הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפיחות רצינית אחרי זריקה

• פותח/ת השרשור samo
  • פורסם בתאריך

samo

משתמש מתחיל
95
4
נק' מוניטין:
4
95
4
שלום ידידיי
יש לי חבר שהזריק פעם ראשונה בסייקל חיטוב שני טרן וטסט פרופ בטרייספס ונהיה נפיחות רצינית האם זה שגרתי או שנהיה דלקת ?
מצורף תמונה
תודה על שיתוף פעולה

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-11-29-20-00-24.png
    Screenshot_2016-11-29-20-00-24.png
    KB 294.9 · צפיות: 561
זה שלא מרגישים גוש ונפיחות וכאבים לא מעיד על זה שהחומר סטרילי ב100% ומה שאני בא להגיד זה שמי שמשתמש בחומרים אנדרגראונד(וכולנו משתמשים) יקח בחשבון שזה אף פעם לא יהיה בטוח כמו רמה של ייצור רפואי
דווקא ניסיתי MXP וקאלפה ואתה יודע מה ? אני יגלה לך סוד . נכנסתי למיון בגלל שני החברות הללו נפיחות בישבן שהגיע למצב של צ'יסטה מתקדם . אבל זה לא אומר שלא הרגשתי את החומר . גם אם אתה משווה חומר רפואי לעומת UNDERGROUND בייחס ל MXP ו קאלפה הישראלית VS האורגנון סוסטנון שיצא לי עוד ראש בכתף מהאורגנון אז נכון אתה צודק זה לא אומר שזה קשור לסטריליות אלא בייחס לכמויות הבנזיל והאתיל אוליאט . אבל אני יוצא מנקודת הנחה שאחת הבעיות עם כאבים בלתי נסבלים שאני נופל על UG ובדקתי את את השמנים כדוגמא MXP וקלפה שאם נפלת על חומר כואב כדוגמתם אז אני יכול להגיד לך שהחומרים הללו לא סטריליים בשיט ...

לפני שנתיים גדל לי עוד פלח בישבן מקלפא אל תזכיר לי זה פשוט נורא ואיום וגם קרה לי אותו דבר מסייבר/סיירוקס/אטלס/וורמודגה אני כבר תקופה משתמש בחומרים שהם סבבה לגמריי מבחינת הזרקה ותוצאות,אני אומר סבבה לגמריי כי אני לא מאלה שמתלהבים זה כולה חומרים וחומרים עובדים אין קסמים
העלתי לא מזמן תמונה של חומר שנקרא קראקן עליו ועל אמריקה פארמה אני יכול להגיד שהם לא כואבים ועובדים וגם במסטרון של זנקו השתמשתי והוא היה אותו דבר עובד ונח בהזרקה הדבר היחידי שלא אהבתי באמריקן פארמה זה הסמיכות של השמן שהייתי מחמם אותו בשביל להזריק מהר יותר אבל בגדול הכל עשה תעבודה פיקס
דווקא ניסיתי MXP וקאלפה ואתה יודע מה ? אני יגלה לך סוד . נכנסתי למיון בגלל שני החברות הללו נפיחות בישבן שהגיע למצב של צ'יסטה מתקדם . אבל זה לא אומר שלא הרגשתי את החומר . גם אם אתה משווה חומר רפואי לעומת UNDERGROUND בייחס ל MXP ו קאלפה הישראלית VS האורגנון סוסטנון שיצא לי עוד ראש בכתף מהאורגנון אז נכון אתה צודק זה לא אומר שזה קשור לסטריליות אלא בייחס לכמויות הבנזיל והאתיל אוליאט . אבל אני יוצא מנקודת הנחה שאחת הבעיות עם כאבים בלתי נסבלים שאני נופל על UG ובדקתי את את השמנים כדוגמא MXP וקלפה שאם נפלת על חומר כואב כדוגמתם אז אני יכול להגיד לך שהחומרים הללו לא סטריליים בשיט ...
לא סטרילי בשיט? זה אולי פשוט מזוהם!

לפני שנתיים גדל לי עוד פלח בישבן מקלפא אל תזכיר לי זה פשוט נורא ואיום וגם קרה לי אותו דבר מסייבר/סיירוקס/אטלס/וורמודגה אני כבר תקופה משתמש בחומרים שהם סבבה לגמריי מבחינת הזרקה ותוצאות,אני אומר סבבה לגמריי כי אני לא מאלה שמתלהבים זה כולה חומרים וחומרים עובדים אין קסמים
העלתי לא מזמן תמונה של חומר שנקרא קראקן עליו ועל אמריקה פארמה אני יכול להגיד שהם לא כואבים ועובדים וגם במסטרון של זנקו השתמשתי והוא היה אותו דבר עובד ונח בהזרקה הדבר היחידי שלא אהבתי באמריקן פארמה זה הסמיכות של השמן שהייתי מחמם אותו בשביל להזריק מהר יותר אבל בגדול הכל עשה תעבודה פיקס

מזוהם תרתי משמע חח

קצת מוזר מה שאתה רושם
MXP, כאלפה, אסטקה (למרות שלא הוזכר כאן) הן היו כולן חברות מקומיות של יצרן ותיק וידוע
ונחש מה? גם אמריקן פארמה לאב (אם ככה בדיוק קוראים לזה) הן של אותו יצרן
אז אם כך, ההיגיון אומר שגם מאמריקן פארמה היה צריך לגדול לך פלח בישבן ולא גדל?
או שהיצרן באורח פלא שדרג את הבישול או.... שמשהו בדברייך מוטה (מלשון הטייה)

אז כנראה שאותו יצרן שכבר לא יצרן החליף מדבקה ושידרג את האיכות של הייצור,לגבי קלפא ואסטקה וmxp היו לפחות 3 דילרים שהשתמשו במדבקה שלהם ככה שהכל יכול להיות,סייקל הבא שלי יהיה L.A ועל החברה הזאת אין עוררין למרות שמה שאני משתמש עכשיו ומה שהשתמשתי סייקל קודם(אמריקן) חומרים טובים
המידע הזה הוא מבנאדם שכמעט כל הפורום מכיר אותו לטוב ולרע

אז כנראה שאותו יצרן שכבר לא יצרן החליף מדבקה ושידרג את האיכות של הייצור,לגבי קלפא ואסטקה וmxp היו לפחות 3 דילרים שהשתמשו במדבקה שלהם ככה שהכל יכול להיות,סייקל הבא שלי יהיה L.A ועל החברה הזאת אין עוררין למרות שמה שאני משתמש עכשיו ומה שהשתמשתי סייקל קודם(אמריקן) חומרים טובים
המידע הזה הוא מבנאדם שכמעט כל הפורום מכיר אותו לטוב ולרע
🤫 כמה שאתה מיסתורי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית