הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB מתוקנת, יש עוד מה לשנות?

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391
הורדתי נפח בהתאם להמלצת המנהלים והמשתמשים. אני צריך ייעוץ לגבי השינויים . תודה לעוזרים

את הסקוואט אני מעדיף לא לעשות במספר חזרות נמוך כי משקל גבוהה גורם לי לכאבים במפסעה- בין אם בגלל טכניקה לקויה או סיבה אחרת..( ושככל שמספר החזרות נמוך יותר הטכניקה שלי עלולה להיות פגיעה ולקויה יותר..)

AXBXAXBX -> שלוש עד 4 פעמים בשבוע
X- ריצה פעמיים בשבוע 20 דקות- תאומים 4x15 + דרופ סט בסט אחרון
A- פלג גוף עליון בעיקר- גב,חזה ידיים
B- רגליים כתפיים

A1:
בנצ' במוט- 3x6
מקבילים- 3x6
מתח- 3x6
בנט אובר- 3x6
curl אחיזה צרה - 3x8

B1:
פרס בעמידה- 3x6
דמבל פרס- 2-3x6
סקוואט- 3x8
האמסטרינג במכונה -3x10-12
בטן - העלאת רגליים 3xmax

A2:
מתח - 3x8-10
מסור- 3x8-10
בנצ' בדאמבל- 3x8-10
כבל קרוס/פק דק- 3x12
לחיצה צרפתית- 3x10-12
יד קדמית בדמבל- 3x10-12

B2:
דדליפט- 1x5
סקוואט- 3x8-10
בטן העלאת רגליים - 3xmax
דמבל פרס 3x8-10
הנפה לצדדים- 3x10-12

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סקוואט תוריד ל 3x5.

את הסקוואט אני מעדיף לא לעשות במספר חזרות נמוך כי משקל גבוהה גורם לי לכאבים במפסעה- בין אם בגלל טכניקה לקויה או סיבה אחרת..( ושככל שמספר החזרות נמוך יותר הטכניקה שלי עלולה להיות פגיעה ולקויה יותר..)

חוץ מזה איך השאר?
תודה

חוץ מזה איך השאר?
תודה
אם כבר אז ההפך - ככל שמספר החזרות גבוה יותר הטכניקה הופכת לפחות טובה.

• פותח/ת השרשור
אם כבר אז ההפך - ככל שמספר החזרות גבוה יותר הטכניקה הופכת לפחות טובה.

יכול להיות.. אבל ככל שאני עולה יותר במשקל אני מרגיש את המפשעה יותר , יש לך השערה ממה זה יכול להיות?

יכול להיות.. אבל ככל שאני עולה יותר במשקל אני מרגיש את המפשעה יותר , יש לך השערה ממה זה יכול להיות?
הכאב שאתה מרגיש הוא בחיבור בין האגן לירך? מפשעה אבל יותר לכיוון הרגל? כאב כמו שריר מכווץ?
אם כן, אני סובל מאותה הבעיה די הרבה זמן, מה שעזר לי זה חימום ארוך ומתיחות לפני כניסה לסט עבודה, מתיחות לאחר סיום הסטים, עיסוי של המקום עם משחה מתאימה (וולטורן לדוגמא) ואפילו הייתי ממליץ על פיזיותרפיה שם יעשו לך עיסוי עם גלי אולטרסאונד.

• פותח/ת השרשור
הכאב שאתה מרגיש הוא בחיבור בין האגן לירך? מפשעה אבל יותר לכיוון הרגל? כאב כמו שריר מכווץ?
אם כן, אני סובל מאותה הבעיה די הרבה זמן, מה שעזר לי זה חימום ארוך ומתיחות לפני כניסה לסט עבודה, מתיחות לאחר סיום הסטים, עיסוי של המקום עם משחה מתאימה (וולטורן לדוגמא) ואפילו הייתי ממליץ על פיזיותרפיה שם יעשו לך עיסוי עם גלי אולטרסאונד.

נראה לי שיש לי את מה שבתמונה:
iliopsoas-bursitis.jpg

או זה אני לא יודע:

pectineus.jpg

• פותח/ת השרשור
כן זה האזור.
עשה מה שאמרתי וזה אמור לעזור.
תודה על העזרה
אתה גם מפסק פחות רגליים בגלל זה?ואתה עדיין עושה x5? .
כי אני לא חושב שכדאי לי..
כן זה האזור.
עשה מה שאמרתי וזה אמור לעזור.

ואתה מתכוון למתיחות סטטיות לפני האימון? כי הבנתי שרצוי רק דינמיות, וסטטיות רק אחרי..

תודה על העזרה
אתה גם מפסק פחות רגליים בגלל זה?ואתה עדיין עושה x5? .
כי אני לא חושב שכדאי לי..

ואתה מתכוון למתיחות סטטיות לפני האימון? כי הבנתי שרצוי רק דינמיות, וסטטיות רק אחרי..
תעשה גם וגם, מי אמר שכדאי רק דינמיות לפני סקוואט? להפך.

ובנוגע לפיסוק רגליים, תמצא לך את הפיסוק שהכי פחות גורם לכאב, אצלי הוא צר יחסית.
אהההה ועוד משהו חשוב - תדחוף ברכיים החוצה כבר מתחילת התנועה ותראה שזה יעזור.

• פותח/ת השרשור
תעשה גם וגם, מי אמר שכדאי רק דינמיות לפני סקוואט? להפך.

ובנוגע לפיסוק רגליים, תמצא לך את הפיסוק שהכי פחות גורם לכאב, אצלי הוא צר יחסית.
אהההה ועוד משהו חשוב - תדחוף ברכיים החוצה כבר מתחילת התנועה ותראה שזה יעזור.

פעם אחרונה שהוצאתי יותר את הברכיים החוצה התחיל לי כאבים בברכיים..
אני וסקוואט לא הולכים ביחד נראלי :/

פעם אחרונה שהוצאתי יותר את הברכיים החוצה התחיל לי כאבים בברכיים..
אני וסקוואט לא הולכים ביחד נראלי :/

בגלל שהגוף שלך לא רגיל עוד לתנועה של הסקוואט, עוד לא הבנת לחלוטין איך לעשות אותו וכנראה גם לא מספיק גמיש בפלג גוף תחתון(אומר לך מניסיון, נתקעתי עם הסקוואט בסביבות 7 חודשים אחרי שבזמן הזה עשיתי הכל!!! כדי ללמוד איך לבצע אותו בין אם ראיתי סרטוני הדרכה בין אם צילמתי את עצמי וקיבלתי פידבק ובין אם לקחתי סמינר הרמות בסיס ואימון אישי עם מייק שעזר לי)

• פותח/ת השרשור
בגלל שהגוף שלך לא רגיל עוד לתנועה של הסקוואט, עוד לא הבנת לחלוטין איך לעשות אותו וכנראה גם לא מספיק גמיש בפלג גוף תחתון(אומר לך מניסיון, נתקעתי עם הסקוואט בסביבות 7 חודשים אחרי שבזמן הזה עשיתי הכל!!! כדי ללמוד איך לבצע אותו בין אם ראיתי סרטוני הדרכה בין אם צילמתי את עצמי וקיבלתי פידבק ובין אם לקחתי סמינר הרמות בסיס ואימון אישי עם מייק שעזר לי)

כן בגלל זה מתחת למקביל מתחיל לי butt wink ויש מצב שזה משפיע על האזור הכואב לא? בכל מקרה, מה לדעתך אני אמור לעשות לא כל כך הבנתי..

נערך לאחרונה:
כן בגלל זה מתחת למקביל מתחיל לי butt wink ויש מצב שזה משפיע על האזור הכואב לא? בכל מקרה, מה לדעתך אני אמור לעשות לא כל כך הבנתי..
בשביל לטפל בבאט ווינק תעשה מתיחות דינמיות להמסטרינג ולגלוטאוס והכי חשוב
תעשה 2-3 סטים גובלה סקוואט סטטי ל 20-30 שניות עם משקולת של 10-20 קילו, זה יפתור לך את הבעיה לדעתי.

• פותח/ת השרשור
בשביל לטפל בבאט ווינק תעשה מתיחות דינמיות להמסטרינג ולגלוטאוס והכי חשוב
תעשה 2-3 סטים גובלה סקוואט סטטי ל 20-30 שניות עם משקולת של 10-20 קילו, זה יפתור לך את הבעיה לדעתי.

הכוונה לשבור מקביל ולהישאר שם?
ומה גם דעתך על מתיחות סטטיות לפני סקוואט? המאמן במכון אומר אסור, athleanx מיוטיוב אמר שלא עושים לפני..

הכוונה לשבור מקביל ולהישאר שם?
ומה גם דעתך על מתיחות סטטיות לפני סקוואט? המאמן במכון אומר אסור, athleanx מיוטיוב אמר שלא עושים לפני..
כתבתי מתיחות דינמיות ולא סטטיות.

לגבי הגובלה סקוואט התשובה היא כן, תישאר במצב ישיבה עם משקולת מלפנים

• פותח/ת השרשור
כתבתי מתיחות דינמיות ולא סטטיות.

לגבי הגובלה סקוואט התשובה היא כן, תישאר במצב ישיבה עם משקולת מלפנים

אני יודע פשוט yeezy הציע לי לעשות ורציתי לשאול גם את דעתך.

ותודה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית