הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אלחזוב 400 DL

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
הוא לגמרי מקשה עליי את הוויכוח איתו על נקודת ההתחלה של המשיכה. הוא מתעקש על טוסיק נמוך...
אבל הוא מרים אותו לפני הרמת המוט, אם ניקח את הפריים שבו הוא מנתק אז הטוסיק לא נמוך
אני מנסה לחשוב איך נשמע כזה ויכוח ... מה שלא תגיד תמיד הוא יענה: ״אני עושה 400 דדליפט כשאני עם מתיחה בהמסטרינג...״ , מה אפשר לענות לו 😃 ?

הוא לגמרי מקשה עליי את הוויכוח איתו על נקודת ההתחלה של המשיכה. הוא מתעקש על טוסיק נמוך...
הכתפיים שלו בדיוק מעל המוט כשהוא מתנתק מהרצפה.

upload_2016-12-23_15-57-11.png

upload_2016-12-23_15-58-20.png

תיכף גם תגידו שיש איזה מאמן אמריקאי אחד שאבחן שכל דדליפט כבד ינותק באותה צורה בהתאם למבנה הגוף, ללא תלות בכמה הליפטר החזק רוצה לעשות את זה אחרת.

תיכף גם תגידו שיש איזה מאמן אמריקאי אחד שאבחן שכל דדליפט כבד ינותק באותה צורה בהתאם למבנה הגוף, ללא תלות בכמה הליפטר החזק רוצה לעשות את זה אחרת.
תכף סטארדסט יגיד משו על טטיאנה קשרינה ועל המפץ הגדול

תכף סטארדסט יגיד משו על טטיאנה קשרינה ועל המפץ הגדול

לצערי, אתה מבולבל. מי שאחראי על הטענות הגאוניות של: ''שומן טהור תורם לכוח, אבל זה כמו המפץ הגדול, וזה שטטיאנה קשירינה שמנה מוכיח את זה'' הם לא אחרים מאשר החברים שלך.

מדהים, חשבת להעלות אותו להתמודדות על פרס נובל בפיסיקה?
אני מקווה שאתה מבין שכל בנאדם עם טיפונת של הבנה בסיסית וחוש פיסיקלי יכול להגיע למסקנה הזאת לבד. ממש כמו שאני הגעתי אליה לבד, הרבה לפני שידעתי בכלל מי זה ריפטו ומה הוא כתב.

אל תשכח לאבק את התמונה של הגאון מטקסס שתלויה לך בחדר 😉

אני מקווה שאתה מבין שכל בנאדם עם טיפונת של הבנה בסיסית וחוש פיסיקלי יכול להגיע למסקנה הזאת לבד. ממש כמו שאני הגעתי אליה לבד, הרבה לפני שידעתי בכלל מי זה ריפטו ומה הוא כתב.

אני דיי בטוח שלא אבחנת לבד את הדברים שהוא אבחן וידעת למה הדברים קורים ולמה הכתפיים מעבר למוט ולא מעליו, וגם אם אתה כן כל כך חכם, אז כל הכבוד לך אבל אף אחד לא אבחן את זה לפניו, כולל כל מאמני הווייטליפטינג שאימנו אינספור משקולנים.

אני אשמח לשמוע את הניתוח הפיסיקלי שלך.

לצערי, אתה מבולבל. מי שאחראי על הטענות הגאוניות של: ''שומן טהור תורם לכוח, אבל זה כמו המפץ הגדול, וזה שטטיאנה קשירינה שמנה מוכיח את זה'' הם לא אחרים מאשר החברים שלך.
ניצחון שלך @Beast and cheat

מה לגבי העבודה התמידית עם רצועות והיצינג כל חזרה?

כואב לי לראות ישראלי כל כך חזק מתאמן בצורה ככ לא תחרותית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית