הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה יש קידמית

• פותח/ת השרשור lbsbo
  • פורסם בתאריך
הרבה פווארליפטרים מקצועיים עושים דדליפט וסקוואט כבד(RM1-3) אחת ל10 יום

איך זה קשור לפה?

א) אף פאוורליפטר נורמלי לא יעשה סקוואט/דדליפט של 1-3RM אמיתי כשהוא לא קרוב לתחרות.
ב) הרבה פאוורליפטרים עושים סקוואט, דדליפט ובנץ' בתידרות של 2-6 פעמים בשבוע (כל הרמה).
אתה מוזמן לבדוק את התוכניות של Sheiko.

איך זה קשור לפה?

א) אף פאוורליפטר נורמלי לא יעשה סקוואט/דדליפט של 1-3RM אמיתי כשהוא לא קרוב לתחרות.
ב) הרבה פאוורליפטרים עושים סקוואט, דדליפט ובנץ' בתידרות של 2-6 פעמים בשבוע (כל הרמה).
אתה מוזמן לבדוק את התוכניות של Sheiko.

לא דיברתי על 100%, ואני לא מסכים אם ב' אין שום סיכוי בעולם שבנאדם יכול להתאושש מדדליפט וסקוואט כבדים (פאוורליפטר ברמה גבוה) פעמיים בשבוע לא משנה אפילו איזה חומרים הוא לוקח.

אתה רוצה להגיד שרק בתחרות PL יקבע לעצמו PR... ניראה לי מגוחך..
הם מתחזקים במשך השנה אז אני מאמין שהם קובעים לעצמם RM 1 חדש לפחות אחת לשלושה חודשים וגם תלוי ברמה, PL שלא קרוב לשיא שלו גם יקבע לעצמו RM1 אחת לחודש

נערך לאחרונה:
תלוי עד כמה מתקדמים הם
לרות השיאים נקבעים בתחרות כי בונים פירודיזציה טובה כך ששבוע לפני התחרות אתה בשיא ואז יש שבוע קל והמשקל בתחרות עף (כמו בגרף של הדואל פאקטור בPPST) כמו בתוכנית גלן פנדלי שיש את השבוע דילואוד עם משקלי ה5 ל3
ואחר כך פריצה ב3, ובסוף התוכנית אחרי שבוע 9 אתה נותן שבוע קל ומנסה ללכת על RM1

אם זה מתאמן לא כ"כ מתקדם הוא יכול לשבור שיאים גם באימונים, אבל עם הזמן אי אפשר להיות ב RM1 יותר מכמה פעמים בודדות במשך השנה

לא דיברתי על 100%, ואני לא מסכים אם ב' אין שום סיכוי בעולם שבנאדם יכול להתאושש מדדליפט וסקוואט כבדים (פאוורליפטר ברמה גבוה) פעמיים בשבוע לא משנה אפילו איזה חומרים הוא לוקח.

הם מתחזקים במשך השנה אז אני מאמין שהם קובעים לעצמם RM 1 חדש לפחות אחת לשלושה חודשים וגם תלוי ברמה, PL שלא קרוב לשיא שלו גם יקבע לעצמו RM1 אחת לחודש

מה זה כבד? אתה יכול לא להסכים, אבל אתה לא מסכים עם עובדות. תסתכל על תוכניות של Sheiko ותראה.

כן, פאוורליפטר ברמה גבוהה אמור לעשות RM אמיתי רק בתחרות. מתכננים את האימונים מסביב לתחרויות, לא ההפך.

אז אל תסכים , אני גם לא מסכים עם חוק הכבידה .
יש מספיק PL שמתאמנים בסגנון הזה .

טוב קראתי על זה קצת ואתם צודקים, יש באמת שיטת עבודה כזאת אבל היא לא היחידה ולדעת הרבה אנשים תכניות בעצימות גבוהה כמו ווסטסייד או 5/3/1 תהיה עדיפה..
בכל מקרה יש עוד שיטות מוכרות כמו Sheiko,westside,5/3/1,stephen korte 3x3או שאלה אלה הם העיקריות ?

נערך לאחרונה:
אף אחד לא אמר שזו הגישה היחידה. רק אומר שיש דברים כאלה.

ניסיתי את korte 3x3 בזמנו, וזה היה גרוע. התוכניות של שייקו נראות הרבה יותר מוצלחות. התוכנית של וונדלר נראית לי טובה אם אין לך הרבה זמן להיות במכון, או שאתה עייף פסיכולוגית מתוכניות בסגנון 5x5.

אה, ושכחת את Smolov. זה תמיד עובד.

אז אין לך ממש מושג איך הולכת הכנה לתחרויות...

קודם כל לא כל אחד הוא ילד בן 18 (וזה לא בקונוטציה של ירידה) שאין לו אפילו שיאים, אלה אנשים שמקיאים דם על כל פאונד לכל הרמה, ולכל תחרות יש להם פחות או יותר יעד משקל מוגדר מראש שהם ביום התחרות אמורים להגיע אליו.
לכן גם התכנון והתוכנית לתחרות הוא די פשוט - להביא את עצמך לשיא, לא להגיע לפני, ולא להגיע אחרי.
אחרי השיא מטבע הדברים חלה ירידה, לכן התכנית מתוכננת בצורה כזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית