הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול חדרי הכושר

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
לנוכח העניין שיש בקרב חברי האתר, ולמנוע אשכולות אקראיים בנושא, נפתח אשכול המלצות על חדרי כושר ומתקני אימון.

כל תגובה תתייחס למספר נקודות:

מיקום,

שעות פתיחה (אם ידוע),

מדוע ממליצים להיכנס לשם,

מדוע מומלץ להתרחק משם.

בהמשך, אנסה לרכז המלצות קודמות. אם המצב השתנה מאז פורסמה ההמלצה האחרונה, זה המקום לשנות מידע, לטוב ולרע.

אנא התייחסו אל נושא האשכול בלבד !!!

ספרינט ראשל"צ היה אחלה מקום, אומנם עם ציוד ותחזוקה קצת עילגת ולא מסודרת, עם המון תקלות ונזילות אבל סה"כ במחיר שהם דורשים + הציוד שיש שם מבחינת משקולות היה THE BEST בראשל"צ (אולי GO ACTIVE יותר טוב, לא יודע - האווירה שונה זה בטוח [ ספרינט יותר HARDCORE]).
שעות פתיחה כל יום מ 7 בבוקר עד 11 בלילה, שישי עד 5 בצהריים, שבת לא זוכר, יש בבוקר ואז הפסקה ואז מ 17:00 - 21:00.
כרגע אני לא רלוונטי, אבל יש מספיק ליצנים להסתכל עליהם באירובי.

משה צודק ליצנים זה טוב
יש הופעה בין הסטים הכבדים

אונ' ת"א זה המקום הכי טוב להתאמן בו בארץ ללא ספק, 3 במות אולימפיות (בתקווה ובמחאה גדולה אם יעזו להעביר אותן), כלוב מלא, ספסל לחיצה מ-מ-ש טוב ואפילו יש חגורת DIPS לציבור. לא חשבתי שאני אגיד אבל יש מקום נורמאלי להתאמן בארץ.

שעות פתיחה וסגירה לבדוק באתר של מרכז ספורט אונ' ת"א

אטלנטיס באשדוד אחלה מקום.
הציוד קצת ישן...אבל בתאכלס חוץ מאיזה מכשיר דפוק שיושבים עליו, שמים משקל, יש מין כריות כאלה באיזור שמעל הברך..וצריך להרים, שהוא מוטה הצידה (די מקולקל)..כל המכשירים שלמים ותקינים.
2 זוגות משקולות למשקלים משמעותיים (10, 12.5, 15, 17.5 וכו' עד 32.5) ועוד זוגות משקולות של עד 55 קילו. אחלה מקום. באמת במחיר שהם דורשים 120-150 שקל לחודש לשנה, תלוי באיזה תקופה (מבצע או לא מבצע) המקום בדרך כלל לא עמוס, המאמן שנמצא רוב הזמן הוא מאמן מאוד טוב (רומן קוראים לו). ובשבילי זה גם קרוב לבית.
בסה"כ אחלה מקום, ממש לא יקר, ויש שמה כל מה שצריך.
פותחים ב9 בבוקר סוגרים ב10 בערב. יש גם חוגים שונים לילדים ומבוגרים ומלתחות עם מקלחות.
בשישי סוגרים בסביבות 5 וחצי, בשבת פותחים בשבע וסוגרים ב10.

אונ' ת"א זה המקום הכי טוב להתאמן בו בארץ ללא ספק, 3 במות אולימפיות (בתקווה ובמחאה גדולה אם יעזו להעביר אותן), כלוב מלא, ספסל לחיצה מ-מ-ש טוב ואפילו יש חגורת DIPS לציבור. לא חשבתי שאני אגיד אבל יש מקום נורמאלי להתאמן בארץ.

אני אמור לבקש ממישהו ספציפית אישור להתאמן בחדר עם הבמות? בפעם היחידה שהייתי שם אחד המדריכים שם שבדיוק עשה אימון לא הרשה לי להתאמן שם כי "הוא לא רוצה לקחת עליי אחריות".

LIFE AND FITNES בחדרה 150 שקל לחודש יש כל מה שצריך מקום קטן ביתי כזה מתחת לקניון לב חדרה
מדריכים טובים מאד(הם מבינים בבודיבילנג ונותנים לך לעשות דדליפט וכל שאר הדברים)

אני אמור לבקש ממישהו ספציפית אישור להתאמן בחדר עם הבמות? בפעם היחידה שהייתי שם אחד המדריכים שם שבדיוק עשה אימון לא הרשה לי להתאמן שם כי "הוא לא רוצה לקחת עליי אחריות".
אני לא ביקשתי אישור, בתכלס הם לא רוצים שאנשים יתאמנו עם משקלים חופשיים כי זה "מסוכן".
תגיד לו שאתה עושה דדליפט ותפוס את המאמן של אס"א משקולות ותשאל אותו אם יש לו בעיה שתעשה שם דדליפט.

לא משנה לאן אתם הולכים, אל תרשמו לחדר כושר של אוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע.

חבל שלחדרי כושר כיום, אין ממש את אופי הHARD CORE שהיה פעם.
אפילו חדרי הכושר הקטנים איבדו את זה...אבל, מי שמעוניין בלהתאמן, זה ממש לא משנה לו.
ולכולם קרוב ליד הבית זה פאקטור עצבני. בתאכלס, חדר כושר טוב היום, הוא חדר כושר קטן, בלי בריכה, מהאלה של ה120-180 שקל, אבל עם כל המכשירים שצריך. זה מספק, וזה מביא אפילו תועלת גבוהה יותר. התוצאות שלי ושל חבר שלי, לעומת החברה האחרים שלנו שהולכים לחדר כושר, מוכיחות את זה מעל לכל ספק.

אולי תוסיפו גם מחירים פר חודש\שנה? ככה ידעו מה יותר עדיף להם גם מבחינה כלכלית >< חח

יש אפשרות לעשות שם אימון ניסיון?
נדגים לכם קצת איך עושים סקוואט ודדליפט ?👏

קודם תדגים בפורום 😛

עד כמה שידוע לי אין שם אימון ניסיון.

אפשר להכנס למרכז הספורט בתשלום, אבל לא נראה לי שאפשר להכנס לחדר כושר.

החלק הכי טוב במכון באת"א, בהנחה שאתה לא משתמש בחדר עם הבמות האולמפיות, זה שאנשים עובדים בכלוב לעיתים כ"כ רחוקות שהיו לי כבר אימונים שבמשך שעה - שעה ורבע אף אחד לא רצה לעבוד בו גם, ושכן רצו זה היה בשביל לעשות מתח.

מה שכן, למרות שהמדריכים של הקומות לרוב עוזבים אותך בשקט ולא מציקים יותר מדי, יש מלא ליצנים שבאים להתאמן שם שמשום מה החליטו שאתה מעוניין לשמוע מה לדעתם לא בסדר באימון שלך, ככה שלפחות פעמיים באימון יוצא לי לנהל שיחה כזאת: "אתה יורד נמוך מדי בסקוואט" "לא אני לא", או ה-"לא חבל על הגב?" שאפשר לצפות יומיים לפני אימוני פרס.

לא יודע לי אף פעם לא חפרו
והתאמנתי תקופה בת"א פעם

יש לך יותר מזל ממני כנראה. לא משנה כמה ריק המכון יהיה שאני מגיע תמיד תמיד יהיה את הדביל שבדיוק סיים לעשות רבע סקוואט בסמית' שיבוא להציק.

אכפת לך לפרט? כדאי שנדע ממה להיזהר שם.
המנהל שם סוג של חולה נפש, הוא רב עם כל אחד על כל דבר, הוא ניסה לא לתת לי ולדאוס בפעם האחרונה לעשות דדליפט, הוא לא נותן לי לעשות מקבילים עם משקל תלוי עלי, היו כמה פעמים שכמעט הלכתי איתו מכות כבר :\

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית