הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לסייקל שני

• פותח/ת השרשור BNRUS
  • פורסם בתאריך

BNRUS

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני יודע שהנושא חרוש אבל לא כל כך הבנתי פה יותר מדי לנושא של השאלה שלי
עשיתי טסט ראשון שלך 10 שבועות

עשיתי טסט 500MG אנטט רפואי מבית מרקחת
עם פריגנול כמובן

ומחכה לPCT עוד שבועיים וזהו...

הגוף שלי לא התעצב יות מדי .כן גדל קצת והמשקל עלה אבל לא רואים שרירים מעוצבים וזה...ואני מתאמן כל יום A וB משקלים גבוהים.
וכמעט ולא אירובי.וכמה שיותר ארוחות חלבון

אז השאלה שלי זה .מתי להתחיל סייקל שני ? והאם סייקל שני של אנטט בלבד הוא טוב?להעלות מינוון?

תודה

אי אפשר להתייחס ברצינות למה שאמרת ללא נתונים כמו משקל ואחוז שומן התחלתי וסופי ותמונות לפני ואחרי הסייקל. גדילה קשורה בתזונה כוללת ואימונים נכונים לצד שינה ומנוחה מספיקים. אם אתה לא ממקסם אחד מהם או חלק מהם כך גם התוצאות לא תהיינה אידאליות

• פותח/ת השרשור
183.שוקל 82.5
אבל השאלה שלי היא כמה זמן צריך הפסקה בין סייקל לסייקל
והאם סייקל של אנטט רפואי בסייקל שני יתן לי המשך תוצאות של גדילה וחיטוב
או הגדלת נגיד 3 זריקות בשבוע.

183.שוקל 82.5
אבל השאלה שלי היא כמה זמן צריך הפסקה בין סייקל לסייקל
והאם סייקל של אנטט רפואי בסייקל שני יתן לי המשך תוצאות של גדילה וחיטוב
או הגדלת נגיד 3 זריקות בשבוע.
תסיים pct תראה איך אתה מרגיש,בצע בדיקות דם,אם הכל תקין ובמקום יכול להתחיל עוד סייקל.
סייקל שני אתה יכול להוסיף עוד חומר לטסט תלוי במטרה וכמובן לעלות את מינון הטסט.
בסופו של דבר הכי חשוב מה אתה אוכל כדי להתקדם ולא משנה לאיזה מטרה מאסה או חיטוב,תזכור את זה.בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה!~!
שאלה אחרונה
הבנתי שיש כמה סוגים של טסט רפואי

לי היה טסט דיפו

יש משהו אחר?יותר טוב?ורפואי כמובן של בית מרקחת.?

"שרירים מעוצבים" כמו שאתה קורא להם זה תוצאה שנמדדת לאורך זמן ולא מזה שעושים סייקל אחד, כמה שיותר ארוחות חלבון בטח שלא משקפות בסיס של תפריט בין אם זה מאסה או חיטוב, כמה קלוריות בתפריט? מה חלוקת אבני המזון? איפה הקידום במשקלים?
פריגנול, שרירים מעוצבים, כמה שיותר ארוחות חלבון, המשך תוצאה של גדילה וחיטוב, טסט אחר יותר טוב?
אל תיקח אישית, לדעתי לפחות מבחינת ידע אני בטוח שלא הצלחת למקסס תוצאות בסייקל הזה ואתה כבר חושב על לעלות מינון סייקל הבא.
קודם תתקן טעויות של הסייקל הזה כדי שסייקל הבא כבר תעשה את זה כמו שצריך.
תעבוד על התפריט, תעבוד על תוכנית אימונים עם עליית משקלים על בסיס קבע, תן לגוף מנוחה ואז תתחיל סייקל 2 כי אם לא, אני חושש שיקרה לך מה שעומד לקרות לך אוטוטו, אתה פשוט תאבד את רוב מה "שהשגת" בסייקל הזה, תזכור את המילים שלי, אתה תחזור לפה חודש אחרי הPCT ש80 אחוז מההישגים שלך נאבדו.
אני ישמח להתבדות.

"שרירים מעוצבים" כמו שאתה קורא להם זה תוצאה שנמדדת לאורך זמן ולא מזה שעושים סייקל אחד, כמה שיותר ארוחות חלבון בטח שלא משקפות בסיס של תפריט בין אם זה מאסה או חיטוב, כמה קלוריות בתפריט? מה חלוקת אבני המזון? איפה הקידום במשקלים?
פריגנול, שרירים מעוצבים, כמה שיותר ארוחות חלבון, המשך תוצאה של גדילה וחיטוב, טסט אחר יותר טוב?
אל תיקח אישית, לדעתי לפחות מבחינת ידע אני בטוח שלא הצלחת למקסס תוצאות בסייקל הזה ואתה כבר חושב על לעלות מינון סייקל הבא.
קודם תתקן טעויות של הסייקל הזה כדי שסייקל הבא כבר תעשה את זה כמו שצריך.
תעבוד על התפריט, תעבוד על תוכנית אימונים עם עליית משקלים על בסיס קבע, תן לגוף מנוחה ואז תתחיל סייקל 2 כי אם לא, אני חושש שיקרה לך מה שעומד לקרות לך אוטוטו, אתה פשוט תאבד את רוב מה "שהשגת" בסייקל הזה, תזכור את המילים שלי, אתה תחזור לפה חודש אחרי הPCT ש80 אחוז מההישגים שלך נאבדו.
אני ישמח להתבדות.
תשובה לעניין תודה רבה

אני אוסיף שעד שלא ילמד ויצבור ידע ממשי (כמו שאמרת - הניסוח והניואנסים מעידים על פער שכזה) אין מה לחפש בתחום החומרים שוב. זה יהיה בזבוז בריאות, זמן וכסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית