הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אשמח לעזרה בבניה תוכנית אימונים לחיזוק שרירי גב ובטן

רונן.ח

משתמש מתחיל
87
3
נק' מוניטין:
6
87
3
שלום רב,

לפני כחודש חוויתי כאבי גב שהובילו לכאבי תופת ברגל ימין ועד היום תזוזה של הרגל כואבת, הכאבים הנוראיים עברו אך עדיין חלקים מהרגל האחורית והעקב נימולים וכמעט לא מורגשים

חשוב לציין כי אני אחרי ניתוח שרוול שבמהלך 4 חודשים הורדתי 35 קילו ממשקל של 120 קילו אני שוקל עכשיו 85
הירידה המהירה היא חלק מאוד נכבד מהכאבים שנוצרו ואחרי מפגשים עם כמה רופאים וכמה טיפולים נאמר לי שיש צורך בחיזוק שרירי הגב, בטן ובכלל כל ליבת הגוף

אשמח לעזרה בתוכנית שבועית בחדר כושר (לפחוץ 3 פעמים בשבוע)

תודה רבה (מקווה שלא חפרתי)

תבדוק שאין לך בלט/פריצת דיסק, כי זה ממש נשמע כמו הסיפור
במידה ואין, כל תוכנית אימונים שכוללת את תרגילי הבסיס: סקוואט, דדליפט ומיליטרי פרס (עקרונית אמור להיות במקומו בנצ' פרס, אבל הוא עובד פחות על ליבה) יעשו את העבודה בצורה מעולה
ממליץ לך להתחיל עם starting strength, יש פה באתר מספר מאמרים עליו

• פותח/ת השרשור
אני עדיין בשלב הבדיקות והצילומים וכו.. בעיקרון מהבחנה של משהו מקצועי לפי הסממנים כנראה זה בלט, אבל לא בצורה חמורה

אני עדיין בשלב הבדיקות והצילומים וכו.. בעיקרון מהבחנה של משהו מקצועי לפי הסממנים כנראה זה בלט, אבל לא בצורה חמורה
אז עד שזה יחלים תנסה להימנע מתרגילים שמפעילים לחץ על החוליות
תנסה ללמוד לעשות סקוואט ללא משקל, כי זה ייתן לך איזה מינימום של חיזוק ליבה בלי להפעיל לחץ מיותר
בנוסף, מתח יעזור מאוד, הוא מוריד לחץ מהחוליות וגם מחזק את הליבה ברמה מסוימת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית