אגב החברה שציינת היא היחידה שאני מכיר שמייצרת ממקרלים וסרדינים..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אגב החברה שציינת היא היחידה שאני מכיר שמייצרת ממקרלים וסרדינים..
בחנות ספציפית.למה אתה חושב שהסחורה בכרמל שונה מהסחורה בשוק התקווה ?
בדיקות IFOS כוללות גם רעלנים. לדוגמה, אני צורך את Nutrigold. אם תחפש אותם כאן:נניח שיחס ההמרה הוא נמוך, הכספית שבדגי העומק שמהם מפיקים את השמן הוא רעיל ללא עוררין. אז מה אתה מעדיף יחס המרה נמוך או רעל?
כן
זה משהו שנאגר בגוף, כן.
כנס לאתר של ה fda ותראה שמקרלים הם במקום הראשון ברעילות מכספית ומתכות כבדות.
התכוונתי אלייך, אני אעלה דוחות שאהיה מול מחשב.הכי קל.
תודה על ההרמה להנחתה, כשאהיה מול מחשב אצרף את הדוחות. צרף בבקשה את הדוח שמראה שמפיקים שמן ממקרלים ןסרדינים..
האמת שהופתעתי מהמוצר שפרסמת,בכל אופן יש הבדל בין אומגה 3 ממקור צמחי למקור מן החי.אין לי סימוכין למעט ניסיון קליני במרפאות רפואה משלימה.בדיקות IFOS כוללות גם רעלנים. לדוגמה, אני צורך את Nutrigold. אם תחפש אותם כאן:
Product Reports | The International Fish Oil Standards Program
אתה תראה את הדוח הבא:
http://www.nutrasource.ca/ifos/files/ifos nutrigold triple strength omega lot 1510307k.pdf
שים לב לתחתית העמוד, יש שם מתכות. דברים דומים תוכל למצוא אצל Nordic או Carlson
סבלנות מתוק, המאמר שרציתי להביא הוא בתשלום. אני אביא קישור לחלק ממנו..איפה רואים בדו"ח קורלציה בין עומק הדג לבין רמת הכספית כמו שBIKER ביקש ואמרת שתביא
המאמר מראה קשר בין רעילות לעומק הים כמו שביקשת. בפרסום של הfda אתה יכול לראות שקינג מקרל הוא במקום הרביעי הכי מזוהם..
וסתם בשביל הרעיון, דג החרב והטונה הם טורפים. מה לדעתך האוכל שלהם? סרדינים ומקרלים מן הסתם..
אז אפשר לאחסן אומגה על שולחן?אפשר להשאיר את זה כל הזמן מחוץ למקרר כל עוד זה במקום מוצל (פחות מ-30 מעלות)