הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר שאלות על ss

• פותח/ת השרשור RyShay
  • פורסם בתאריך

RyShay

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
אהלן כולם!
יש לי מספר שאלות כלליות ואשמח לעזרתכם.

אני שוקל 70, גובה 1.82 ומבנה הגוף שלי הוא סקיני פט, כלומר עם כרס קטנה ורגליים קצת גדולות, אך הידיים, הכתפיים והחזה מאוד רזות.בטן

אני לקחתי על עצמי להתחיל את תוכנית ss.

מספר שאלות -
1. לגבי התזונה בתוכנית, נניח שאני צריך לאכול כל יום 3000 קלוריות, האם אני חייב לפרוס אותם באופן מסודר במהלך היום או שזה לא קריטי, ואני בעצם צריך לדחוף 3000 קלוריות, לא משנה מאיפה ומתי, העיקר שהן יכנסו במהלך יום אחד? כמובן שבאחוזים מתאימים של חלבונים-שומנים-פחמימות.
2. בכמה אחוזי שומן בממוצע יש להפסיק את תוכנית ss? הבנתי מהמדריך שזה תלוי בריסטים, אך מקריאה יותר מעמיקה בפורום זה קשור גם לאחוזי שומן, אך לא הגעתי לתשובה ברורה.
3. בסופו של דבר הגדלת הכוח = להעלאה במסת שריר, וזוהי מטרת תוכנית ss, נכון?
4. לקום ב5:30 וללכת להתאמן ב6:15 בבוקר, זה בסדר מבחינה גופנית? כלומר 45 דקות אחרי ההתעוררות.

תודה רבה מראש לעוזרים!😃

1. עדיף לפרוס את הארוחות במהלך היום.
2. עדיף למצות את התכנית לפי כמות הריסטים לדדליפט ולסקוואט אבל אם אתה לא רוצה להמשיך עוד במסה אז תפסיק את התכנית. בגדול זה תלוי בך באיך שאתה נראה ואם אתה רוצה להמשיך עוד במסה.
3.כן.
4.ממש לא. בספק אם תצליח להרים משהו. אתה חייב לאכול ארוחה שתספק לך אנרגיה לאימון.

1. עדיף לפרוס את הארוחות מפני שזה לא יהיה פרקטי כ"כ לדחוף 3000 קל' בארוחה אחת. אם עדיין תרצה לנסות - אתה מוזמן לספר לנו אח"כ איך היה.

2. אישית אני החלטתי ש"זהו" אחרי שהגעתי למצב שכל בגד במידה XL נהיה לי צמוד וזה כבר אסתטית לא היה כבר נוח להסתובב ככה.

1. כמובן שכדאי לפרוס כדי שתצליח לאכול את הכל, אבל זה לא משנה מתי. העיקר שתאכל את ה-3000 קלוריות.
2. אני אישית ממליץ לסיים SS אחרי שלפחות עשית שני ריסטים בסקוואט או הגעתי לאיזה 20% שומן ויותר.
3. כן
4. לא, אתה חייב להכניס אוכל כלשהו לגוף ואני אישית שיוצא לי להתאמן בבוקר (10 בבוקר) אני הרבה יותר חלש למרות שאכלתי ארוחה טובה שעה וחצי-שעתיים לפני.

• פותח/ת השרשור
תודה!
אגב לגבי העליה הלינארית במשקלים בפרס. צריך להעלות בכל פעם ב5 קג. אז הכוונה 5 לכל צד ובסך הכל 10 או 2.5 לכל צד ובסך הכל 5?
כי בריסט כתוב 2.5 ולא אפשרע לחלק ל2 הצדדים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית