הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להשתתף בתחרות או לא?

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
נכון שאני רק מתחילה ויש לי עוד הרבה להתקדם וזה אולי כבר מאוחר מדי והייתי צריכה לעשות את זה לפני, אבל ככה, אני רוצה להירשם לתחרות בדצמבר אבל הבנתי שהיה צריך להתחיל הכנות כבר 8 שבועות לפני תחרות, ונשארו משהו כמו 3 וחצי, האם בכלל להתחיל להתכונן עכשיו ייתן לי משהו? כדאי לי לקחת את הסיכוי הזה? אני מאוד רוצה להשתתף אפילו אם הסיכוי שאני אצליח קטן

אם את מתחילה וממש בא לך להתשתתף הייתי פשוט ממשיך להתאמן כרגיל ולפני התחרות לוקח שבוע קל ואז מתחרה. אין שום סיבה לבנות פיק.

• פותח/ת השרשור
אם את מתחילה וממש בא לך להתשתתף הייתי פשוט ממשיך להתאמן כרגיל ולפני התחרות לוקח שבוע קל ואז מתחרה. אין שום סיבה לבנות פיק.
אני בss כרגע להמשיך ככה? כי לא בדקתי את הסינגלים שלי מאז שהתחלתי את התכנית ומזה פיק?

קודם כל לא עושים הכנה 8 שבועות, אני ורב האנשים מורידים משקלים שבועיים לפני.
אני ממליץ לך לבוא להתחרות בלי קשר לכמה תרימי כי תחרות זה כיף ונותן מוטיבציה להמשיך להתאמן ולהתקדם.

• פותח/ת השרשור
קודם כל לא עושים הכנה 8 שבועות, אני ורב האנשים מורידים משקלים שבועיים לפני.
אני ממליץ לך לבוא להתחרות בלי קשר לכמה תרימי כי תחרות זה כיף ונותן מוטיבציה להמשיך להתאמן ולהתקדם.
צודק, מקסימום אני יכולה להתחרות שוב במאי 😃

• פותח/ת השרשור
כן. גם אין סיבה לבדוק סינגלים כחלק מהתוכנית.
פיק זו "השיא" שאליו את מגיעה לאחר אימונים בתוכנית מיוחדת שאמורה לשפר לך את הסינגל שתרימי בתחרות.
אבל אז איך אני אדע כמה אני ארים בתחרות?

את בSS הפיק שלך מגיע כל אימון
טכנית את יכולה להתאמן בשלישי ובחמישי (תמיד היום של התחרות) עדיין לשבור שיאים
אין עם זה שום בעיה את לא צריכה הכנה מיוחדת בשלב שלך
ואם אתה רוצה להתחרות ואת סגורה על זה שאת רוצה אין סיבה שלא תתחרי
זה כיף (לפחות לי) ומקסימום לא אהבת זה לא חובה שוב ואת יכולה להפסיק להתחרות ורק להתאמן
לגבי איך להרים בתחרות יש המון המלצות אבל הכל בסוף זה תחושה ביום התחרות עצמה
בעיקרון הכי טוב זה להכיר קצת את החוקים ואיך מתנהלת תחרות
בעיקרון לכניסה ראשונה הכי מומלץ ללכת קצת על בטוח ולקחת את הRM5 שלך (במקרה שלך את ה3X5) ולפתוח עם זה

בהחלט אין צורך לבדוק סינגלים, בטח לא שלוש שבועות לפני. תכבתי פה את המשקלים שלך וננסה להעריך כמה הכניסות שלך צריכות להיות, כמובן שאפשר לשנות כניסות גם בזמן התחרות לפי איך שהרגשת שהלכה ההרמה האחרונה.

גם עם בניית פיק אי אפשר לדעת כמה באמת תרימי בתחרות. בגלל זה יש בין היתר 3 הרמות. אחריי ההרמה הראשונה את מרגישה איפה את עומדת וכמה לשים בהרמה הבאה.

• פותח/ת השרשור
את בSS הפיק שלך מגיע כל אימון
טכנית את יכולה להתאמן בשלישי ובחמישי (תמיד היום של התחרות) עדיין לשבור שיאים
אין עם זה שום בעיה את לא צריכה הכנה מיוחדת בשלב שלך
ואם אתה רוצה להתחרות ואת סגורה על זה שאת רוצה אין סיבה שלא תתחרי
זה כיף (לפחות לי) ומקסימום לא אהבת זה לא חובה שוב ואת יכולה להפסיק להתחרות ורק להתאמן
לגבי איך להרים בתחרות יש המון המלצות אבל הכל בסוף זה תחושה ביום התחרות עצמה
בעיקרון הכי טוב זה להכיר קצת את החוקים ואיך מתנהלת תחרות
בעיקרון לכניסה ראשונה הכי מומלץ ללכת קצת על בטוח ולקחת את הRM5 שלך (במקרה שלך את ה3X5) ולפתוח עם זה
בהחלט אין צורך לבדוק סינגלים, בטח לא שלוש שבועות לפני. תכבתי פה את המשקלים שלך וננסה להעריך כמה הכניסות שלך צריכות להיות, כמובן שאפשר לשנות כניסות גם בזמן התחרות לפי איך שהרגשת שהלכה ההרמה האחרונה.
סקוואט 60 ל5
דדליפט 70 ל5
בנץ 30 ל5
זה מהאימונים האחרונים

סקוואט 60 ל5
דדליפט 70 ל5
בנץ 30 ל5
זה מהאימונים האחרונים

קשה לקבוע מעכשיו כי את בSS באימון הבא שוב יהיה לך שיאים ובאימון אחריו וגם באימון האחרון לפני התחרות
פשוט תקחי את המשקלים שעשית ל5 חזרות
ושימי בהרמה הראשונה בכל תרגיל בתחרות
ומשם לפי הרגשה תחליטי את הקפיצות שלך

אני ממליץ לך לבוא, תחרות ראשונה לא עושים דברים מטורפים. באים לחוויה, ולהנאה.
זה ייתן לך ניסיון לתחרות הבאה.

כמו שכבר אמרו לך, בואי להתחרות. אני חושב שהרבה חברה פה בפורום ישמחו לעזור לך כשנגיע לשבוע לפני התחרות עם המשקלים שכדאי לכוון אליהם. אם תצטרכי גם ביום התחרות כולנו נהיה שם ונשמח לעזור לך בלייב גם כי תמיד יש פער בין התכנון למציאות. בגלל שאת בSS הייתי ממליץ שהאימון הכבד האחרון שלך יהיה ביום ראשון שלפני התחרות אפילו, לא צריך יותר מזה, בשלישי לתת אימון קל מאד להזרים את הדם ואז בחמישי להתחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית