הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון המטרות לתחרות כמעט הושגו! ויעוץ

HenDanino

משתמש פעיל
328
123
נק' מוניטין:
359
328
123
אהלן ,
אחרי המון המון מגבלות/פציעות /מתיחות וכדומה הצלחתי ב"ה להגיע למטרות לפני התחרות .
תחרות ראשונה בשביל החוויה (יודע שחלש) .

המטרות היו :
סקוואט 140x5 - הושג
דדליפט 160x5 - כמעט הושג

סקוואט :

דדליפט שבוע אחרון 160x3x3 :

היעוץ:
קודם כל אשמח לכל ביקורת על שני הסירטונים. דבר שני , בדדליפט בחזרה הראשונה הייתי ממש מכווץ,עלה די לאט.
ב2 חזרות האחרונות גם הייתי מכווץ אבל הרפתי טיפה בגב העליון לדעתי אבל עדיין הרמתי חזה והרגיש לי הרבה יותר טוב. השאלה היא האם זה נראה רע ? בכללי איך נראות החזרות בדדליפט ? ביחוד הראשונה לעומת שתי החזרות האחרונות

סינגלט אתה יכול להזמין מהאתר ולאסוף מגל אדטו בתחרות עצמה. גרבי דדליפט זה פשוט גרביים שמגיעות עד לברכיים אני קניתי גרבי נשים בסופר פארם וזהו. חגורה לא חובה.
נשקלים פעם אחת, או לפני התחרות או יום לפני.
טוב נרשמתי והזמנתי את הסינגלט. רק כתוב שם בעמוד של ההזמנה על התחרות ב2018 ועל זאת שהייתה באוגוסט אז אני מקווה שבאמת יביאו לי אותו. בכל מקרה לא יודע כמה אני כבר אעשה בתחרות הזאת כי עד לא מזמן גם היו לי כאבים באזור עצם הזנב אז אין מטרה לשבור שיאים.

נערך לאחרונה:
טוב נרשמתי והזמנתי את הסינגלט. רק כתוב שם בעמוד של ההזמנה על התחרות ב2018 ועל זאת שהייתה באוגוסט אז אני מקווה שבאמת יביאו לי אותו. בכל מקרה לא יודע כמה אני כבר אעשה בתחרות הזאת כי עד לא מזמן גם היו לי כאבים באזור עצם הזנב אז אין מטרה לשבור שיאים.
תבוא לכיף, זאת חוייה בסופו של דבר. אתה יכול לדבר עם גל אדטו בפייסבוק אם אתה דואג לגבי הסינגלט.

משקלים מכובדים, בעיקר אחרי פציעה.

יש אפשרות להגיע לצפות? ואם כן, צריך לדבר או עם מישהו או פשוט להגיע באותו יום? וגם, זה עולה כסף?

הכניסה לצופים חופשית וללא עלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית