הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fake sleeping לא מוצא משהו רלוונטי

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אהלן, היום היה לי לילה מדהים שבו ישבתי 6 שעות במיטה וכלום לא קרה עד הרגע שקמתי
לעבודה.

מה שכן, שכבתי עם עיניים סגורות כל הלילה, והתלבטתי אם יש בזה תועלת, האם הגוף משתקם במזן המנוחה עד למצב שאני יכול לבצע אימון בצורה סדירה יום למחרת אם שכבתי במיטה אבל לא נרדמתי עד הבוקר?

לא מצאתי שום מידע על זה...

• פותח/ת השרשור
לא נשמע הגיוני בעליל

הלילה מדהים זה ציניות מוחלטת סבלתי בטירוף ביום הזה כמו שלא סבלתי בחיים.

אבל השאלה היא האם יש באמת תועלת בשינה מזויפת או שזה לא מועיל בשום דבר והגוף לא באמת משתקם בזמן הזה

הלילה מדהים זה ציניות מוחלטת סבלתי בטירוף ביום הזה כמו שלא סבלתי בחיים.

אבל השאלה היא האם יש באמת תועלת בשינה מזויפת או שזה לא מועיל בשום דבר והגוף לא באמת משתקם בזמן הזה
זה שווה ערך ללא לישון, אלא אם באמת נרדמת ופשוט לא שמת לב (היית עדיין במודעות).
נסה יומיים שלוש כאלה, ברגע שיתחילו ההזיות אתה תבין שאין בזה תועלת 😃

הוא התכוון לשאול האם זה משתווה לשינה רגילה מבחינת התאוששות
לא, זה שווה לערך ללשבת כל הלילה מול המחשב ולגרבץ.
חוסר שינה זה אחד הגורמים הגדולים לירידה בביצועים. בין אם פיזיים ובין אם הם קוגנטיביים.

הגוף מתאושש גם במנוחה ערה, לא רק בשינה. לא רואה סיבה לוותר על אימון בגלל אירוע כזה, אם כבר זה סיבה ללכת ודווקא כן להתאמן כי אימונים עוזרים לשינה סדירה. בנוגע לאיכות האימון, אז הגיוני שהאימון יפגע מה"זומביות" של החוסר שינה, אבל זה לא מחייב ודי תלוי באימון וברמת המתאמן, כבר יצא לי להתאמן כמה וכמה פעמים אחרי לילות ללא שינה ולרוב חוץ מהרגשה חרא לא היה משהו מיוחד והאימונים הלכו כמתוכנן.
הבעיה האמיתית היא אם זו תופעה שחוזרת על עצמה לעתים תכופות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית