הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ותוספים האם שמן הדגים (אומגה 3) שאתם צורכים על בסיס קבוע הוא לא פחות מחסר תועלת?

• פותח/ת השרשור
נניח שיחס ההמרה הוא נמוך, הכספית שבדגי העומק שמהם מפיקים את השמן הוא רעיל ללא עוררין. אז מה אתה מעדיף יחס המרה נמוך או רעל?
בדיקות IFOS כוללות גם רעלנים. לדוגמה, אני צורך את Nutrigold. אם תחפש אותם כאן:
Product Reports | The International Fish Oil Standards Program

אתה תראה את הדוח הבא:
http://www.nutrasource.ca/ifos/files/ifos nutrigold triple strength omega lot 1510307k.pdf

שים לב לתחתית העמוד, יש שם מתכות. דברים דומים תוכל למצוא אצל Nordic או Carlson

התכוונתי אלייך, אני אעלה דוחות שאהיה מול מחשב.
תודה על ההרמה להנחתה, כשאהיה מול מחשב אצרף את הדוחות. צרף בבקשה את הדוח שמראה שמפיקים שמן ממקרלים ןסרדינים..

לינק לרמת רעילות בדגים.

Mercury Levels in Commercial Fish and Shellfish (1990-2010)
בדיקות IFOS כוללות גם רעלנים. לדוגמה, אני צורך את Nutrigold. אם תחפש אותם כאן:
Product Reports | The International Fish Oil Standards Program

אתה תראה את הדוח הבא:
http://www.nutrasource.ca/ifos/files/ifos nutrigold triple strength omega lot 1510307k.pdf

שים לב לתחתית העמוד, יש שם מתכות. דברים דומים תוכל למצוא אצל Nordic או Carlson
האמת שהופתעתי מהמוצר שפרסמת,בכל אופן יש הבדל בין אומגה 3 ממקור צמחי למקור מן החי.אין לי סימוכין למעט ניסיון קליני במרפאות רפואה משלימה.
שנתנו למטופלים אומגה 3 מדגים לא ראינו השפעה על יכולות קוגנטיביות(זכרון,קשב וריכוז).דווקא ממקור צמחי ראינו תוצאות טובות

איפה רואים בדו"ח קורלציה בין עומק הדג לבין רמת הכספית כמו שBIKER ביקש ואמרת שתביא

איפה רואים בדו"ח קורלציה בין עומק הדג לבין רמת הכספית כמו שBIKER ביקש ואמרת שתביא
סבלנות מתוק, המאמר שרציתי להביא הוא בתשלום. אני אביא קישור לחלק ממנו..
https://www.sciencedaily.com/releases/2013/08/130825171726.htm

זה חלק מהמאמר מראה קשר בין רעלים לעומק הים, המאמר המלא כמו שציינתי הוא בתשלום. אפשר לראות בבליוגרפיה את ההפנייה למאמר..

, researchers at UH Manoa determined that the depths at which a species feeds is nearly as important as its position in the food chain in determining how much methylmercury it contains
במאמר מדובר על דגים טורפים, דג חרב וטונה צהובה,לא מדובר על דגים שנמצאים נמוך בשרשרת המזון.
כמו שאמרתי,בכריש יש את הכי הרבה כספית,זה לא אומר שהסרדין שנמצא הכי נמוך בשרשרת יהיה בעל אותו ריכוז מתכות רעילות.
להסתכל על דג חרב וסרדין, שניהם חיים בעומק,ולהשליך במכיוון שהדג חרב רעיל גם הסרדין רעיל זאת הנחה שגויה.

המאמר מראה קשר בין רעילות לעומק הים כמו שביקשת. בפרסום של הfda אתה יכול לראות שקינג מקרל הוא במקום הרביעי הכי מזוהם..
וסתם בשביל הרעיון, דג החרב והטונה הם טורפים. מה לדעתך האוכל שלהם? סרדינים ומקרלים מן הסתם..

קינג מקרל זה מקרל? אני שואל מתוך אי ידיעה.
אם סרדינים מכילים כמות בלתי רעילה,אבל עדיין כמות מסויימת,וטג הטונה אכל מאות אלפי סרדינים,אז הכמות הקטנה הצטברה לגדולה,ועדיין לא רושמים שהיא רעילה.
אם אני זוכר נכון לדגים אין את היכולת לפנות מתכות כבדות,לכן הטונה והדג חרב צוברים אותן.
אלו לא דגים שמהם מכינים את שמן הדגים הנפוץ.

המאמר מראה קשר בין רעילות לעומק הים כמו שביקשת. בפרסום של הfda אתה יכול לראות שקינג מקרל הוא במקום הרביעי הכי מזוהם..
וסתם בשביל הרעיון, דג החרב והטונה הם טורפים. מה לדעתך האוכל שלהם? סרדינים ומקרלים מן הסתם..

ברור שיש קשר. איפה הכמויות הנדרשות?

כמה זמן אפשר להשאיר אומגה לא בקירור בתוך הקופסא שלה הפוגה יתחיל לפגוע באיכות הכדורים?
כמה זמן אפשר "" .............................. " בחוץ על שולחן יתחיל לפגוע באיכות הכדורים? ("עי חמצון)

@Mike

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמה זמן אפשר להשאיר אומגה לא בקירור בתוך הקופסא שלה הפוגה יתחיל לפגוע באיכות הכדורים?
כמה זמן אפשר "" .............................. " בחוץ על שולחן יתחיל לפגוע באיכות הכדורים? ("עי חמצון)

@Mike
אפשר להשאיר את זה כל הזמן מחוץ למקרר כל עוד זה במקום מוצל (פחות מ-30 מעלות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית