הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון בדיקת טכניקת סקווט

alonlevyll

משתמש מתחיל
69
0
נק' מוניטין:
152
69
0
סקווט 47.5ק"ג תחילת הדרך.
אני חושב שהברכיים שלי יוצאות יותר מידי קדימה.

סט שני:

סט שלישי:

אשמח לתגובות לשיפור הטכניקה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אתה בטוח לגבי זה? אולי זה רק נראה לך בגלל הזווית צילום והשטיח.
מה שכן אני רואה שיש בעיה בתנועה, אני רק לא יודע להצביע עליה, אני חושב שאני עושה פישוק רחב מידי.
אשמח לעוד תגובות לשיפור טכניקה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, כשאני עובד לאט ועם מראה אני עושה את זה טוב (אפילו עם משקל), הבעיה כשאין לי יותר מראה.
אני ימשיך אבל לתרגל... בסוף יהיה טוב

• פותח/ת השרשור
לא רציתי לפתוח אשכול חדש כדי לראות את השינוי בטכניקה.
צילמתי סקווט 52.5 קילו:

אשמח לביקורות והערות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כמו שאמרו לך מקודם, תנסה לעלות עם היפ דרייב. אני בטוח שראית את הסירטון הזה- אבל ליתר ביטחון:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
היפ דרייב ותוריד מבט

אני לא אשעמם שוב עם ההיפ דרייב אז יאללה, ועוד דבר מה שייתן לך יותר עוצמה בהיפ דרייב זה להוריד את הסנטר קצת למטה. אתה צריך שהיה לך מנח צוואר נורמלי ולא פשיטה. תנסה להיסתכל לריצפה איזה 2 מטר קדימה. הקיר שיש מלפניך יכול להקשות על המבט אז או שתיקח קצת אחורה או שפשוט תסתובב.
חח סחטיין על הראק בסלון!

נערך לאחרונה:
מה שהבחור מעליי אמר ועוד כמה דברים, זה נראה שהמוט יושב נמוך מדי (בסרטון האחרון) ואתה נעזר בידיים, אתה מרגיש שהמוט יושב על הכתפיים בצורה נוחה או שאתה מרגיש שאתה צריך לייצב אותו?

תנסה לשים אותו ממש טיפה יותר גבוה ולתפוס אותו עם ידיים ישרות, זה במקרה שהוא באמת נמוך מדי, במקרה שלא, אז פשוט תיישר את הידיים. תנסה לרדת קצת יותר עמוק, הסקוואט שלך נראה קצת גבוה בחלק מהחזרות.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה על ההערות.
אני מרגיש שהמוט מונח טוב ואני לא צריך לייצב אותו, אני ינסה היום לשים יותר גבוהה נראה מה יהיה.

והראק הוא לא בסלון, עשיתי חדר כושר שלם בחדר שהיה ריק בבית. קניתי גם ספסל ומזרן רציני לדדליפט ממש טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית