הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לחשב ירך עוף

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
נכנסתי לתקופת חיטוב ואני כרגע אוכל יחסית הרבה חזה עוף.
וחשבתי שאם אני יוכל לחשב את הירך בצורה נכונה (או כנפיים כי זה גם זול יחסית) אז אני אוכל לאכול חזה עוף או ירך לפי מה שבא לי ואני לא יסתמך רק על חזה עוף.
בקיצור איך לחשב את הירך? כי אני רוצה לחשב את זה לפני בישול לכמות שאני צריך ואם אני מחשב לפי משקל לפני בישול המשקל כולל גם עצמות ועור.
אז איך מחשבים את זה בצורה שזה יהיה מדויק פחות או יותר? (10 גרם יותר או פחות, העיקר שזה יהיה יחסית מדויק.)

אני חושב שירך זה משהו כמו 15 גרם חלבון. אם אני לא טועה היא שוקלת כ70 גרם לפני בישול. בשר בלבד.
כנפיים זה לא שווה, כי ביחס לכמות החלבון אתה תשלם בערך אותו דבר על חזה עוף במבצע, מניסיון - ותמיד אפשר לחפש מבצעים.

עוד בעיה בכנפיים היא כמות השומן שקשה לבודד אותו.
בקלות העור נדבק באופן בלתי הפיך.

כמו כן, המחירים של החלקים האלה די גבוהים, ואולי כדאי לשקול לקנות פרגיות בכמות הדרושה במקום.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שירך זה משהו כמו 15 גרם חלבון. אם אני לא טועה היא שוקלת כ70 גרם לפני בישול. בשר בלבד.
כנפיים זה לא שווה, כי ביחס לכמות החלבון אתה תשלם בערך אותו דבר על חזה עוף במבצע, מניסיון - ותמיד אפשר לחפש מבצעים.

עוד בעיה בכנפיים היא כמות השומן שקשה לבודד אותו.
בקלות העור נדבק באופן בלתי הפיך.

כמו כן, המחירים של החלקים האלה די גבוהים, ואולי כדאי לשקול לקנות פרגיות בכמות הדרושה במקום.
ואיך אני יכול לשקול באופן יחסית מדויק ירך?
כי בטח יש כאלה שהם יותר גדולים או יותר קטנים ואז המשקל שונה.
אפשר להסתמך על זה שזה 70 גרם? וירך זה שוק וכרע מחובר נכון ( רק כדי לוודא שאנחנו מדברים על אותו חלק)

אפשר להסתמך על זה שזה 70 גרם? וירך זה שוק וכרע מחובר נכון ( רק כדי לוודא שאנחנו מדברים על אותו חלק)
כרע זה שוק וירך מחובר, ירך זה רק חלק מכרע בלי השוק

ירך (בלבד, ללא השוק) בגודל ממוצע שוקלת 80 גרם כולל העצם לפני בישול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית