הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע האם צריכה גבוהה של פחמימות בדיאטה משמינה? - חדש בפורטל

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
על סמך מה אתה אומר שלאף אחד לא יהיה סכרת? אתה יודע לאבחן סכרת? אתה יודע בכלל מה זה סכרת?
אתה מודע לכך שסכרת לוקח עשרות שנים לפתח כשלמעשה ההחלטה מתי אתה סוכרתי היא שרירותית לגמרי? סוכרת זה תנגודת אינסולין שהחליטו לקרוא לה סכרת. מי שאוכל 100-200 גרם פחמימה ליום לאורך עשרות שנים בוודאות עם תנגודת אינסולין ברמה כזאתי או אחרת. אולי לא מספיק בשביל לקרוא לזה סכרת (ואולי כן) אבל אתה עדיין עם תנגודת אינסולין.
יש לי דוגמאות של אנשים (אבא שלי לדוגמא) שאוכלים יותר מ 200 גרם פחמימות ביום ועדיין בגיל 60 בדיקות הסוכר בדם שלו יותר טובות משלך, האם הוא נס רפואי ???, הוא פשוט עושה הליכה/ריצה כל יום.

אם בגיל 95 הוא יפתח סכרת אז שווה לאכול מתוקים כל החיים ...
ותנגודת אינסולין זה...?
משפט שנשמע טוב

יש לי דוגמאות של אנשים (אבא שלי לדוגמא) שאוכלים יותר מ 200 גרם פחמימות ביום ועדיין בגיל 60 בדיקות הסוכר בדם שלו יותר טובות משלך, האם הוא נס רפואי ???, הוא פשוט עושה הליכה/ריצה כל יום.

משפט שנשמע טוב
יש לי סבתא שבגיל 90 מתה. היא עישנה חפיסת סיגריות ליום. מה זה אומר? שאתה יכול לעשן מבלי להנזק? ולהתעלם מכל המחקרים על סרטן ונפחת ושאר ירקות? הדוגמא שנתת גרועה.

יש לי סבתא שבגיל 90 מתה. היא עישנה חפיסת סיגריות ליום. מה זה אומר? שאתה יכול לעשן מבלי להנזק? ולהתעלם מכל המחקרים על סרטן ונפחת ושאר ירקות? הדוגמא שנתת גרועה.
אז לפחד כל החיים מסכרת ולאכול 50 גרם פחמימה ביום ?
דווקא הדוגמא שלך גרועה כי סכרת משתקפת בבדיקות דם וסרטן יכול להתפתח בגוף בלי שנדע....

משפט שנשמע טוב

איך אתה יודע שאין לו סכרת? סיכוי טוב שיש לו סכרת הוא פשוט לא מאובחן. דרך אגב האבחון שעושים בקופת חולים של סוכר בצום זה ממש לא מדויק.
איזו הגדרה נהדרת! אפשר ללמוד ממנה המון.

שמח שלמדת

איך אתה יודע שאין לו סכרת? סיכוי טוב שיש לו סכרת הוא פשוט לא מאובחן. דרך אגב האבחון שעושים בקופת חולים של סוכר בצום זה ממש לא מדויק.
אז להפסיק לעשות בדיקות דם? , פשוט לא לאכול פחמימות ?
באמת נראה לך שיש לו סכרת למרות בדיקות דם מושלמות ?
זה כמו להגיד שלאדם מסוים יש גידול בראש למרות שלא ראו כלום ב MRI

אז להפסיק לעשות בדיקות דם? , פשוט לא לאכול פחמימות ?
באמת נראה לך שיש לו סכרת למרות בדיקות דם מושלמות ?
זה כמו להגיד שלאדם מסוים יש גידול בראש למרות שלא ראו כלום ב MRI

בדיקות דם לא יכולות לאבחן סכרת, האנלוגיה שלך לא טובה.
האנלוגיה שלך לגידול זה בראש זה יהיה לאבחן אותו על ידי מישוש הראש שלך. זה לא מדויק ולא עובד.
סכרת (תנגודת אינסולין למעשה) מודדים בצורה הכי מדויקת על ידי העמסת סוכר ובדיקת פרופיל האינסולין והסוכר בדם לאורך זמן

בדיקות דם לא יכולות לאבחן סכרת, האנלוגיה שלך לא טובה.
האנלוגיה שלך לגידול זה בראש זה יהיה לאבחן אותו על ידי מישוש הראש שלך. זה לא מדויק ולא עובד.
סכרת (תנגודת אינסולין למעשה) מודדים בצורה הכי מדויקת על ידי העמסת סוכר ובדיקת פרופיל האינסולין והסוכר בדם לאורך זמן
אז מה בודקים בבדיקות דם?

אדם בן 60 שיש לו סכרת וממשיך לאכול פחמימות ומתוקים מדי פעם לא אמור להרגיש משהו חריג ?

זה כמו להגיד שיש לי אבעבועות כרגע אבל אין לי פצעים על העור ולא חום גבוה.

אז מה בודקים בבדיקות דם?

אדם בן 60 שיש לו סכרת וממשיך לאכול פחמימות ומתוקים מדי פעם לא אמור להרגיש משהו חריג ?

זה כמו להגיד שיש לי אבעבועות כרגע אבל אין לי פצעים על העור ולא חום גבוה.

בבדיקות דם לא בודקים סכרת, אי אפשר למדוד סכרת בבדיקת אלה אם אתה במצב ממש מתקדם של הסכרת.

מקובל לאבחן סכרת דרך סוכר בצום אבל סוכר גבוה זה רק סימפטום של תנגודת אינסולין חריפה. לתנגודת אינסולין יש עוד הרבה תסמינים כמו השמנה ופגיעה בנימים בעין, אפשר לאבחן סכרת שנים לפני שזה מראה סימנים בסוכר בדם דרך העיניים.
לאבחן סכרת על ידי סוכר בדם זה כמו לאבחן דלקת ריאות רק מתי שאתה כבר משתעל דם. היה אפשר לאבחן את זה הרבה לפני זה.
אולי אבא שלך מרגיש טוב אבל זה לא מדד להתקף לב, סרטן או הרבה מחלות אחרות שקשורות לתנגודת אינסולין.

היה רופא אחד שלקח על עצמו את המשימה לאבחן תנגודת אינסולין כמו שצריך והוא כתב ספר על זה
Joseph Kraft תנגודת אינסולין על פי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית