הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקת דדליפט סקוואט פעם ראשונה

osher4441

משתמש מתחיל
203
0
נק' מוניטין:
231
203
0
דדליפט:
זה הסט חימום עם משקל של בערך 25KG(הפלטות אצלנו בLB)
המשקל עבודה שלי הוא 50LB+20KG

סקוואט: זהו הסט השני או השלישי שלי לא זוכר, משקל עבודה 80LB+20KG

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה חייב להרים את המוט מגובה של כ- 10 ס"מ מעל הרצפה (רדיוס של פלטת 20 קילו). זה אומר שאו שתתחיל עם 60 קילו (פלטה אחת בכל צד) או שתשים משהו שיגביה את המוט.
בכללי הטכניקה נראית בסדר, אבל ניתן ביקורת אמיתית רק לאחר שתיישם את מה שכתבתי.

אתה חייב להרים את המוט מגובה של כ- 10 ס"מ מעל הרצפה (רדיוס של פלטת 20 קילו). זה אומר שאו שתתחיל עם 60 קילו (פלטה אחת בכל צד) או שתשים משהו שיגביה את המוט.
בכללי הטכניקה נראית בסדר, אבל ניתן ביקורת אמיתית רק לאחר שתיישם את מה שכתבתי.

נכון אין טעם להעלות משקל קל שאתה מעיף

• פותח/ת השרשור
אני ישים את המדרגה הזאת ביינתים עד שאני יגיע ל 45LB כל צד.
מה בקשר לגרירה של המוט על הירך, קראתי בעבר שזה מבזבז אנרגיה או משהו...

נערך לאחרונה:
הסקוואטים שלך לא מלאים והדדליפט שלך קל מדיי בשביל לשקף עבודה אמיתית.

נ.ב מה הקטע בחתימה שלך לא הבנתי.

• פותח/ת השרשור
עד לאן לרדת בסקוואט?
פעם ראשונה שראיתי את הסרטון הזה לא הצלחתי להפסיק לצחוק במשך איזה 5 דקות

• פותח/ת השרשור
לא ידעתי שצריך לעשות חיפוש לפני פתיחת אשכול על סרטון טכניקה 😳
לא משנה כמה מאמרים אני יקרא יכול להיות שעדיין הטכניקה שלי בפועןל עדיין לא תהייה טובה ובשביל זה אני צריך את דעתכם על התרגילים.

לא ידעתי שצריך לעשות חיפוש לפני פתיחת אשכול על סרטון טכניקה 😳
לא משנה כמה מאמרים אני יקרא יכול להיות שעדיין הטכניקה שלי בפועןל עדיין לא תהייה טובה ובשביל זה אני צריך את דעתכם על התרגילים.
לא צריך לעשות חיפוש לפני פתיחת אשכול לגבי טכניקה, אבל על הנעוצים צריכים לעבור בכלל לפני ששואלים שאלות, במיוחד אם אתה לא יודע איך סקוואט אמור להיראות, בגלל זה מעלים סרטונים לבדיקה של הטכניקה אחרי שקוראים מאמרים או את SS לגבי הסקוואט, כבר אמרו לך שאתה לא שובר מקביל שזה אומר שאתה צריך לרדת נמוך יותר, במאמר יש הסבר מצוין על איך לעשות את התנועה. בדדליפט כמו שנאמר אי אפשר להעביר ביקורת בגלל המשקל, המינימום שאפשר להעביר עליו ביקורת זה 60 קילו (ברוב המקומות בגלל הגודל של הפלטות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית