הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אומגה 3 - לשם מה?

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
התפרסמו כמה מחקרים שמראים שאין כל יעילות באומגה 3 או שהוכח קשר מאוד חלש. מה דעתכם על זה? האם יש פה מישהו שמרגיש שזה משפיע עליו? או שלוקחים כי עדיף לקחת? אני אישית לוקח אבל לא יודע איך זה בדיוק משפיע/ עוזר לי. כלומר מה בדיוק אני אמור להרגיש?

דבר אחרון, מקפסולות של 500 DHA ו 100 EPA, כמה רצוי לקחת ביום?

"קשר חלש".
היו מעל 100,000 מחקרים על אומגה-3 ב- 10 שנים האחרונות.
משתנה לפי מינונים.
2-3 גרם של EPA ו- DHA ביחד יניבו תוצאות ברורות יותר על העור, המפרקים, התאוששות, ביצועי לב וכו'...
2-3 גרם נבדק על קבוצה גדולה של אתלטים.

• פותח/ת השרשור
מה שיש לי כרגע זה קפסולות של JARROW MAX DHA. הבנתי שזה אומגה 3 איכותי ולכן היחס הגבוה של ה DHA לעומת ה EPA

יש לי גם Jarrow ביחס 2:1.
יחס 5:1 לא גרוע, שוב, לכל מרכיב יש את היתרונות שלו.
אחד היתרונות החזקים של DHA זה התפתוחת תקינה של המוח אצל עוברים ושיפור תפקוד המוח אצל מבוגרים.

• פותח/ת השרשור
טוב, כרגע אני עם ה JARROW אז אין ברירה. לוקח מזה 2 ביום

אשמח אם תעשה לי סדר בבלגאן. עדיפות לקניה של 600/300? 500/250? (קפסולות של NOW)

עדיף 600/300 😃
אני הייתי לוקח 3 כדורים מ- Jarrow.
וההשפעה שתרגיש מאומגה-3 היא לא כמו השפעה של סמים, אל תצפה להרגיש משהו משמעותי.
אני ראיתי שיפור משמעותי אצלי בעור ואני מרגיש שיפור משמעותי במפרקים שלי וגם כשאני נפצע, מהר מאוד עובר לי.
אני כבר שנה שלמה על 3 גרם של EPA + DHA.

3-4 קפסולות.
בעקרון על האריזה כתוב 2 כדורים כדי "לכסות תחת" שתשאר בטווח התקין, אבל הרבה מפתחי גוף ואתלטים אחרים לוקחים 3-4.
תלוי גם בצריכה של הדגים שלך במהלך השבוע, אם אתה אוכל דג פעמיים בשבוע, אתה יכול להוריד את המינון.
בלי קשר, תעשה בדיקות גם קבועות ותבדוק את דלילות הדם, זה גם חשוב.
תעקוב אחרי הכולסטרול הטוב והרע, האומגה-3 עוזר להוריד את הרע ולעלות את הטוב.
- אחר כך תוכל לעשות השוואות ולשחק עם מינונים ולראות איזה מינון הכי עובד לך.

משום מה אני מרגיש "לא טוב" ביום שאחרי לקיחת אומגה 3. ניסיתי כמה חברות. אולי זה פסיכולוגי....
גם אני, הבנתי מנושא שנפתח על זה פעם שאולי זה תלוי יצרן.
לי הייתה נזלת, עייפות, אפילו מין תחושת קושי בפעימות לב, סחרחורות, חולשה...
@hanan

אין לי כל כך הסברים אני אחרי כמה ימים שאני לוקח אומגה 3 של אלספה מרגיש צינון (אני אלרגי לדגים) ב twinlab לא הייתה לי בעיה

ניסית כמה חברות? היום אתה לוקח ?
קניתי בזמנו אלספה במבצע של 390 כדורים ב90 בערך.
חשבתי על לבדוק חברות אחרות. טווינלאב לא מצאתי (לא חיפשתי ממש...) ויש של life, שלדעתי, יגרור אותה תגובה וחבל לי על הכסף.

לאלו שמרגישים רע יום אחרי שלקחו אומגה-3, אם אתם לא אלרגיים לדגים, אתם ככל הנראה אלרגיים לחומרים שמרכיבים את הציפוי.
לפעמים זה רק ג'לטין, לפעמים יש עוד מרכיבים אחרים.
תלוי גם בסוג הג'לטין ומאיפה הוא הגיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית