הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS והמשך אימונים

• פותח/ת השרשור silan
  • פורסם בתאריך

silan

משתמש מתחיל
63
10
נק' מוניטין:
85
63
10
היי,
אני כרגע עושה SS כבר תקופה שלא הייתה מוצלחת במיוחד(כאבים בברך ובכתף והתקדמות לא טובה מספיק)
עם זאת, כן משכתי התקדמות מסויימת איתה אבל אני מרגיש שאני לא מסוגל להתקדם כבר(וכן אני עולה במשקל גוף אבל משקלים לא עולים ואף יורדים וניסיתי ריסטים של 10% שרק הורידו אותי )
בכ"מ המשקלים כרגע:
סקוואט:בשיא SS היה 122.5 3x5 hb atg כרגע 120 היה מוות אבל אני ינסה שוב 122.5 בכ"מ(התחלתי לגמרי את SS עם 102.5 המשקל ירד בגלל פציעה בברך שכרגע אני מטפל בה ועכשיו אני מסוגל להרים כבד)
דדליפט:150x5 אולי אני יצליח למשוך 152.5
בנץ כרגע לא עושה בגלל כאבים בכתף(שבאופן אירוני הופיעו כשעשיתי ריסט בבנץ') השיא היה 82.5 3x5-ההרמה שהיתה הכי פחות טובה
פרס-61.75 3x5 היה 62.5 לפני ריסט ואיבדתי אותם.
מתח 3x5 22 קילו עלי
אני מניח שתגידו שיש לי עוד יכולת להתקדם אבל האימונים פשוט הפכו למוות וזה לא שווה את זה בשביל עוד איזה 10 סקוואט על המוט.
השאלה היא איך כדאי לי להתקדם מכאן? חשבתי להתחיל לינארית אבל לא מסוגל לבצע בנץ כבד כרגע(מסוגל 75x3 בהנחה ואני סובל את הכאב)
יש המלצות לתוכנית שלא כוללת בנץ'? או תחליף לבנץ' עד שאני יוכל לעשות אותו? תודה לעוזרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית