הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבוע הפסקה (רק ידיים) SS

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
כרגע אני נמצא בSS, ויש לי כמה ימים כאבים בכתף ימין, אז החלטתי להפסיק את התכנית לשבוע פלוס מינוס, ובמקום זאת לאמן רק ידיים עד שאחזור לתכנית.
כמה סטים וחזרות לעשות ומה התרגילים המומלצים לבייספס ולטרייספס?
@Daniel Barack
@Mike
@yujinius

צריך לאבחן את מקור הבעיה ולא "לנוח" שבוע עם אימוני ידיים, זה לא ישרת לך שום מטרה. עדיף כבר לנוח לגמרי וזהו.

כשאני עושה תנועות שדומות לתנועה של פרס אני מרגיש צביטה קטנה בכתף, אתה יכול אולי לשער ממה זה יכול לנבוע?
באיזה שלב בתנועה? משקל גוף או רק עם משקל?
באיזה תרגילים הכאב מורגש?
זה יכול להיות הרבה דברים, אבל דבר ראשון הייתי מציע להימנע מכל תנועה שמגבילה אותך.
בסקוואט\דדליפט גם כואב לך?

לפעמים מנוחה עוזרת ולפעמים פרוטוקול פציעות יעזור, אבל צריך להבין יותר טוב במה מדובר. נשמע כמו דלקת בגיד.

כרגע אני נמצא בSS, ויש לי כמה ימים כאבים בכתף ימין, אז החלטתי להפסיק את התכנית לשבוע פלוס מינוס, ובמקום זאת לאמן רק ידיים עד שאחזור לתכנית.
כמה סטים וחזרות לעשות ומה התרגילים המומלצים לבייספס ולטרייספס?
@Daniel Barack
@Mike
@yujinius
כשאתה עובד עם 50-60 אחוז משקל זה גם כואב ?
למה להפסיק סקוואט ודדליפט אם כואבת הכתף ?

• פותח/ת השרשור
באיזה שלב בתנועה? משקל גוף או רק עם משקל?
באיזה תרגילים הכאב מורגש?
זה יכול להיות הרבה דברים, אבל דבר ראשון הייתי מציע להימנע מכל תנועה שמגבילה אותך.
בסקוואט\דדליפט גם כואב לך?

לפעמים מנוחה עוזרת ולפעמים פרוטוקול פציעות יעזור, אבל צריך להבין יותר טוב במה מדובר. נשמע כמו דלקת בגיד.
כשעשיתי סקוואט טיפה כאב לי
בדדליפט לא הרגשתי כלום
פרס לא עשיתי מאז
בבנץ גם טיפה

ביום יום מרגיש כשאני עושה תנועות חדות עם היד. הכאב בכתף האחורית.

אתה עושה שראג בסוף הפרס? קראת את הספר ובדקת את הדגשים לטכניקה בפרס? קיבלת פידבק ממאמן סבבה (לא ילד ריבועים מוינגייט) שהפרס שלך תקין?
אם ענית "לא" לאחת מהשאלות תקן את המצב.

• פותח/ת השרשור
ו
אתה עושה שראג בסוף הפרס? קראת את הספר ובדקת את הדגשים לטכניקה בפרס? קיבלת פידבק ממאמן סבבה (לא ילד ריבועים מוינגייט) שהפרס שלך תקין?
אם ענית "לא" לאחת מהשאלות תקן את המצב.
אני לא עושה שראג בסוף הפרס וקראתי את המדריך בפורטל, לא את הספר עצמו.

בנוגע לשראג, לעשות עם מוט או עם דאמבלים ולכמה חזרות?

אחלה, אז אני מבין שענית "לא" לכל השאלות.
הכוונה היא לא לשראג לבד בתור תרגיל, אלא שראג בסוף התנועה של הפרס כלומר כיווץ של הטרפזים כשהמוט כבר נמצא למעלה, כשאתה עושה פרס.
תנועה של פרס מסתיימת בהפעלה של הטרפזים. חפש סרטונים של ריפטו ביוטיוב שתבין על מה אני מדבר וקח מאמן נורמלי בנוסף.

• פותח/ת השרשור
אחלה, אז אני מבין שענית "לא" לכל השאלות.
הכוונה היא לא לשראג לבד בתור תרגיל, אלא שראג בסוף התנועה של הפרס כלומר כיווץ של הטרפזים כשהמוט כבר נמצא למעלה, כשאתה עושה פרס.
תנועה של פרס מסתיימת בהפעלה של הטרפזים. חפש סרטונים של ריפטו ביוטיוב שתבין על מה אני מדבר וקח מאמן נורמלי בנוסף.
לריפטו יש הרבה מדריכים לכל תרגיל, זה אחד טוב?

תזהר מאוד בפרס, אני גם עשיתי SS ונפצעתי ואני מרגיש את זה ביום יום שלי וכנראה זה ישפיע לאורך זמן

לריפטו יש הרבה מדריכים לכל תרגיל, זה אחד טוב?
כן, אבל זה לא תחליף לפידבק ממאמן או מישהו מקצועי יותר.
אתה יכול גם לצלם את עצמך מהצד (עם משקל נמוך שלא כואב) ולבקש ביקורת ממשתמשים פה, בנוסף.

• פותח/ת השרשור
כן, אבל זה לא תחליף לפידבק ממאמן או מישהו מקצועי יותר.
אתה יכול גם לצלם את עצמך מהצד (עם משקל נמוך שלא כואב) ולבקש ביקורת ממשתמשים פה, בנוסף.
הכאבים עברו כבר, באימון הבא אצלם ואתייג אותך. תודה על העזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית