הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט

shahar1214

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
שלום,אז עברתי מhb לlb,אשמח שתגידו את דעתכם על הטכניקה (אני יודע שנוראי אבל זה אימון ראשון שלי עם lb),לפי מה שראיתי לא שברתי מקביל (כן ואפילו כמה חזרות אני אפילו לא יכול להגיד שהגעתי בכלל למקביל) והברכיים קצת גלשו-שני הדברים האלה אני יכול להגיד כמעט בוודאות שזה תוצאה מכך שהמשקל טיפה היה גבוה לי מידי 😕
בקיצור,הנה הסרטון:

אשמח שתשימו דגש במיוחד על אם שמתי את המוט במקום הנכון והאם ירדתי כמו שצריך (למעט גלישת הברכיים)
תודה מראש 😃

בגדול התנועה בסדר, אבל אתה גם מתחיל עם הייפראקסטנשיין מטורף, וגם אתה אמור להתחיל את התנועה עם עמידה רגילה יחסית, כלומר גם וברכיים ישרים

• פותח/ת השרשור
אז לפי מה שהבנתי פשוט לא לעמוד מכופף כן?
עוד שאלה-בשבוע האחרון שמתי לב שכשאני יורד בלואו בר אז כואב לי בכתף שמאל בטירוף,מה שמוזר אבל זה שזה כאב שמופיע רק בלואו בר והוא לא מופיע לא ביום יום ולא בשום תרגיל אחר (כולל אוברהד פרס וגם בהיי באר סקוואט זה לא קורה)
יש למישהו מושג מזה?ממה זה יכול לקרות?מה אני יכול לעשות כדי לטפל בזה?

אז לפי מה שהבנתי פשוט לא לעמוד מכופף כן?
גם, אבל אתה חייב גם לשמור על מנח תקין של הטורסו לכל אורך התנועה, מהתחלה עד הסוף
עוד שאלה-בשבוע האחרון שמתי לב שכשאני יורד בלואו בר אז כואב לי בכתף שמאל בטירוף,מה שמוזר אבל זה שזה כאב שמופיע רק בלואו בר והוא לא מופיע לא ביום יום ולא בשום תרגיל אחר (כולל אוברהד פרס וגם בהיי באר סקוואט זה לא קורה)
יש למישהו מושג מזה?ממה זה יכול לקרות?מה אני יכול לעשות כדי לטפל בזה?
תלוי, באיזה חלק של הכתף? בפנים או בחוץ? באיזה כיוון?

• פותח/ת השרשור
גם, אבל אתה חייב גם לשמור על מנח תקין של הטורסו לכל אורך התנועה, מהתחלה עד הסוף

תלוי, באיזה חלק של הכתף? בפנים או בחוץ? באיזה כיוון?
לא יודע מה זאת אומרת באיזה כיוון אבל זה בכתף האמצעית כזה סוג של כאב פנימי (אני מניח)

לא יודע מה זאת אומרת באיזה כיוון אבל זה בכתף האמצעית כזה סוג של כאב פנימי (אני מניח)
כנראה לחץ על הבורסה, תנסה לשחק עם מיקום כף היד על המוט ומיקום המרפק, זה אמור לסדר את זה

• פותח/ת השרשור
כנראה לחץ על הבורסה, תנסה לשחק עם מיקום כף היד על המוט ומיקום המרפק, זה אמור לסדר את זה
איך לשחק?יותר רחב או יותר צר?ולשחק עם מיקום המרפק זה כאילו להרים יותר את הידיים או להוריד?

איך לשחק?יותר רחב או יותר צר?ולשחק עם מיקום המרפק זה כאילו להרים יותר את הידיים או להוריד?
לשחק כלומר או יותר רחב או יותר צר, תבדוק מה מתאים לך יותר
ועם המרפק הכוונה לקחת אותו יותר קדימה או יותר אחורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית