הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול חדרי הכושר

החלק הכי טוב במכון באת"א, בהנחה שאתה לא משתמש בחדר עם הבמות האולמפיות, זה שאנשים עובדים בכלוב לעיתים כ"כ רחוקות שהיו לי כבר אימונים שבמשך שעה - שעה ורבע אף אחד לא רצה לעבוד בו גם, ושכן רצו זה היה בשביל לעשות מתח.

מה שכן, למרות שהמדריכים של הקומות לרוב עוזבים אותך בשקט ולא מציקים יותר מדי, יש מלא ליצנים שבאים להתאמן שם שמשום מה החליטו שאתה מעוניין לשמוע מה לדעתם לא בסדר באימון שלך, ככה שלפחות פעמיים באימון יוצא לי לנהל שיחה כזאת: "אתה יורד נמוך מדי בסקוואט" "לא אני לא", או ה-"לא חבל על הגב?" שאפשר לצפות יומיים לפני אימוני פרס.
אתה הילד שסידרתי לו את הפרס ביום ראשון והתעצבנתי על האידיוט שלחץ רבע בנץ' בשיפוע שלילי?

וואלה זה אתה? תהיתי באמת אם אתה תהיה באיזה פורום כזה.

בונא מצטער אבל זה הרג אותי איך שהתעצבנת על הדביל ההוא.

וואלה זה אתה? תהיתי באמת אם אתה תהיה באיזה פורום כזה.

בונא מצטער אבל זה הרג אותי איך שהתעצבנת על הדביל ההוא.
אם הוא היה מוציא עוד מילה הייתי עושה ממנו tackle dummy, אין בעיה העיר פעם אחת ואמרתי לו בשפה יפה ללכת להזדיין אבל כשהוא התערב שוב התעצבנתי.

באיזה ימים אתה מגיע? אני בדר"כ בראשון חמישי ושישי, מחר יוצא לי להגיע בגלל לו"ז של הליגה אז אני לא יכול להתאמן בחמישי בגלל משחק. ואני צריך ספוטר לRM1 😃

אני מגיע ראשון שלישי וחמישי כל שבוע, מחר אני שם ב-8. ובכיף 😃 אני אשמח לראות משהו קצת יותר רציני מאשר אנשים עושים רבע סקוואטים 😣
אם יהיה לך זמן אני אשמח לשמוע ביקורת על הסקוואט שלי, לא יצא לי עוד לצלם ולראות שהכל בסדר.

ועמרימרג הבעיה לא הייתה מה שהוא עשה, הבעיה הייתה שהוא עשה מה שהוא עשה ועדיין החליט שזה המקום שלו להעיר לאנשים על מה יהרוס או לא יהרוס את הגב/ברכיים שלהם.

נערך לאחרונה:
למה זה צריך להעסיק אותך (+עצבים) שמישהו רוצה ללחוץ רבע/שלילי?
לא מזיז לי, 99% מהאנשים שמתאמנים שם לא עובדים לחזרות מלאות והתרגלנו, אלכס ואני. זה מזיז לי כשהוא מדבר אליי או למישהו שאני מאמן בתחום שאין לו מושג בו.
לצורך העניין כשלי אין מושג במשהו אני יושב בשקט ולומד.

דניאל - אני מחר מוקדם שם בסביבות הצהריים (12-4 בהערכה), אז נתראה בהזדמנות אם יצא לנו.

אם הוא היה מוציא עוד מילה הייתי עושה ממנו tackle dummy, אין בעיה העיר פעם אחת ואמרתי לו בשפה יפה ללכת להזדיין אבל כשהוא התערב שוב התעצבנתי.

באיזה ימים אתה מגיע? אני בדר"כ בראשון חמישי ושישי, מחר יוצא לי להגיע בגלל לו"ז של הליגה אז אני לא יכול להתאמן בחמישי בגלל משחק. ואני צריך ספוטר לRM1 😃

קורן תודה שהרגשת בטוח רק כי אלכס היה בסביבה ...

• פותח/ת השרשור
תשאירו בבקשה את הדיאלוגים האישיים להודעות הפרטיות, לא זו מטרת האשכול.

הולמס פלייס מודיעין

א-ה 6:00-24:00
ו-ש 6:00-19:00

מדוע ממליצים להיכנס לשם:
חדר הברזלים איכותי ולא מציקים לך על תרגילים,

מדוע מומלץ להתרחק משם.
בשעות הבוקר עד ל 13:00 זה שעות הזקנים (ממש זקנים) ולא אפשר להתאמן הכול מוצף והם ממש ישנים על המכשירים.

בגדול אחלה חדר כושר אירובי ואנארובי.

גו אקטיב בת ים-
אוויר מאוד 'חלבית' של פיטנס ואירובי.
הליכונים אליפטי סקי אינסוף יש(יש גם CONCEPT 2)
כלוב(!!!) שכמעט תמיד פנוי למעט יצורים שעושים שם CURLS
בנוסף לכלוב 2 RACKים(זה מעיין RACK גדול שהוא מ2 הצדדים,משהו נחמד)
האמרים למי שמעוניין,מתח יש לא מעט.
מכשירים המון,האמרים ומה שלא רוצים,דאמבלים עד 50 קילו,5-6 מוטות אולימפיים.
רמת מתאמנים=ברצפה,מאמנים יש ויש(בעיקר אין חחח)
ברמת העיקרון מקום נחמד,עדיף לבוא להתאמן עם אוזניות ולא לשמוע זיוני מוח של מדריכים ומתאמנים

חדר כושר ומרכז ספורט, הטכניון -

א-ה 06:15-23:45
ו 07:00-17:30
שבת 08:00-17:30

עלויות: אין לי מושג לחיצוניים (אלה שאינם סטודנטים) אבל לסטודנטים זה עולה סה"כ 190 ש"ח לשנה שלמה.

מרכז ספורט וחד"כ הכולל חד"כ של 2 קומות: קומה ראשונה מכשירים וברזלים, לגבי המכשירים אני לא אגיב כי אני לא מתקרב אליהם ואין לי מושג איך הם נקראים אבל יש ראק משופע נחמד עם קורות הברזל האלה להגנה בכשל, בנץ' שטוח ונמוך (ספה של יחידה אחת) יש בנץ' אחד מתכוונן ובנץ' נוסף בשיפוע חיובי קבוע, 6 מוטות אולימפיים, פלטות גדולות מצופות בגומי של 15,20,25 עד לכ-600-700 קילו, כמה מקומות למתח באחיזות שונות, מקבילים, המון דאמבלים שעולים עד ל-50 קילו, כל הסוגים של מכשירים מטומטמים שתצליחו לחשוב עליהם. קומה שנייה אירובית עם כ-30 מסלולי ריצה, 20 מכשירים של סקי, מכשירים שמדמים חתירה בסירה וכ'ו - לכל מכשיר בקומה זו מורכב מסך LCD עם כבלים שזה נחמד (לרוץ תוך כדי צפייה בערוץ ההיסטוריה או נשיונל ג'אוגרפיק). מחוץ למבנה החד"כ יש 2 בריכות אולימפיות אחת מקורה, סאונות חמות/קרות, ג'קוזי.

למה כן: לסטודנטים זה יוצא 16 ש"ח בחודש 🤩, וגם לחיצוניים אני מאמין שזה די זול אני לא זוכר בדיוק את המחיר. חדר המשקולות למטה הוא די מרווח ולאף אחד לא אכפת מה אתה עושה כל עוד המדריכים לא רואים אותך עושה טעויות מטומטמות, הראק די פנוי בשעות לא עמוסות.

למה לא: זהו חדר כושר להמונים וחוץ מהבנץ' והראק והדאמבלים השונים והמוטות הקטנים יותר כמעט כל המכון הוא מכשירים ולכן זה חבל מאוד שהם לא מביאים כלוב ופלטפורמות (אחת לפחות) שאפשר להקפיץ עליהן מוט. לפעמים יש חנוני-על *****ים שתופסים מקום בזוגות ושלישיות ומתחילים לדבר על תרגילים והגשות בטורי פוריי ומבזבזים לך זמן יקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית