היי חברים אז השתחררתי לפני חודשיים ומאז אני מתאמן בתוכנית FBW מפוצלת ואשמח לשאול כמה שאלות להתייעצות. התוכנית היא כזאת:
A1
סקוואט 3x5
בנץ' פרס 3x5
מתח עם משקל 3x5
מקבילים עם משקל 3x8
יד קדמית עם דאמבלים 3x10
A2
סקוואט 3x5
אוברהד פרס 3x5
מתח עם משקל 3x5
יד אחורית עם דאמבלים 3x10
חתירה עם דאמבלים 3x8
-ימי חמישי דדליפט 1x5 במקום יד קדמית/חתירה
*אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, ימי חמישי מתייחסים לאימון האחרון של השבוע (פעם A1 ופעם A2).
אני משתדל לאכול באזור הנייטרלי לתקופה הזאת, כי מצד אחד אני לא ממש צריך להתחטב ומצד שני לא יכול להרשות לעצמי לעלות שומן כרגע. בינתיים מצליח להתקדם לאט לאט.
1. המטרה העיקרית שלי היא בעצם היפרטרופיה ותהיתי האם התוכנית הזו באמת כדאית ועדיפה על AB או כל תכנית אחרת שמבוססת על הגדלת מסת השריר (בהנחה שאני לא מוכן להיות בפלוס קלורי גדול בשביל SS). מה דעתכם?
2. במתח הכוונה היא לצ'ין-אפס ולא פול-אפס, האם עדיף לי לעשות רוטציה ביניהם, או עם משיכה אחרת?
3. שוב, למטרת היפרטרופיה, האם הנפח מספיק?
4. לא ממש קשור, אבל כשעושים דדליפט עם הוק גריפ, עדיין יש צורך במגנזיום?
A1
סקוואט 3x5
בנץ' פרס 3x5
מתח עם משקל 3x5
מקבילים עם משקל 3x8
יד קדמית עם דאמבלים 3x10
A2
סקוואט 3x5
אוברהד פרס 3x5
מתח עם משקל 3x5
יד אחורית עם דאמבלים 3x10
חתירה עם דאמבלים 3x8
-ימי חמישי דדליפט 1x5 במקום יד קדמית/חתירה
*אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, ימי חמישי מתייחסים לאימון האחרון של השבוע (פעם A1 ופעם A2).
אני משתדל לאכול באזור הנייטרלי לתקופה הזאת, כי מצד אחד אני לא ממש צריך להתחטב ומצד שני לא יכול להרשות לעצמי לעלות שומן כרגע. בינתיים מצליח להתקדם לאט לאט.
1. המטרה העיקרית שלי היא בעצם היפרטרופיה ותהיתי האם התוכנית הזו באמת כדאית ועדיפה על AB או כל תכנית אחרת שמבוססת על הגדלת מסת השריר (בהנחה שאני לא מוכן להיות בפלוס קלורי גדול בשביל SS). מה דעתכם?
2. במתח הכוונה היא לצ'ין-אפס ולא פול-אפס, האם עדיף לי לעשות רוטציה ביניהם, או עם משיכה אחרת?
3. שוב, למטרת היפרטרופיה, האם הנפח מספיק?
4. לא ממש קשור, אבל כשעושים דדליפט עם הוק גריפ, עדיין יש צורך במגנזיום?
נערך לאחרונה: