הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר איזון בשרירים

imadude

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכולם
כבר שנים שאני זוכר את עצמי עם חוסר איזון קטן בין צד ימין לשמאל, לטובת צד ימין, בכל הגוף (בייספ, חזה, קצת גב)
אבל בשנה האחרונה זה כבר נהיה מוגזם.. עזבו שהשריר נראה גדול יותר בצד אחד, אשכרה יש סימני מתיחה של שריר שגדל רק בצד ימין (שוב בכוונה פחות או יותר להכל עם דגש ענקי בחזה)

באמת שניסיתי כל מה שעולה על דעתי, אימונים כבדים עם מוט, בלי התייחסות לאיזה צד עובד ובידוד של השריר,
עבודה בעזרת דאמבלים בכל תרגיל בשביל להיות בטוח ששני צידי הגוף נותנים את אותו הקצב,
וכלום לא עוזר.

אני מבין שגנטיקה ודברים שקרו לפני שהתחלתי להתאמן לגמרי קשורים בנושא אבל בחייאת, עד כדי כך?
אגב, עצה שקיבלתי בעבר היא שעם הזמן, כשאצבור עוד מסת שריר העניין אמור להתאזן לפחות כמעט לגמרי.
היום אני עם יותר מסת שריר מתמיד ועם המצב החמור מאי פעם..

מה ניתן לעשות בשבילך לתקן/לטשטש את חוסר האיזון עד כמה שאפשר?

תודה מראש

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין לי כרגע את אפשרות לצלם ואני לא מוצא תמונה דומה בגוגל
כמו שאמרתי החלק הממש בעייתי הוא החזה ובפרט החזה התחתון ובשריר החזה הגדול, החלק שמתחבר לכתף
הקפצה

אם זה באמת חוסר איזון חמור כמו שאתה מתאר עדיף להתייעץ עם רופא. בכל אופן דעתי הייתה שבאמת תמשיך להתאמן ולצבור מסת שריר וזה יחלוף עם הזמן, אך אם זה מחמיר כמו שאתה אומר הדרך היחידה שנראת אפשרית היא לעבוד חזק יותר על הצד ה"חלש".

• פותח/ת השרשור
אם זה באמת חוסר איזון חמור כמו שאתה מתאר עדיף להתייעץ עם רופא. בכל אופן דעתי הייתה שבאמת תמשיך להתאמן ולצבור מסת שריר וזה יחלוף עם הזמן, אך אם זה מחמיר כמו שאתה אומר הדרך היחידה שנראת אפשרית היא לעבוד חזק יותר על הצד ה"חלש".
איך לדוגמא? תרגילים שעובדים רק על צד אחד?

איך לדוגמא? תרגילים שעובדים רק על צד אחד?
כן, נניח לדאוג שבתרגיל עם דאמבלים יהיה יותר עומס בצד החלש. זה לפחות מה שההיגיון הבריא שלי אומר, אבל אני באמת חושב שמומלץ הרבה יותר לפנות לרופא לפני כן.

• פותח/ת השרשור
דווקא על לשים יותר משקל בצד אחד (נגיד יד ימין מרימה 25 קילו ושמאל 27.5) שמעתי רק דברים שליליים, שווה לחקור עוד קצת
תודה חברים, אשמח לעוד הצעות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית