הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח בSS

• פותח/ת השרשור RyShay
  • פורסם בתאריך

RyShay

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
היי,
אחרי חקירה בפורום יש לי שאלה לגבי ss.

לגבי מתח שמחליף את החתירה, הבנתי מהפורום שזה אפשרי, ואני מעדיף לעשות מתח על חתירה כי הטכניקה ב ההיא פשוטה בהרבה יותר.
אך אם אני לא מצליח לעשות מתח? כלומר שאני משתמש במכשיר במכון שעוזר לי עם העלאת הרגליים כי אני לא מצליח להעלות בעצמי.
האם זה בסדר? גם כאשר אין עליי משקלים?
ובמידה ואני עושה מתח, אז עדיף עם כפות ידיים כלפי פנים, אחיזה צרה ולהגיע לכשל בכל סט? או 3 סטים 5 חזרות?

תודה מראש לעוזרים!😃

תעשה 3X5 עם המכשיר ותעלה משקל כל אימון, כלומר תוריד מהמשקל שעוזר לך. שים לב שאתה גם כנראה עולה במשקל גוף אז אתה מרים קצת יותר משקל כל פעם גם בלי לשנות משקל במכשיר. אני ממליץ על כפות ידיים בסופינציה (פנימה).

• פותח/ת השרשור
תודה!

אגב לגבי סקוואט- האם זה בסדר לעשות בכלוב? גם מבחינת נוחות וגם מבחינת טכניקה טובה יותר?
קראתי על זה בפורום ולא הגעתי למסקנה סופית לגבי זה..

תודה!

אגב לגבי סקוואט- האם זה בסדר לעשות בכלוב? גם מבחינת נוחות וגם מבחינת טכניקה טובה יותר?
קראתי על זה בפורום ולא הגעתי למסקנה סופית לגבי זה..
בכלוב זה אידיאלי לעשות. אבל אני מנחש שאתה מדבר על סמית משין ולא על כלוב (סמית זה המכשיר שהמוט נע בתוך מסילות ולא חופשי) ואז לא, זה לא בסדר לעשות בו.

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
כן לזה התכוונתי, לסמית משין, אז לא אידאלי בכלל לעשות בו סקוואט?

• פותח/ת השרשור
סבבה, תודה! 😃
אגב, עדיף ללמוד את הטכניקה של חתירה? או שזה בסדר להמשיך עם המתח ורק בהמשך להפוך את המתח לתרגיל עזר?

• פותח/ת השרשור
היי, אשמח לעזרה לשאלה הקודמת

אני מעדיף את המתח במקום החתירה.

Back
למעלה תחתית