הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גירוי/נפיחות אחרי הזרקה בסייקל שני

מצב
השרשור נעול

טל אפרים

משתמש מתחיל
23
6
נק' מוניטין:
9
23
6
שלום רב לחבריי הפורום, זהו השבוע השני לסייקל השני שלי.

כרגע אני עובד עם טסט פרופ 1cc כל יום אחר
כמה שעות לאחר הזריקה אזור ההזרקה מתנפח כמו תגובה אלרגית לעקיצה ישנה אדמומיות וגירוי קל של האזור
בהתחלה חשבתי אולי טכניקת ההזרקה שלי לקויה או שלוקח לאזור זמן להתרגל לזריקות אבל משום מה לא ניראה לי ייתכן שאחרי 6 זריקות עדיין התופעה תחזור על עצמה
זו תופעה חדשה לי משום שבסייקל הראשון שלי עבדתי עם טסט אנטט ונהנתי ממנו
החומר עצמו מקורי לפי בדיקת דם אז לא נותרו לי הסברים לתופעה שלי.
מישהו חווה ו/או נתקל בתופעה הזו?

• פותח/ת השרשור
החומר עצמו מקורי לפי בדיקת דם אז לא נותרו לי הסברים לתופעה שלי.
בחייאת, מה הקשר? זה הדילר אמר לך את זה כששאלת אותו למה יש לך גירוי? אל תהיה תמים!
זה סייקל ראשון שלך? אם לא - מה היה סייקל קודם והאם הרגשת גם את מה שאתה מתאר?
שנית, אם הטניקה נכונה, שמרת על סטריליות ואתה לא רגיש לשמן של החומר, אחוזים ודאיים שמדובר בחומר לא נקי.

לגבי סנזו - אני מכיר כמה אנשים שפנו אלי אישית (פורום ומחוצה לו) והתלוננו על כאבים בהזרקה, נפיחות, גירוד וכד'. רק שתבין מה אתה מזריק...

• פותח/ת השרשור
בחייאת, מה הקשר? זה הדילר אמר לך את זה כששאלת אותו למה יש לך גירוי? אל תהיה תמים!
זה סייקל ראשון שלך? אם לא - מה היה סייקל קודם והאם הרגשת גם את מה שאתה מתאר?
שנית, אם הטניקה נכונה, שמרת על סטריליות ואתה לא רגיש לשמן של החומר, אחוזים ודאיים שמדובר בחומר לא נקי.

לגבי סנזו - אני מכיר כמה אנשים שפנו אלי אישית (פורום ומחוצה לו) והתלוננו על כאבים בהזרקה, נפיחות, גירוד וכד'. רק שתבין מה אתה מזריק...

כאמור, זה הסייקל השני שלי,
הראשון היה טסט אנטט 500 מג בשבוע פעמיים בשבוע זריקה והתופעה הזו לא הייתה
כאמור היא זרה לי. יכול להיות מאוד שזו רגישות לשמן, יש לחבר שלי את אותו מוצר מסטוק קודם. אם התופעה תחזור זה כנראה השמן

כאמור, זה הסייקל השני שלי,
הראשון היה טסט אנטט 500 מג בשבוע פעמיים בשבוע זריקה והתופעה הזו לא הייתה
כאמור היא זרה לי. יכול להיות מאוד שזו רגישות לשמן, יש לחבר שלי את אותו מוצר מסטוק קודם. אם התופעה תחזור זה כנראה השמן
גם הרצת סנזו?
נסה להחליף ויאל/באצ'ט אולי זה יעזור

לא, השתמשתי בבלו דרגון בין הסטוקים הראשונים שלהם שהיו איכותיים
לא הרגשתי שום תופעה כזו, והריח של השמן היה מדהים פשוט
מכל זה מסתמן שהחומר לא נקי
אני הייתי מחזיר ומבקש חברה אחרת
נסה להשיג זנקו, אמריקן פארמה לאב, זנדר (חדשה מאוד אבל טובה)

במידה והחומר לא טוב, הוא יכול לעשות לי נזק?

מדובר בחברה חדשה.. קשה לי להאמין ששמעת עליה, על כל פנים מדובר בסנזו
אתה שואל אם חומר שכנראה מזוהם יכול לעשות לך נזק? התשובה היא כן ועוד לא סתם נזק!
חומר לא אמור לכאוב ולא להשאיר סימני אדמומיות נפיחות וחום מקומי,מה שהשתמשת הוא חומר לא טוב ואין לזה שום הסבר אחר,גם פרופ שכביכול אמור קצת להיות לא נעים באזור הזריקה לא משאיר ככה סימנים

קיצר לא לגעת בחברת סנזו זאת חברת פח שצצו לפני כמה זמן . צריך לשבור תידיים למי שמייצר את החרא הזה

נשמע שהחומר לא נקי בכלל. עם דבר כזה לא מתעסקים בסייקל! אז מה אם עשית בדיקות דם והטסט גבוה, זה הכי חשוב? חומר בדוס זה לא אומר שזה חומר נקי אל תבלבל.

תעלה תמונה של החברה לדעת ממה להתרחק אם מציעים לי

אנשים אוהבים לנסות דברים חדשים ולפעמים זה עולה ביוקר,סוס מנצח לא מחליפים אנשים מרוצים מכמה חברות שמיוצרות בארץ למה לא ללכת בכיוון ההמלצות?

במידה והחומר לא טוב, הוא יכול לעשות לי נזק?

מדובר בחברה חדשה.. קשה לי להאמין ששמעת עליה, על כל פנים מדובר בסנזו
יותר מדי חברות מדבקת זבל לאחרונה...
בדיוק היום שמעתי על "עוקץ" חדש בשם Katana... 🤢

אנשים אוהבים לנסות דברים חדשים ולפעמים זה עולה ביוקר,סוס מנצח לא מחליפים אנשים מרוצים מכמה חברות שמיוצרות בארץ למה לא ללכת בכיוון ההמלצות?
ככה זה... בשביל זה קיים הפורום.

יותר מדי חברות מדבקת זבל לאחרונה...
בדיוק היום שמעתי על "עוקץ" חדש בשם Katana... 🤢
נכון מאוד בשביל זה קיים הפורום ולגבי החברה שהזכרת מדובר בexpo ו eagle הידועים לשימצה בקיצור שומר נפשו ועכוזו ירחק

• אהבתי
Reactions: Tom
נכון מאוד בשביל זה קיים הפורום ולגבי החברה שהזכרת מדובר בexpo ו eagle הידועים לשימצה בקיצור שומר נפשו ועכוזו ירחק
חבל שיש אנשים שימשיכו להיות תמימים וליפול למראה חיצוני של האדם שמציע להם את החומר הזה. מי שקורא כאן להתרחק בכל תוקף ממוצר הזה

חבל שיש אנשים שימשיכו להיות תמימים וליפול למראה חיצוני של האדם שמציע להם את החומר הזה. מי שקורא כאן להתרחק בכל תוקף ממוצר הזה
לפני שנתיים בערך הזרקתי טרן קצר בצבע שקוף של הexpo הזה וזה היה נוראי, עזוב שזה לא היה טרן בכלל נהיה לי גוש סגול בטמפ׳ של 300 מעלות בישבן וכאב שהקרין עד הברך בקיצור זיהום זיהום זיהום

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית