נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע אין משהו מיוחד
תתחיל SS
תעבוד חזק ותאכל הרבה
בהצלחה
מה אתה ממליץ? ABCD בידוד? זה טוב? כדאי לי לנסות?למעט עניין ה-SS, לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר
מה אתה ממליץ? ABCD בידוד? זה טוב? כדאי לי לנסות?
מה אתה ממליץ? ABCD בידוד? זה טוב? כדאי לי לנסות?
תקשיב יש הרבה שיטות וסוגי אימון אחרים ואני לא חושב שצריך כל פעם ישר לקפוץ ולהמליץ לכל אחד על SS. אבל אם תתעקש ותשאל אותי בצורה פרטנית לגבי כל שיטה ושיטה קרוב לוודאי שהם יקרסו אחד אחרי השני כמו מגדל קלפים ואז נחזור שוב ל SS, אבל אני יעמוד על סירובי ולא ימליץ רק עליה כי זכור לי משיעורי חברה ביסודי משהו שהמחנכת אמרה על פלורליזם.
סביר להניח שאתה צודק. ריפטו הציג (מחדש) שיטת אימונים יציבה המתבססת על עקרונות פשוטים, ביחס לכל השכלולים (עם או בלי מרכאות) שצצים חדשות לבקרים.
בכל הנוגע לתכניות אימונים, יש פלורליזם ב-LBS, שלא תטעה. טווח הדעות רחב כמו המרחק בין אות אחת לשנייה בספרי ריפטו, תלוי בהוצאה ...
תשמע זה לא ככה אחי אתה צריך להכיר את הגוף שלך ולהקשיב לו ולאני הפנימי שלך.תקשיב יש הרבה שיטות וסוגי אימון אחרים ואני לא חושב שצריך כל פעם ישר לקפוץ ולהמליץ לכל אחד על SS. אבל אם תתעקש ותשאל אותי בצורה פרטנית לגבי כל שיטה ושיטה קרוב לוודאי שהם יקרסו אחד אחרי השני כמו מגדל קלפים ואז נחזור שוב ל SS, אבל אני יעמוד על סירובי ולא ימליץ רק עליה כי זכור לי משיעורי חברה ביסודי משהו שהמחנכת אמרה על פלורליזם.
😉הייתי ממליץ לך על בידוד, אך היעילות בספק ....
שיקו ידוע בתור בודיבילדר בחו"ל😉
אותי בכלל מעניין איך שיקו הגיע לדיון שנקרא "יש קדמית"...
אפילו לשיקו נשבר הזין מליצנים...
בריח, אתה לא מצחיק. אם אתם כותבים שטויות, תדאגו שזה יצחיק אותי או שיהיו מועמדים חדשים לבאן.
גם חזק וגם דפנאיחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה ענק
אבל אחי זה היה רציניאפילו לשיקו נשבר הזין מליצנים...
בריח, אתה לא מצחיק. אם אתם כותבים שטויות, תדאגו שזה יצחיק אותי או שיהיו מועמדים חדשים לבאן.
אבל אחי זה היה רציני