הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית

Fahimin

משתמש מתחיל
54
4
נק' מוניטין:
4
54
4
שלום
אני עושה כרגע תוכנית שמורכבת מFBW 3 פעמים בשבוע, של 4 המורכבים 3X5, מתח 3XMAX, וכפיפות בטן
אני נמצא בחיטוב שמסתיים לפי התכנון עוד בערך חודשיים וחצי, ואת התכנית שאני משתמש בה עכשיו לפי מה שהבנתי היא רק לחודש הראשון
התכנית שאני כנראה אעשה בתקופת המסה היא SS.
איזו תכנית כדאי לעשות במשך חודשיים - שלושה עד המסה?
חשבתי או על הלינארית, או SS עד שממש אתקע בהתקדמות אבל אני לא בטוח כמה היא תהייה אפקטיבית וכמה אצליח לעלות מהמשקלים הנוכחיים עם גרעון קלורי די גדול ועומס של לימודים.
המשקלים שלי בתוכנית הם כרגע:
90 קילו סקוואט 3X5
90 קילו דדליפט 3X5
65 קילו בנץ' 3X5
40 קילו פרס 3X5
מתח בנתיים 5

אם תעשה אותה במסה אז היא עדיפה. אין סיבה לשנות תכנית במעבר לחיטוב אלא אם כן היא כל כך עצימה ומלאת נפח שפשוט בלתי אפשרי להתאושש במאזן שלילי. אס אס היא פשוטה יחסית ותוכל אפילו להמשיך להתקדם איתה קצת בחיטוב וכשתתקע פשוט תשמור על המשקלים עד שתסיים את החיטוב ומשם תמשיך איתה למסה. אני הייתי עושה ככה. בתכלס גם לעשות מה שאתה עושה לדעתי לא רע אבל עדיף מה שאמרתי.

• פותח/ת השרשור
אם תעשה אותה במסה אז היא עדיפה. אין סיבה לשנות תכנית במעבר לחיטוב אלא אם כן היא כל כך עצימה ומלאת נפח שפשוט בלתי אפשרי להתאושש במאזן שלילי. אס אס היא פשוטה יחסית ותוכל אפילו להמשיך להתקדם איתה קצת בחיטוב וכשתתקע פשוט תשמור על המשקלים עד שתסיים את החיטוב ומשם תמשיך איתה למסה. אני הייתי עושה ככה. בתכלס גם לעשות מה שאתה עושה לדעתי לא רע אבל עדיף מה שאמרתי.

הבנתי,תודה על הדעה
אני חושב שאמשיך לss כמו שאמרת,
אשמח לעוד הצעות ודעות!

בדדליפט יש לך עוד המון לאיפה להתקדם, קצת מפליא אותי שהמשקל בתרגיל הזה אצלך דיי נמוך ועוד בהשוואה לסקוואט. כנ"ל בבנץ'.

וכל תקופה שמתחילים בין אם זה חיטוב ובין אם מסה עושים לפחות 4 חודשים, פחות מזה לטעמי לא משתלם לך להתחיל בטח כשאתה אומר שזה לחודשיים.

• פותח/ת השרשור
בדדליפט יש לך עוד המון לאיפה להתקדם, קצת מפליא אותי שהמשקל בתרגיל הזה אצלך דיי נמוך ועוד בהשוואה לסקוואט. כנ"ל בבנץ'.

וכל תקופה שמתחילים בין אם זה חיטוב ובין אם מסה עושים לפחות 4 חודשים, פחות מזה לטעמי לא משתלם לך להתחיל בטח כשאתה אומר שזה לחודשיים.

עם הדדליפט היה לי קשה להגיע לטכניקה טובה בגלל חוסר גמישות ככה שהתחלתי אותו די מאוחר, באימון האחרון הגעתי איתו ל95

בחיטוב אני נמצא כבר חודש וחצי, והוא מתוכנן לעוד חודשיים לפחות.
כדאי לדעתך להתחיל ss כרגע גפ בחיטוב?

אם אין לך מטרה מסוימת וספציפית שבשבילה אתה צריך להיות מחוטב לטעמי תכנס למסה מעכשיו, אנחנו גם ככה בתקופת חורף כשהכול מכוסה.

אפשרי אבל עדיין יהיה קשה, התכנית בנויה כך שבכל אימון אתה מעלה במשקלי עבודה - ככל שתהיה בשלבים מתקדמים יותר בחיטוב הגוף שלך לא יעמוד בזה ואתה מהר מאוד תתקע בתכנית.

• פותח/ת השרשור
אם אין לך מטרה מסוימת וספציפית שבשבילה אתה צריך להיות מחוטב לטעמי תכנס למסה מעכשיו, אנחנו גם ככה בתקופת חורף כשהכול מכוסה.

אפשרי אבל עדיין יהיה קשה, התכנית בנויה כך שבכל אימון אתה מעלה במשקלי עבודה - ככל שתהיה בשלבים מתקדמים יותר בחיטוב הגוף שלך לא יעמוד בזה ואתה מהר מאוד תתקע בתכנית.

אני כרגע שוקל 83 על 1.80 גובה, ואחוז שומן של בערך 20 לדעתי
בכל זאת כדאי מסה כרגע?

בזמנך החופשי אתה מוזמן להעלות תמונת גוף שלך שנוכל להעריך את אחוז השומן שלך אלא אם האחוז נאמר לך כבר כאן בפורום כי חוץ מזה רוב ערכי המדידה לא ממש אמינים.

• פותח/ת השרשור
בזמנך החופשי אתה מוזמן להעלות תמונת גוף שלך שנוכל להעריך את אחוז השומן שלך אלא אם האחוז נאמר לך כבר כאן בפורום כי חוץ מזה רוב ערכי המדידה לא ממש אמינים.

לא מדדתי בשום מכשיר, זו הערכה שלי,
תהליך של מסה באחוז שומן של 20 +- הוא אפקטיבי כמו ב15 אחוז ומטה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית