הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון המטרות לתחרות כמעט הושגו! ויעוץ

HenDanino

משתמש פעיל
328
123
נק' מוניטין:
359
328
123
אהלן ,
אחרי המון המון מגבלות/פציעות /מתיחות וכדומה הצלחתי ב"ה להגיע למטרות לפני התחרות .
תחרות ראשונה בשביל החוויה (יודע שחלש) .

המטרות היו :
סקוואט 140x5 - הושג
דדליפט 160x5 - כמעט הושג

סקוואט :

דדליפט שבוע אחרון 160x3x3 :

היעוץ:
קודם כל אשמח לכל ביקורת על שני הסירטונים. דבר שני , בדדליפט בחזרה הראשונה הייתי ממש מכווץ,עלה די לאט.
ב2 חזרות האחרונות גם הייתי מכווץ אבל הרפתי טיפה בגב העליון לדעתי אבל עדיין הרמתי חזה והרגיש לי הרבה יותר טוב. השאלה היא האם זה נראה רע ? בכללי איך נראות החזרות בדדליפט ? ביחוד הראשונה לעומת שתי החזרות האחרונות

משקל גוף בערך 88
כרגע עם הלינארית
תודה 😃
בסקוואט לדעתי אתה צריך להרחיב קצת את העמידה כי אתה מאבד טיפה מהשיווי משקל, חוץ מזה נראה טוב. לא יודע מה יש פה לכולם נגד הלינארית אבל היא קידמה אותי מאוד. הוספתי איתה 15 קילו לבנצ'. כמה הבנצ' אגב?

• פותח/ת השרשור
בסקוואט לדעתי אתה צריך להרחיב קצת את העמידה כי אתה מאבד טיפה מהשיווי משקל, חוץ מזה נראה טוב. לא יודע מה יש פה לכולם נגד הלינארית אבל היא קידמה אותי מאוד. הוספתי איתה 15 קילו לבנצ'. כמה הבנצ' אגב?
חלשלוש . . . הכתף שלי נפגעה הרבה פעמים מהבנץ בגלל טכניקה לקויה ורק עכשיו אני מתחיל לחזור . כרגע עומד על 90x5

גם בסקוואט וגם בדדליפט תלמד טכניקה לתחרות, בסקוואט תתאמן על לרדת עד מקביל ולא יותר, חבל לבזבז אנרגיה, ובדדליפט להרים ולנעול בסוף, בלי הנעילה זה לא נחשב
לגבי הסקוואט קשה להבין מהזווית הזאת, אבל נראה בסדר
לגבי ההדליפט, לא ברור לי למה זה קורה, אבל לקראת סוף החזרה אתה מקפיץ את המוט, תנסה לעשות תנועה אחידה יותר כלפי מעלה

כן , מתכנן להכנס כרגע ככה :
סקוואט 140
בנץ 90
דדליפט 150
יודע שחלש 🙄 בא להתחרות בשביל החוויה
אם סגרת 140 לחמישייה למה שלא תנסה קצת יותר? אולי 150 או לפחות 145. כנ"ל לגבי הבנצ'. אם אין לך איזה פציעה או מגבלה כמובן.

אם סגרת 140 לחמישייה למה שלא תנסה קצת יותר? אולי 150 או לפחות 145. כנ"ל לגבי הבנצ'. אם אין לך איזה פציעה או מגבלה כמובן.
אני מניח שהוא התכוון לאופנרים (כניסות ראשונות, יש 3 כניסות לכל הרמה) ואז זה סבבה לקחת משקל שאתה בוודאות יכול להרים וגם לא כבד לך יותר מדי שיהיה מה לתת בכניסות הבאות.

בסקוואט נראה שבשתי החזרות האחרונות אתה טיפה "נמעך" בבור.. נראה שאתה מאבד קצת מהכיווץ בגב התחתון, שים לזה לב. חוץ מזה סקוואט יפה מאוד
בדד אני חושב שמה שיעזור לך לעשות תנועה חלקה יותר זה לחשוב על לכווץ חזק את הגלוטס ולהביא את האגן בצורה מתרפצת לכיוון המוט ברגע שהוא עובר את קו הברכיים

בהצלחה 😃

לפי מה קבעת שאתה חלשלוש?
עצה שלי (למרות שלא התחרתי וגם זאת התחרות הראשונה שלי) אל תשנה הרבה דברים בטכניקה לפני התחרות. רק תבדוק שהכל חוקי וזהו, אין צורך לשנות טכניקה בצורה דרסטית.

הבנתי שסינגלט, גרבי דדליפט וחגורה זה החובה. איפה משיגים את הגרביים האלה והסינגלט? אלה הדברים היחידים שחובה? רצועות שכ"י וכו זה לא חובה? אם יש יום שקילה ביום רביעי וגם בחמישי סזהה אומר שצריכים להשקל פעמיים או בוחרים מתי? סליחה על החפירה.

הבנתי שסינגלט, גרבי דדליפט וחגורה זה החובה. איפה משיגים את הגרביים האלה והסינגלט? אלה הדברים היחידים שחובה? רצועות שכ"י וכו זה לא חובה? אם יש יום שקילה ביום רביעי וגם בחמישי סזהה אומר שצריכים להשקל פעמיים או בוחרים מתי? סליחה על החפירה.
סינגלט אתה יכול להזמין מהאתר ולאסוף מגל אדטו בתחרות עצמה. גרבי דדליפט זה פשוט גרביים שמגיעות עד לברכיים אני קניתי גרבי נשים בסופר פארם וזהו. חגורה לא חובה.
נשקלים פעם אחת, או לפני התחרות או יום לפני.

• פותח/ת השרשור
לפי מה קבעת שאתה חלשלוש?
עצה שלי (למרות שלא התחרתי וגם זאת התחרות הראשונה שלי) אל תשנה הרבה דברים בטכניקה לפני התחרות. רק תבדוק שהכל חוקי וזהו, אין צורך לשנות טכניקה בצורה דרסטית.
לא מתכוון לשנות טכניקה . חלשלוש כי יחסית למשקל גוף שלי 90 לחמישייה בבנץ זה חלש לדעתי או לפחות לא חזק

חלשלוש כי יחסית למשקל גוף שלי 90 לחמישייה בבנץ זה חלש לדעתי או לפחות לא חזק
הכל יחסי. לא חסר בחדרי כושר אנשים במשקל שלך ש 90 קילו מבחינתם זה משהו לא ריאלי בכלל. כל עוד אתה מתאמן ומתקדם הכל טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית