הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ותוספים האם שמן הדגים (אומגה 3) שאתם צורכים על בסיס קבוע הוא לא פחות מחסר תועלת?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
למה אתה לא ממליץ על האומגה 3 של *אין לציין חנויות מחו"ל באתר* קוס ט כפי שרשמת בדפים הקודמים ?
מינון נמוך לקפסולה, שמן דגים זול מידי שאין סיכוי שיהיה איכותי ביחס למתחרים גם אם הם מייצרים בכמויות פסיכיות וחומרי הגלם שלהם זולים..

• פותח/ת השרשור
כתבת פשוט בפוסט המקורי שהמינון המומלץ הוא 1080 EPA ו 720 DHA. ב 2 כדורים של הנוטריגולד טריפל יוצא 1450 EPA ו 550 DHA.
כן הכוונה היא ללפחות. הDHA לא כזה חשוב אם זה 550 או 720. ה-EPA יותר חשוב

יש דרך לדעת אם השמן דגים שאני צורך מחומצן? מה אמורים להרגיש אם לוקחים כדורים של שמן דגים שפג תוקפו? יש השפעות לא טובות על הגוף?

@Mike

• פותח/ת השרשור
אין ממש דרך לדעת. אם יש ריח מאוד חריף זה אומר שזה טוטל לוסט. אם זה פג תוקף אין להשתמש

אין ממש דרך לדעת. אם יש ריח מאוד חריף זה אומר שזה טוטל לוסט. אם זה פג תוקף אין להשתמש

העיניין שהגיע לי קופסה חדשה של 240 כדורים של האתר הזמנות בחול שאמרת שלדעתך לא מומלץ אבל אי אפשר לדעת כי הם מוסיפים לזה ריח של תות בשביל שלא יהיה מסריח מדגים. אתה ממליץ לא לצרוך או לסיים ולהזמין משו של חברה אחרת? מה אתה אומר על החברה גליל שמוכרים פה בארץ?

יש איזושהי דרך לדעת האם המוצר שהזמנתי בעייתי? אני צורך אומגה 3 של NOW FOODS ועל פניו אין בכלל ריח מהקופסה, האם זה מבשר טובות או שעדיין יכול להיות שזה בעייתי?

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לדעת בלי בדיקת מעבדה. חבר׳ה עשיתם מזה מדע טילים - רוב החברות בסדר - במיוחד חברות מוכרות כמו Carlson, Nutrigold, nordic naturals

על חברות כמו NOW או VitaC*ost לא בטוח שהייתי סומך

האם יש הבדל בין קפסולות לשמן (נוזל) בנושא הזה?

• פותח/ת השרשור
אם הנוזל מחברה איכותית, היכולת שלו להתחמצן פחותה (כל עוד שמרו עליו באמת במקום קריר ולא בשמש). שים לב גם שרוב הבקבוקים הם כהים ששמש לא תזיק למוצר.

הבנתי שתוך שבועיים מרגע הפתיחה, גם בקירור השמן מתחמצן.
בדכ כשהם סגורים יש חנקן במקום אוויר

אם הנוזל מחברה איכותית, היכולת שלו להתחמצן פחותה (כל עוד שמרו עליו באמת במקום קריר ולא בשמש). שים לב גם שרוב הבקבוקים הם כהים ששמש לא תזיק למוצר.
מעולה, שמן של קרלסון בדרך אליי. עדיף לשמור במקרר?

• פותח/ת השרשור
אלא אם איפה שאתה שומר את השמן דגים זה עלול להגיע ל-30+ מעלות אז כן

מייק ידוע לך לגבי מינונים של אומגה 3 ובריאות העור(והאם באמת יש קשר)?
רופאת עור אבחנה שיש לי בעיה של יובש בעור(הוא לא מייצר לעצמו לחות לעצמו או משהו כזה), והמליצה גם על שימוש באומגה 3.
עכשיו הסתכלתי וראיתי שהמינונים של EPA וDHA של החברה שאני לוקח(Life) נמוכים משמעותית ממה שרשמת פה. @Mike

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.
עוד שאלה ברשותך מייק, באתר של אומגה גליל שהוזכרו כבר כאן, קיים מחשבון מינון
שבו אתה מזין את המשקל שלך והסיבה שאתה צורך שמן דגים.. יש לבריאות כללית, אם אתה מתאמן וכו'
אני בחרתי כדי לטפל בבעיות קשב וריכוז ויצא לפי המשקל שלי שאני אמור לצרוך לפחות בין 7 - 9 כמוסות.
כאשר כל כמוסה שלהם מכילה 600 מג חומר פעיל, כלומר יוצא לי לפחות 4.2 גרם של EPA + DHA..
הרבה מעבר למה שנאמר ברוב האתרים שקראתי כולל כאן.
מה דעתך האם מינון כזה יכול להיות מסוכן או במקרה של טיפול בבעיות קשב וריכוז זה באמת יכול לעזור ?
כי כרגע זה נראה לי כמו שיטה בשבילהם שאנשים יגמרו יותר מהר את הקופסאות ויקנו יותר כמויות מהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית