הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לשמוע את דעתכם:

skatedc4455

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם,
החלטתי שאני נכנס לעולם הספורט ואני רוצה להיכנס בכל הכוח.
אז אני מתחיל בקרוב קורס מאמני כושר, ורוצה להמשיך ולהרחיב את הידע שלי בתחום.
שאלתי היא:
מה לדעתכם הכי רצוי ללמוד - (דברים שיקדמו אותי/ רזומה חזק לעתיד), תואר ראשון/ קורסים אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה לעוזרים!

שלום לכולם,
החלטתי שאני נכנס לעולם הספורט ואני רוצה להיכנס בכל הכוח.
אז אני מתחיל בקרוב קורס מאמני כושר, ורוצה להמשיך ולהרחיב את הידע שלי בתחום.
שאלתי היא:
מה לדעתכם הכי רצוי ללמוד - (דברים שיקדמו אותי/ רזומה חזק לעתיד), תואר ראשון/ קורסים אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה לעוזרים!
בהצלחה עם המוראל. תשמור אותו כי זה אחד התחומים הכי לא מתגמלים שקיימים. ויסכימו איתי הרבה פה.
אתה יכול ללמוד תזונה או פיזיותרפיה אם יש לך את הנתונים לתנאי הכניסה באוניברסיטאות.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה עם המוראל. תשמור אותו כי זה אחד התחומים הכי לא מתגמלים שקיימים. ויסכימו איתי הרבה פה.
אתה יכול ללמוד תזונה או פיזיותרפיה אם יש לך את הנתונים לתנאי הכניסה באוניברסיטאות.
כן אני מבין ומסכים איתך ב100%.
אבל פה נכנסת כבר דעה קצת יותר עמוקה שלי בנושא, לא אכנס וארחיב יותר מידי (חפירה),
בגדול, אני מאמין שבסופו של דבר אם אתה עושה את מה שאתה אוהב ואת ומה שאתה טוב בו אתה תתוגמל כמו שצריך.
ובלי קשר לזה, אני מתעסק בנדלן מהצד אז אני רק מקווה שאני באמת יאהב את מה שאני אעשה.
ולגבי הלימודים, עצתך היא תואר ראשון או קורסים?

התשובות הן בהתאם למה שתרצה לעשות ובאיזה פורמט העסקה.
האם מאמן חדר כושר, בעל סטודיו לאימונים, מאמן קבוצה, פיזיותרפיסט, מתן ייעוצים, מורה לספורט
האם אתה רוצה להיות שכיר או עצמאי.
בהתאם לזה אפשר למצוא את ההכשרה המתאימה.

אישית לצורך דריסת רגל בתחום מספיק קורס מדריכי חדר כושר כהסמכה ומשם הרבה יכולת שיווק עצמית.

• פותח/ת השרשור
האם מאמן חדר כושר, בעל סטודיו לאימונים, מאמן קבוצה, פיזיותרפיסט, מתן ייעוצים, מורה לספורט
האם אתה רוצה להיות שכיר או עצמאי.
בהתאם לזה אפשר למצוא את ההכשרה המתאימה.

אישית לצורך דריסת רגל בתחום מספיק קורס מדריכי חדר כושר כהסמכה ומשם הרבה יכולת שיווק עצמית.
תודה

כן אני מבין ומסכים איתך ב100%.
אבל פה נכנסת כבר דעה קצת יותר עמוקה שלי בנושא, לא אכנס וארחיב יותר מידי (חפירה),
בגדול, אני מאמין שבסופו של דבר אם אתה עושה את מה שאתה אוהב ואת ומה שאתה טוב בו אתה תתוגמל כמו שצריך.
ובלי קשר לזה, אני מתעסק בנדלן מהצד אז אני רק מקווה שאני באמת יאהב את מה שאני אעשה.
ולגבי הלימודים, עצתך היא תואר ראשון או קורסים?

חנן צודק, אבל בשביל באמת להתפתח בתחום לרמות גבוהות אתה חייב לרכוש ידע ולהתמקצע עם אוכלסיות חלשות פיזית וחזקות כלכלית.
ההמלצה שלי היא כלפי תואר ראשון ואפילו שני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית