הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להשתתף בתחרות או לא?

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
נכון שאני רק מתחילה ויש לי עוד הרבה להתקדם וזה אולי כבר מאוחר מדי והייתי צריכה לעשות את זה לפני, אבל ככה, אני רוצה להירשם לתחרות בדצמבר אבל הבנתי שהיה צריך להתחיל הכנות כבר 8 שבועות לפני תחרות, ונשארו משהו כמו 3 וחצי, האם בכלל להתחיל להתכונן עכשיו ייתן לי משהו? כדאי לי לקחת את הסיכוי הזה? אני מאוד רוצה להשתתף אפילו אם הסיכוי שאני אצליח קטן

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ לך לבוא, תחרות ראשונה לא עושים דברים מטורפים. באים לחוויה, ולהנאה.
זה ייתן לך ניסיון לתחרות הבאה.
כמו שכבר אמרו לך, בואי להתחרות. אני חושב שהרבה חברה פה בפורום ישמחו לעזור לך כשנגיע לשבוע לפני התחרות עם המשקלים שכדאי לכוון אליהם. אם תצטרכי גם ביום התחרות כולנו נהיה שם ונשמח לעזור לך בלייב גם כי תמיד יש פער בין התכנון למציאות. בגלל שאת בSS הייתי ממליץ שהאימון הכבד האחרון שלך יהיה ביום ראשון שלפני התחרות אפילו, לא צריך יותר מזה, בשלישי לתת אימון קל מאד להזרים את הדם ואז בחמישי להתחרות
תודה ואתם צודקים אני אבוא , אתחרה ואהנה ותמיד יש פעם הבאה 😃
נ.ב. תיקון - מסתבר שהמשקל שלי בכלל 43.4 (ירדתי ב300 גרם ?!! לא יודעת איך הצלחתי להעלות ככה למשקלים כאלה בכלל)

תמיד כדי לבוא להתחרות, בשביל ההתנסות ובשביל החוויה.. תחרות לא משנה כמה חרא היא הלכה לך עדיין את מאוד נהנית שם, וגם רואה מלא אנשים מרימים משקלים מטורפים וזה עוד בוסט למוטיבציה..
לפי דעתי המשקלים הפותחים יהיו המשקלים שהיו לך לחמישייה, נכון לעכשיו 60סקוואט לחמישייה, תפתחי עם 60 ומשם תמשיכי לפי הרגשה..
מה שכן מאוד חשוב זה שתקראי את חוקי התחרות ותראי את הסרטון הדרכה לתחרות של גל אדטו..
וכדי לך להרשם זריז לפני שייגמר מןעד ההרשמה ( שזה עוד שבוע בערך)
ואל תשכחי כמובן להזמין סינגלט ( הלבוש הרשמי של המתחרים ).
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
תמיד כדי לבוא להתחרות, בשביל ההתנסות ובשביל החוויה.. תחרות לא משנה כמה חרא היא הלכה לך עדיין את מאוד נהנית שם, וגם רואה מלא אנשים מרימים משקלים מטורפים וזה עוד בוסט למוטיבציה..
לפי דעתי המשקלים הפותחים יהיו המשקלים שהיו לך לחמישייה, נכון לעכשיו 60סקוואט לחמישייה, תפתחי עם 60 ומשם תמשיכי לפי הרגשה..
מה שכן מאוד חשוב זה שתקראי את חוקי התחרות ותראי את הסרטון הדרכה לתחרות של גל אדטו..
וכדי לך להרשם זריז לפני שייגמר מןעד ההרשמה ( שזה עוד שבוע בערך)
ואל תשכחי כמובן להזמין סינגלט ( הלבוש הרשמי של המתחרים ).
בהצלחה 😃
חיפשתי בכל האינטרנט חוקים של התחרות או כל דבר שאני צריכה לדעת לתחרות ולא מצאתי את הסרטון של גל אדטו או חוקי התחרות, אתה יכול לשלוח לי קישור או משהו?

חיפשתי בכל האינטרנט חוקים של התחרות או כל דבר שאני צריכה לדעת לתחרות ולא מצאתי את הסרטון של גל אדטו או חוקי התחרות, אתה יכול לשלוח לי קישור או משהו?

התחרות מחולקת למקצים כל מקצה מכיל מספר מסויים של מתחרים
מהלך התחרות הולך ככה כאשר זה המקצה שלך
1. חימום לסקוואט
2. סקוואט כניסה ראשונה
3. בחירת כניסה שנייה
4. סקוואט כניסה שנייה
5. בחירת כניסה שלישית
6. כניסה שלישית

כנל לגבי בנץ פרס (חימום כניסה בחירה כניסה בחירה כניסה) ודדליפט (חימום כניסה בחירה כניסה בחירה כניסה))

בהנחה והצלחת את ההרמה באחת הכניסות אז בכניסה שאחרי (השנייה אם הצלחת בראשונה והשלישית אם הצלחת בשנייה) אז צריכה לבחור משקל יותר גבוה
בהנחה ולא הצלחת את המשקל יש לך 2 אפשרויות
1. לעשות שוב את אותו משקל
2. לעלות בכל זאת משקל בכניסה שאחרי

תלוי באיזה סוג תחרות תשתתפי גם ככה הציוד עזר המותר לך
99% מהסוגי תחרות מותר חגורה, רצועות שורש כף יד ושרוולי ברכיים ומגנזיום

לגבי חוקים כללים וציוד הרשמה וכו' שלחו מעליי

לא מצאתי את הסרטון אבל כעיקרון יש את החוקים באתר שחיים הביא מעל...
בקצרה סינגלט חובה, גרביים גבוהות בדדליפט חובה, טי שירט מתחת לסינגלט בסקוואט ובנץ חובה.
סקוואט - את מוציאה נעמדת מחכה לפקודת סקוואט, מבצעת את הסקוואט מחכה לפקודת ראק ומחזירה את המוט.
בנץ - מוציאה את המוט ומחכה, מחכה לפקודת בנץ, מורידה את המוט ומחכה איתו על החזה עד לעצירה מוחלטת, לאחר מכן תקבלי פקודת פרס, את מתחילה להרים את המוט. בסוף ההרמה תקבלי פקודת ראק להחזיר את המוט.
דדליפט-מרימה בזמנך החופשי, למעלה מחכה עד שנותנים לך פקודת דאון ומורידה את המוט. לא חייב הורדה מבוקרת ואיטית אך לא לזרוק את המוט ולא לעזוב אותו לפני שהוא מונח על הרצפה.

אשמח לעזור אם יש לך עוד שאלות

• פותח/ת השרשור
התחרות מחולקת למקצים כל מקצה מכיל מספר מסויים של מתחרים
מהלך התחרות הולך ככה כאשר זה המקצה שלך
1. חימום לסקוואט
2. סקוואט כניסה ראשונה
3. בחירת כניסה שנייה
4. סקוואט כניסה שנייה
5. בחירת כניסה שלישית
6. כניסה שלישית

כנל לגבי בנץ פרס (חימום כניסה בחירה כניסה בחירה כניסה) ודדליפט (חימום כניסה בחירה כניסה בחירה כניסה))

בהנחה והצלחת את ההרמה באחת הכניסות אז בכניסה שאחרי (השנייה אם הצלחת בראשונה והשלישית אם הצלחת בשנייה) אז צריכה לבחור משקל יותר גבוה
בהנחה ולא הצלחת את המשקל יש לך 2 אפשרויות
1. לעשות שוב את אותו משקל
2. לעלות בכל זאת משקל בכניסה שאחרי

תלוי באיזה סוג תחרות תשתתפי גם ככה הציוד עזר המותר לך
99% מהסוגי תחרות מותר חגורה, רצועות שורש כף יד ושרוולי ברכיים ומגנזיום

לגבי חוקים כללים וציוד הרשמה וכו' שלחו מעליי
לא מצאתי את הסרטון אבל כעיקרון יש את החוקים באתר שחיים הביא מעל...
בקצרה סינגלט חובה, גרביים גבוהות בדדליפט חובה, טי שירט מתחת לסינגלט בסקוואט ובנץ חובה.
סקוואט - את מוציאה נעמדת מחכה לפקודת סקוואט, מבצעת את הסקוואט מחכה לפקודת ראק ומחזירה את המוט.
בנץ - מוציאה את המוט ומחכה, מחכה לפקודת בנץ, מורידה את המוט ומחכה איתו על החזה עד לעצירה מוחלטת, לאחר מכן תקבלי פקודת פרס, את מתחילה להרים את המוט. בסוף ההרמה תקבלי פקודת ראק להחזיר את המוט.
דדליפט-מרימה בזמנך החופשי, למעלה מחכה עד שנותנים לך פקודת דאון ומורידה את המוט. לא חייב הורדה מבוקרת ואיטית אך לא לזרוק את המוט ולא לעזוב אותו לפני שהוא מונח על הרצפה.

אשמח לעזור אם יש לך עוד שאלות
תודה רבה 😃 לגבי הדדליפט זה פשוט כל גרב ארוכה שיש לי נכון? לא משהו מיוחד..

אם את יכולה להרשות לעצמך את זה מבחינת מחיר אז למה לא, תחרות ראשונה זה עניין של נסיון וכיף.

• פותח/ת השרשור
היו לי עוד כמה שאלות
1. אני רוצה להזמין סינגלט אבל מדובר בדף של ההזמנה על התחרות ב2018 , אם אני אזמין זה יגיע לתחרות ב29?
2. יש איזו מערכת שעות כזו או לו"ז של התחרות מתי כל קטגוריה ומאיזו שעה זה וכל ענייני הזמנים
3. ההרשמה להתחרות זה נותן לי שהמשקל המינימלי הוא 48 קילו, אבל אני 43 ואני לא יודעת עןד כמה אני אעלה עד התחרות אז לבחור ב48? כי הבנתי שהמשקל המינימלי לנשים בteans הוא 40 אם אני זוכרת נכון

שכחתי הכי חשוב רציתי גם לשאול בהרשמה לתחרות יש שם division inpc ויש division wrpf
אין לי מושג מה אני אמורה לסמן שם ומזה בכלל

היו לי עוד כמה שאלות
1. אני רוצה להזמין סינגלט אבל מדובר בדף של ההזמנה על התחרות ב2018 , אם אני אזמין זה יגיע לתחרות ב29?
2. יש איזו מערכת שעות כזו או לו"ז של התחרות מתי כל קטגוריה ומאיזו שעה זה וכל ענייני הזמנים
3. ההרשמה להתחרות זה נותן לי שהמשקל המינימלי הוא 48 קילו, אבל אני 43 ואני לא יודעת עןד כמה אני אעלה עד התחרות אז לבחור ב48? כי הבנתי שהמשקל המינימלי לנשים בteans הוא 40 אם אני זוכרת נכון

שכחתי הכי חשוב רציתי גם לשאול בהרשמה לתחרות יש שם division inpc ויש division wrpf
אין לי מושג מה אני אמורה לסמן שם ומזה בכלל
1. תדברי עם מאיה אדטו בפייסבוק
2. יפרסמו שבוע לפני
3. תרשמי ל 44, אם תשקלי יותר יעבירו אותך ל 48

אני מניח שאת מתחרה ללא רצועות אז תרשמי ל inpc raw (ללא רצועות)

• פותח/ת השרשור
1. תדברי עם מאיה אדטו בפייסבוק
2. יפרסמו שבוע לפני
3. תרשמי ל 44, אם תשקלי יותר יעבירו אותך ל 48

אני מניח שאת מתחרה ללא רצועות אז תרשמי ל inpc raw (ללא רצועות)
אני לא יכולה להירשם ל44 כי אין אפשרות כזו, זה מתחיל מ48.
וinpc אני לסמן extra row למרות שאני עם חגורה? כי זה או זה או עם התחבושות לברכיים שאני לא משתמשת. אבל מה לעשות עם הwrpf מה לסמן שם? זה פשוט מופיע בטופס הרשמה

אני לא יכולה להירשם ל44 כי אין אפשרות כזו, זה מתחיל מ48.
וinpc אני לסמן extra row למרות שאני עם חגורה? כי זה או זה או עם התחבושות לברכיים שאני לא משתמשת. אבל מה לעשות עם הwrpf מה לסמן שם? זה פשוט מופיע בטופס הרשמה
תשאירי את ה wrpf איך שהוא. ואיזה חגורה יש לך?

• פותח/ת השרשור
תשאירי את ה wrpf איך שהוא. ואיזה חגורה יש לך?
אני לא יודעת איזו חגורה זו, אבל אני חושבת שהיא בסדר כי הרוחב לא עובר 10 ס"מ, הברזל רק בסוגר של החגורה, והיא לא מרופדת נראה לי לפחות , קיבלתי אותה ממאמן והוא אמר שהיא לפאוורליפטינג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית