הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע האם צריכה גבוהה של פחמימות בדיאטה משמינה? - חדש בפורטל

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
הוספתי net כדי שזה יהיה ברור יותר וזה לא קשור למה שאתה טוען. אתה טוען שאין קשר בין de novo lipogenesis לבין אגירה של שומן בזמן שאתה לא מבין ולא קראת את המתודולוגיה במחקר. אתה מצטט לי את ההבדל בין lipogeneais לבין de novo lipogenesis מויקיפידיה ואומר שאין קשר בין השניים. אז אולי תודה שלא קראת את המחקר המלא, יש לך אג׳נדה (קטגונית) שדוגלת בחוסר הבנה מוחלט במטבוליזם ואת זה כבר ראינו איך ברחת מהדיון הקודם על אינסולין ברגע שראית שהקישורים מהבלוג שלך הם לא פחות מדברי הבלים.

אתה חושב שאם תגיד (שוב) שלא קראתי את המחקר אז זה יהיה נכון, עדיין לא ברור לי למה אתה חושב שלא קראתי את המחקר.

שוב אני אצטט את מה שרשמת בהתחלה "נראה שלא הייתה אגירה של שומן (De Novo Lipogenesis)". המשפט הזה לא נכון, הגדרתית. DNL לא אומר בהכרח אגירת שומן. המושג כשלעצמו לא מדבר בכלל על אגירת שומן ולכן זה טעות להגיד את המשפט שרשמת בהתחלה. אתה יכול להגיד שבהנתן תנאים מסויימים כשDNL מאד אנו מצפים לעלייה במסת השומן לפי מאזן מסה על השומן בגוף.
Fat-flux.jpg

אתה ממשיך לתקוף אותי אישית ("חוסר הבנה מוחלט במטבוליזם") במקום להתייחס לעניין. לא ברחתי משום דיון על אינסולין אני מקדם את האג'נדה של המדע העדכני לגבי הפיזיולוגיה שלנו.

לכן בדיאטה קטוגנית כזו אחרת לא ניתן לחלות בסכרת באחוזים לעומת דיאטה שמורכבת מפחמימה.
לא ראיתי שכתוב במחקר לאכול 600 גרם פחמימה ביום בדיאטה...
הכוונה היא שלא צריך להתנזר מפחמימה לגמרי, הרי בכדיי להיות במינוס קלורי בכל מקרה התפריט לא יהיה מפוצץ באוכל אז מן הסתם גם לא יהיו בן המון פחמימות.
תאמין לי ש 100-200 גרם פחמימה לא יגרום לאף אחד סכרת

ברגע שאני שומע את המשפט הזה אני יודע שכל מה שיבוא אחריו זה בולשיט אחד גדול. תודה על האישוש.
תודה ששתפת אותנו בדעה האקדמית שלך, אגב האם אתה בעל תואר אקדמי?
הכוונה היא שלא צריך להתנזר מפחמימה לגמרי, הרי בכדיי להיות במינוס קלורי בכל מקרה התפריט לא יהיה מפוצץ באוכל אז מן הסתם גם לא יהיו בן המון פחמימות.
לא כתוב כמויות בכלל, 200 גרם פחמימה בהחלט יעלו את הסיכון לטרום סכרת אצל אנשים בעלי תנגודת אינסולין גבוהה

אולי תנסה להתאמן על הסרקזם שלך. איך התשובה שלי תעזור לך? אני מפחד שתפתח תסביך נחיתות.

זה כללי מדי , לאדם ששוקל 100 קילו זאת כמות פחמימות נמוכה ולאדם ששוקל 70 זה כמות גבוהה
אתה טועה, אין קשר למשקל או להוצאה הקלורית. 200גרם פחמימה לפי השיטה הקטוגנית או פליאו או כל שיטה שמוציאה פחמימות מהתפריט זה מתכון לסכרת

אתה טועה, אין קשר למשקל או להוצאה הקלורית. 200גרם פחמימה לפי השיטה הקטוגנית או פליאו או כל שיטה שמוציאה פחמימות מהתפריט זה מתכון לסכרת
מתכון לסכרת לבעלי תנגודת אינסולין גבוהה, למתאמן\אדם ממוצע (שזה רוב האוכלוסייה) 200 גרם זאת כמות סבירה לגמרי.
זה כמו להגיד שאבקת חלבון\קריאטין זה בעייתי לכליות למי שיש לו בעיות בכליות...

מתכון לסכרת לבעלי תנגודת אינסולין גבוהה, למתאמן\אדם ממוצע (שזה רוב האוכלוסייה) 200 גרם זאת כמות סבירה לגמרי.
זה כמו להגיד שאבקת חלבון\קריאטין זה בעייתי לכליות למי שיש לו בעיות בכליות...
אתה תלמד עם הזמן לסייג השערות או תגובות כיוון שאנחנו לא מדענים או רופאים.אבל לידע כללי אם דחפו לך תזונה עשירה בפחמימות מגיל 0-20 אתה בהחלט בסיכון של טרום סכרת.פשוט תבקש בדיקה של חלבון מסוכרר.המוגלובין h1c

אתה תלמד עם הזמן לסייג השערות או תגובות כיוון שאנחנו לא מדענים או רופאים.אבל לידע כללי אם דחפו לך תזונה עשירה בפחמימות מגיל 0-20 אתה בהחלט בסיכון של טרום סכרת.פשוט תבקש בדיקה של חלבון מסוכרר.המוגלובין h1c
לא הייתי סומך על A1C בכל מצב
המוגלובין - Hemoglobin - A1C – ויקירפואה

על סמך מה אתה אומר שלאף אחד לא יהיה סכרת? אתה יודע לאבחן סכרת? אתה יודע בכלל מה זה סכרת?
אתה מודע לכך שסכרת לוקח עשרות שנים לפתח כשלמעשה ההחלטה מתי אתה סוכרתי היא שרירותית לגמרי? סוכרת זה תנגודת אינסולין שהחליטו לקרוא לה סכרת. מי שאוכל 100-200 גרם פחמימה ליום לאורך עשרות שנים בוודאות עם תנגודת אינסולין ברמה כזאתי או אחרת. אולי לא מספיק בשביל לקרוא לזה סכרת (ואולי כן) אבל אתה עדיין עם תנגודת אינסולין.

על סמך מה אתה אומר שלאף אחד לא יהיה סכרת? אתה יודע לאבחן סכרת? אתה יודע בכלל מה זה סכרת?
אתה מודע לכך שסכרת לוקח עשרות שנים לפתח כשלמעשה ההחלטה מתי אתה סוכרתי היא שרירותית לגמרי? סוכרת זה תנגודת אינסולין שהחליטו לקרוא לה סכרת. מי שאוכל 100-200 גרם פחמימה ליום לאורך עשרות שנים בוודאות עם תנגודת אינסולין ברמה כזאתי או אחרת. אולי לא מספיק בשביל לקרוא לזה סכרת (ואולי כן) אבל אתה עדיין עם תנגודת אינסולין.

ותנגודת אינסולין זה...?

אני רואה שסרקזם לא עובד עלייך. אולי תבדוק אם יש לך תסמונת אספרגר. ולא ענית על השאלה. שוב האם אתה בעל תואר אקדמי?

בוא נגיד שיש מצב שהוא היה המרצה של המרצים שלך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית