הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תגובה שקבלתי משני מדריכים במכון כושר לגבי הדדליפט.

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
שלום,
החלטתי לגשת מדריכה אחת ולשאול אותה אם היא תוכל להראות לי איך עושים דדליפט בצורה נכונה.
היא אמרה שהיא לא ממליצה על התרגיל הזה לבנאדם שרק עכשיו חזר להתאמן אחרי שנה וחצי ללא שום אימון, ושקודם כל היא ממליצה לחזק את זוקפי הגב, ושבכלליות- היא לא ממליצה על דדליפט.
הסברתי לה שקראתי שגם במצב שלי ,אני יכול להתחיל SS, היא אמרה שנתייעץ עם עוד מדריך.

המדריך השני גם טען שאחרי שאני אסגור חודש ראשון של אימון כל הגוף, הוא אפילו ימליץ לי על דדליפט, אבל כחלק מABC, ולא מ SS, מפני שלדעתו ולפי איך שתארתי את ה SS, אין בה תרגיל לידיים לדוגמא, וכשלא נותנים גירוי ליד- היא לא תתגרה.

עכשיו, האם לגמרי אין כלום בדבריו?

אמונות טפלות שמלמדים בוינגייט באמת עדיף שבחודש הזה תתמתח עם משקלים קלים ותלמד טכניקה נכונה SS הרבה יותר טוב ממה שהם נותנים(הייתי באימונים AB ABC וכל הזבל הזה גרם שריר לא עליתי התחלתי חיטוב מתוכנית בפורום והחפלתי משקלים... עכשיו אני מתחיל SS ולא שם ז*ן על המדריכים)

הידיים עובדות במתח,ממליץ על לעשות בסופינציה(כפות ידיים מופנות עליך).

חוץ מזה,איזה הבדל החודש הזה יעשה לך מבחינת הטכניקה בדדליפת? תתחיל עכשיו ממשקל שתוכל להרים כמו שריך מהריצפה ותעלה לפה סירטונים של הטכניקה.

שלום,
החלטתי לגשת מדריכה אחת ולשאול אותה אם היא תוכל להראות לי איך עושים דדליפט בצורה נכונה.
היא אמרה שהיא לא ממליצה על התרגיל הזה לבנאדם שרק עכשיו חזר להתאמן אחרי שנה וחצי ללא שום אימון, ושקודם כל היא ממליצה לחזק את זוקפי הגב, ושבכלליות- היא לא ממליצה על דדליפט.
הסברתי לה שקראתי שגם במצב שלי ,אני יכול להתחיל SS, היא אמרה שנתייעץ עם עוד מדריך.

המדריך השני גם טען שאחרי שאני אסגור חודש ראשון של אימון כל הגוף, הוא אפילו ימליץ לי על דדליפט, אבל כחלק מABC, ולא מ SS, מפני שלדעתו ולפי איך שתארתי את ה SS, אין בה תרגיל לידיים לדוגמא, וכשלא נותנים גירוי ליד- היא לא תתגרה.

איזו דרך יותר טובה מלחזק את זוקפי הגב חוץ מדדליפט?

יש משהו בדבריו:
א. טימטום
ב. עצלנות ללמד אותך דדליפט
ג. חשש שתפצע אם הוא לא ישגיח עליך בתחילת דרכך

בד"כ זה א + ב

• פותח/ת השרשור
אז מה אתם מציעים ?
התחלתי לקרוא את הספר, אבל ממש קשה ללמוד ככה.
אין כמו הסבר פנים מול פנים.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן במכון כושר של פלצנים, הרוב שם ממש מבוגרים שצמודים למדריך אישי שמלמד אותם איך להפעיל הליכון, או צעירים שלא התאמנו אף פעם, או מנופחי-על שלא עושים בכלל SS.

• פותח/ת השרשור
מה ההיגיון לשאול מדריכה על דדליפט? זה כמו שתשאל אותי שאלות על תורת המיתרים.

בסופו של דבר חשבתי שכל מי שעשה קורס מדריכים אמור להבין בדברים האלה.
והאמת שכמה זמן רציתי לשמוע את הדיבור שלה לראות מה יזרום.

מצטער חבוב, דדליפט לא בחומר של הקורס. מסתבר שלהרים דברים מהרצפה זה מתקדם מדי.
גם הבנה בסיסית לגבי אימונים זה לא בחומר של הקורס.

מה ההיגיון לשאול מדריכה על דדליפט? זה כמו שתשאל אותי שאלות על תורת המיתרים.
למה לא?מנהל HARCORE מהווה סמכות מוסמכת ביותר גם לגבי תורת המיתרים(the sun נחשב מיתר?)

ולפותח הפוסט,בלבלו לך בשכל,לא מלמדים דדליפט בקורס מדריכים:)
בקשר למדריך ההוא,מקסימום תגיד לו שאתה עובד ABC אבל שכן שלך,מר ישראל לפני 30 שנה המליץ לך לעשות SS כדי לתת גיוון וזעזוע לשריר או משהו כזה.

פרס = עבודה על יד אחורית
לחיצת חזה = עבודה על יד אחורית
מתח = עבודה על יד קידמית
דדליפט = עבודה על ידיים בעקיפין, בעיקר איזומטרי.

• פותח/ת השרשור
ובכן, עכשיו נותר לי רק למצוא דרך ללמוד את הטכניקה בצורה מושלמת.
אני מקווה שלאחר שאסיים את הספר זה יהיה ברור.

שלום,

תן לידיים לגעת בכוסיות הן יתגרו.

• פותח/ת השרשור
תן לידיים לגעת בכוסיות הן יתגרו.

לא יודע איך זה עובד אצלך, אני רגיל שהן נוגעות בי קודם.

יש גם סרט SS, אתה יכול לראות גם אותו, לדעתי הוא אפילו יותר יעיל.

אתה מדבר על ה DVD של ריפטו? כי הקליפים ביו טיוב ממש לא ברורים לי, לא מבין כלום ממה שהוא מדבר.

למדתי טכניקה ממש טובה דרך הספר לפני שבוע כל המאמנים והמתאמנים ירדו על הטכניקה שלי עכשיו אני עושה סקוואט יותר טוב מהמאמנים אחרי שקראתי 15 עמודים מהספר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית