הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מלהפיל ראשים בהודו לברזלים מצופי גומי במכון

• פותח/ת השרשור Tesa
  • פורסם בתאריך

Tesa

משתמש מתחיל
210
45
נק' מוניטין:
77
210
45
אהלן,

אחרי טיול של לא פחות מ9 חודשים אני חוזר להתאמן.
הוספתי לעצמי קצת משקל עודף לא אשקר ואני קרוב ל20% שומן לדעתי.

הכוח והאדרנלין שבלהרים כבד אמנם חשובים לי מאד אבל לא פחות מזה גם האסטטיקה ולכן אשמח לדעתכם על לעשות 5/3/1 כדי לחזור קצת לכוח אבל בצורה קצת יותר מתונה אולי אפילו לעשות BBB ויחד עם זה חיטוב וכשאראה שאני נתקע להוריד את התרגילי עזר עד שאגיע למשקל גוף הרצוי ואז SS לפי הספר.

תתחיל מאיזה שבועיים - שלושה של FBW כדי להרגיל מעט את הגוף לאימון, אחרי זה תתחיל ss, גם אם זה לתקופה קצרה יחסית כדי לחזור למשקלי העבודה שלך, כשאתה רואה שאתה נתקע קצת אז אתה יכול לעבור ל-5/3/1, למרות שאני ממליץ לך לקרוא את הספר beyond 5/3/1, שישפר לך את התכנית

• פותח/ת השרשור
ולמה אתה צריך יותר נפח?

עם 150 קג סקוואט לחזרה אחת לא הסתדרתי אבל עם 100 ל15 חזרות ל2 סטים הסתדרתי מעולה. (מדבר על לפני הטיסה)
אני מתאושש מהר יחסית מעבודת נפח לעומת עצימות שאני או נתקע מהר במשקלים ועושה יותר מידי ריסטים והעלייה מינורית או שפשוט עם התקדמות איטית יותר אני לא מרגיש מאמץ עד למשקלי השיא

אני חושב שזה רעיון מאוד טפשי להתחיל עם תכנית איטית יחסית להחזיר משקלים ואז לעבור לתכנית עם התקדמות מהירה. זה אמור לעבוד הפוך, אפילו בגרעון קלורי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית