מתאמן בחדר כושר בכלל לפי התמונה הזאת.

• פותח/ת השרשור
הבחור כבר עבר סייקל ראשון וזה סייקל שני חיטוב שהציעו לו טרן טסט פרופ ווינסטרול ..זה עבר לו כבר
תודה חברים

פששש סייקל חיטוב אתה אומר וכבר דחפו לו 3 חומרים לסייקל שני ?? וואלה יפה , פראייר החבר שלך הייתי אומר ... עושים עליו קופה קופה .

שלום ידידיי
יש לי חבר שהזריק פעם ראשונה בסייקל חיטוב שני טרן וטסט פרופ בטרייספס ונהיה נפיחות רצינית האם זה שגרתי או שנהיה דלקת ?
מצורף תמונה
תודה על שיתוף פעולה
לא רואה סיבה שיעלה החום אלא אם הוא רגיש לשמן או שהחומר מזוהם (שמנים מזדהמים פחות מבסיס מים אבל אין לי מושג מה הזרקת...).
מצד שני לא הייתי בוחר בטרייספס כאתר הזרקה. קשה לגישה וקטן יחסית לישבן או לרגל.

כנראה שהמחט לא הוחדרה לתוך השריר או הזווית של המזרק לא הייתה בזווית המתאימה דבר כזה יכול להתפקשש והשמן לא חודר לתוך השריר . מבחינת הכאב אין קשר אם זה נכנס לשריר או לא . אם החומר כואב מזריקה לזריקה (לא מדבר על פעם אחת פעמיים) אז תצא מנקודת הנחה שהחומר שלך מזוהם . אישית תבדוק יותר לכיוון הישבן ואל תשחק עם טרייספס או בייספס עם שמנים מזוהמים עצה שלי אליך ;-)

פששש סייקל חיטוב אתה אומר וכבר דחפו לו 3 חומרים לסייקל שני ?? וואלה יפה , פראייר החבר שלך הייתי אומר ... עושים עליו קופה קופה .
זה סייקל חיטוב קלאסי, לא מבין על מה המהומה. טסט כבסיס טרן בשביל הקשיחות והמסה הרזה וויני בשביל התעופה...

זה סייקל חיטוב קלאסי, לא מבין על מה המהומה. טסט כבסיס טרן בשביל הקשיחות והמסה הרזה וויני בשביל התעופה...
מסכים.
רק שמויני לא תעוף. מקסימום יחרקו לך המפרקים במקרה הלא טוב

נתחיל מזה שטרן לא מומלץ להזריק ביד/כתף
עוד סיבה שיכולה לגרום לנפיחות זה חומר לא סטרילי ברמה נמוכה מאוד או סוג של שמן שאתה אלרגי אליו,אני למשל אלרגי לאתיל אולאט ברמה של להגיע למיון,תבדוק את סוג השמן ותשתף באיזה חברה אתה משתמש

נתחיל מזה שטרן לא מומלץ להזריק ביד/כתף
עוד סיבה שיכולה לגרום לנפיחות זה חומר לא סטרילי ברמה נמוכה מאוד או סוג של שמן שאתה אלרגי אליו,אני למשל אלרגי לאתיל אולאט ברמה של להגיע למיון,תבדוק את סוג השמן ותשתף באיזה חברה אתה משתמש
אסור להזריק טרן ביד/כתף? נותן בכתפיים בכיף כל חמישה ימים הכל בסדר..
נתתי גם ביד אחורית פעם אחת חצי מל היה אחלה...

מאוד תלוי בסטריליות ורמת ה"בישול"
לא רואה מניעה להזריק טרן כמעט לכל אתר הגיוני ופרקטי. כנל יתר השמנים

אסור להזריק טרן ביד/כתף? נותן בכתפיים בכיף כל חמישה ימים הכל בסדר..
נתתי גם ביד אחורית פעם אחת חצי מל היה אחלה...
למדת הבנת הנקרא? אמרתי ״לא מומלץ״ לא אמרתי ״אסור״
יש בפורום הזה אנשים שיש להם נטייה להתנפל סתם ככה,99 אחוז מהחומרים שיש בארץ לא סטרילים בלשון המעטה כי הם פשוט אנדרגראונד וחומר מזוהם כואב גם בישבן אז אין קשר לאיפה מזריקים
ואני יבהיר לא אמרתי שהכל מזוהם! פשוט הכל מיוצר בתנאי מחתרת שאף אחד לא יכול להבטיח לך כלום גם לא זה שמייצר

יש בפורום הזה אנשים שיש להם נטייה להתנפל סתם ככה,99 אחוז מהחומרים שיש בארץ לא סטרילים בלשון המעטה כי הם פשוט אנדרגראונד וחומר מזוהם כואב גם בישבן אז אין קשר לאיפה מזריקים
ואני יבהיר לא אמרתי שהכל מזוהם! פשוט הכל מיוצר בתנאי מחתרת שאף אחד לא יכול להבטיח לך כלום גם לא זה שמייצר
אתה צודק אחי , 99 אחוז מה שיש בארץ חומרים מזוהמים . אני כבר הרבה זמן שמשתמש בחברה זנקו ואני מכיר עוד כמה שמשתמשים בחברה שלא מרגישים כאב ולא גוש ולא חום . שמנים נכנסים חלק ולא מרגישים אותם כלל (רק את החומר הפעיל ) 🤯🤯🤯 . מי שמתלונן על כאבים מחברה מסויימת צריך להכיר את החברה הזו . זה פשוט התעללות להזריק חומר כואב . לי יש נסיון בלשון עבר עם כל חברה מזוהמת ...

זה שלא מרגישים גוש ונפיחות וכאבים לא מעיד על זה שהחומר סטרילי ב100% ומה שאני בא להגיד זה שמי שמשתמש בחומרים אנדרגראונד(וכולנו משתמשים) יקח בחשבון שזה אף פעם לא יהיה בטוח כמו רמה של ייצור רפואי

.

נערך לאחרונה:
זה שלא מרגישים גוש ונפיחות וכאבים לא מעיד על זה שהחומר סטרילי ב100% ומה שאני בא להגיד זה שמי שמשתמש בחומרים אנדרגראונד(וכולנו משתמשים) יקח בחשבון שזה אף פעם לא יהיה בטוח כמו רמה של ייצור רפואי
מה נעשה, לא נזריק? נזריק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית