הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להפוך תפריט חיטוב למשביע יותר

oOtalOo

משתמש מתחיל
128
4
נק' מוניטין:
42
128
4
היי חברה,

אני נמצא כרגע חודש על תפריט חיטוב, רוצה להמשיך עד 10-12 אחוזי שומן.
בימים האחרונים התחלתי להרגיש רעב יותר למרות שהוספתי כל מני ירקות כמו ברוקולי, כרובית וכאלה.
לא יודע מה אעשה כשארד במשקל ואצטרך אפילו להוריד קלוריות..

1. אני על מינוס קלורי של איזור ה-630 (שוקל כרגע 67 קילו על 170ס"מ, באחוז שומן 14~).
2. אני אוכל סלט סטנדרטי מ 3 ירקות, אוכל פרי אחד וכמה פרוסות לחם ביום, חצי אבוקדו וקצת כמו שאמרתי ברוקולי וכ'ו (מפה הסיבים שאני אוכל).
3. כמעט ולא צורך מוצרי חלב.
(אם צריך יותר פרטים תשאלו)

איך אני הופך את התפריט למשביע יותר?

תודה אחים..

מינוס של 630 הוא מוגזם מאוד, גם 500 מוגזם.
מינוס תקין ללא רעב וללא פגיעה בקצב חילוף החומרים הינו 250 קלוריות ליום.

קח הפסקה, אפילו של חודשיים, תשאר במאזן ניטרלי, תן לחילוף חומרים שלך להשתקם מהנזק שגרמת לו.
חיטוב מהיר זה לא הדרך, אם תלך בכוח, תצפה לריבאונד של עליה במסת השומן בסוף החיטוב \ תחילת המסה הבאה.
אלא אם כן אתה תקח כמה חודשים בניטרלי כדי לשקם את הנזק שגרמת לגוף ואז להתחיל נקי.
עליה של 250 קלוריות ליום, ירידה של 250 קלוריות ליום, לא מעבר.

• פותח/ת השרשור
למה תה ירוק? פספסתי משהו? 😕

בקשר למינוס קלורי נעזרתי בפוסט מהאתר, שם רשום מינוס קלורי מקסימלי ללא איבוד שריר, בתיאוריה 69 כפול מסת שומן בגוף בק״ג.
אני עושה העמסות כל שבועיים. והסיבה למינוס קלורי הגדול יחסית היא חוסר בזמן (חיים מה לעשות)

אולי כדאי לציין שאני רץ הרבה וככה מגיע למינוס הזה. התפריט דווקא סביר.

נערך לאחרונה:
630 זה אולי קצת גבוה אבל לא כזה מוגזם, לדעתי לא צריך לקחת הפסקה של חודשיים על ניטרלי ולא בטוח שנגרם נזק לחילוף חומרים..

תה ירוק גורם לתחושת שובע ויש כמה מחקרים שמראים קשר בין צריכת תה ירוק לשריפת שומן.
לי אישית זה עוזר פלאים בקטע הזה...

שלח לי הודעה אם זה עזר או לא עוד כמה שבועות.. 😃

לגבי אוכל- אולי יותר סיבים...אולי תוספת כמו בנפייבר. ויותר מים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית