הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ותוספים האם שמן הדגים (אומגה 3) שאתם צורכים על בסיס קבוע הוא לא פחות מחסר תועלת?

המידע שלי מדויק.
בנורווגיה יש wild ויש גידול בחוות, מה שמיובא לארץ מנרווגיה או מכל מקום אחר זה מחוות גידול.
אני קונה סלמון ווילד מעושן, המחיר שלו מתקרב ל 200 שח לקג, מסקוטלנד.
הטעם לא דומה לסלמון שנמכר בארץ, הצבע כתום יותר, התפלגות השומן שונה, והטעם לא דומה בכלל לסלמון מחוות.
לגבי הגידול בנורבגיה אני לא באמת יודע, רק יודע שזה מגיע משם, יכול להיות שאתה באמת צודק.

אני ניסיתי להשתמש באלספה, ולאחר מכן בnow. שניהם גמרו לי להרגיש לא טוב, עד שחשבתי שאני אלרגי לדגים (יש פוסט שפתחתי, אם מעניין מישהו 😃 ).
לפני כמה ימים קניתי גליל, ואני מרגיש סבבה איתו בינתיים.
יש סיכוי שזה פלסבו, אבל לכו תדעו...

אני כבר משתמש באומגה מקס 3 של superherb עשר חודשים בערך. הם בסדר?

המידע שלי מדויק.
בנורווגיה יש wild ויש גידול בחוות, מה שמיובא לארץ מנרווגיה או מכל מקום אחר זה מחוות גידול.
אני קונה סלמון ווילד מעושן, המחיר שלו מתקרב ל 200 שח לקג, מסקוטלנד.
הטעם לא דומה לסלמון שנמכר בארץ, הצבע כתום יותר, התפלגות השומן שונה, והטעם לא דומה בכלל לסלמון מחוות.
הייתה כתבה על הנושא בישראל היום מוסף השבוע עמ' 20-22.
אתה עוסק בתחום במקרה?

הייתה כתבה על הנושא בישראל היום מוסף השבוע עמ' 20-22.
אתה עוסק בתחום במקרה?
עכשיו קראתי את הכתבה, אין שם איזכור לגבי חוות גידול , לפי הכתבה הכל מגיע מהים ...
image.jpg

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי התייחסות לאומגה 3 ממקור צמחי..
כי זה זבל. יחס ההמרה של ALA ל EPA/DHA הוא לא טוב בלשון המעטה (נראה לי שדיברנו על זה פעם).

אני כבר משתמש באומגה מקס 3 של superherb עשר חודשים בערך. הם בסדר?
כמו שציינתי, כל חברה בלי IFOS או לאבדור אי אפשר לדעת

אני קונה את הסלמון שלי בשוק הכרמל, רחוב ישכון, יש שם חנות קטנה של דגים מעושנים, 2 אחים דתיים.
מתחייבים שכל הסחורה שלהם היא wild, ולא מכניסים בכלל גידול בריכה.
אין דגים טריים, רק מלוחים/מעושנים, והכל שם יקר יחסית לשאר השוק.
בדכ אני צורך אומגה 3 של גליל, אין גרפסים מסריחים כמו מה שהזמנתי מחול.

כי זה זבל. יחס ההמרה של ALA ל EPA/DHA הוא לא טוב בלשון המעטה (נראה לי שדיברנו על זה פעם).

כמו שציינתי, כל חברה בלי IFOS או לאבדור אי אפשר לדעת
נניח שיחס ההמרה הוא נמוך, הכספית שבדגי העומק שמהם מפיקים את השמן הוא רעיל ללא עוררין. אז מה אתה מעדיף יחס המרה נמוך או רעל?

נניח שיחס ההמרה הוא נמוך, הכספית שבדגי העומק שמהם מפיקים את השמן הוא רעיל ללא עוררין. אז מה אתה מעדיף יחס המרה נמוך או רעל?
את השמן מפיקים מדגים כמו אנשובי,מקרל וסרדינים,אלו לא דגי עומק.
אשמח לטבלת סימוכין שמראה את אחוז הכספית ביחס לעומק הדג,על סמך קבעת כל כך נחרצות שאומגה 3 מהולה בכספית?
כמעט כל חברה רצינית מפרסמת דו''ח בדיקת רעלים

את השמן מפיקים מדגים כמו אנשובי,מקרל וסרדינים,אלו לא דגי עומק.
אשמח לטבלת סימוכין שמראה את אחוז הכספית ביחס לעומק הדג,על סמך קבעת כל כך נחרצות שאומגה 3 מהולה בכספית?
כמעט כל חברה רצינית מפרסמת דו''ח בדיקת רעלים
תודה על ההרמה להנחתה, כשאהיה מול מחשב אצרף את הדוחות. צרף בבקשה את הדוח שמראה שמפיקים שמן ממקרלים ןסרדינים..

carlson:Contains fish (anchovy, sardine, mackerel).

nordic natural : Purified deep sea fish oil (from anchovies and sardines),
ומצויין שם:Every batch of Nordic Naturals algae oils is tested by a third-party certified lab for environmental toxins, including heavy metals. All algae oils are in the triglyceride form and surpass the strictest international standards for purity and freshness.

אומגה 3 גליל:
תכולה: 100% שמן דגים ממקור ים דרומי בחופי פרו. 95% עד 99% מהדגים אנשובי, היתר סרדין ומקרל.
בדיקות איכות: המוצר עובר כ 30 בדיקות איכות הכוללות רמת חומציות ורמת חימצון, הרכב ואנליזה כימית, נוכחות של פתוגנים (חיידקים ופטריות) נוכחות של רעלנים כגון כספית ומתכות כבדות, דיאוקסינים פוראנים, PCB

המוצר הנמכר עומד בבדיקות איכות וניקיון מפתוגנים, רעלנים ומתכות רעילות על פי התקנים המחמירים ביותר של משרד הבריאות הקנדי

זכור לי איזור מסויים ששם יש המון כספית,גם בדגים הקטנים,אבל הרבה יותר בגדולים,לא זוכר איזה ים זה.
אני לא מצרף לינקים כי לא ניתן לצרף מחו''ל,אבל גם לחברות הכי גדולות בשוק, השמן מיוצר מדגים קטנים, יש גם את השמן כבד קוד,והקיריל, שאותם אני לא מכיר.

ומצויין שם:Every batch of Nordic Naturals algae oils is tested by a third-party certified lab for environmental toxins, including heavy metals. All algae oils are in the triglyceride form and surpass the strictest international standards for purity and freshness.

אומגה 3 גליל:
תכולה: 100% שמן דגים ממקור ים דרומי בחופי פרו. 95% עד 99% מהדגים אנשובי, היתר סרדין ומקרל.
בדיקות איכות: המוצר עובר כ 30 בדיקות איכות הכוללות רמת חומציות ורמת חימצון, הרכב ואנליזה כימית, נוכחות של פתוגנים (חיידקים ופטריות) נוכחות של רעלנים כגון כספית ומתכות כבדות, דיאוקסינים פוראנים, PCB

המוצר הנמכר עומד בבדיקות איכות וניקיון מפתוגנים, רעלנים ומתכות רעילות על פי התקנים המחמירים ביותר של משרד הבריאות הקנדי

זכור לי איזור מסויים ששם יש המון כספית,גם בדגים הקטנים,אבל הרבה יותר בגדולים,לא זוכר איזה ים זה.
אני לא מצרף לינקים כי לא ניתן לצרף מחו''ל,אבל גם לחברות הכי גדולות בשוק, השמן מיוצר מדגים קטנים, יש גם את השמן כבד קוד,והקיריל, שאותם אני לא מכיר.
כתוב בפירוש שאלה דגי עומק...

אומגה 3 גליל:

ודרך אגב החברה שציינת היא היחידה שאני מכיר שמייצרת ממקרלים וסרדינים.. הרוב מייצרים משאריות סלמון..

נערך לאחרונה:
ציינתי 3 חברות שמייצרות מסרדינים ומקרלים,אני יכול לציין עוד חברות.
ובכל החברות האלו מתחייבים שאין מתכות רעילות,כך שהן עדיפות על אומגה 3 ממקור צמחי.

כתבת שמקרלים סרדינים ואנשובי הם לא דגי עומק. במאמר שצרפת כתוב בפרוש שהם דגי עומק. האם אתה חוזר בך?

כן חוזר בי בקשר לזה,לפי נורדיק נטורל הסרדינים והאנשובי שלהם מהעומק,וסביר להניח ששאר הסרדינים גם (?)
אבל זה לא אומר שיש בהם רעלים.
החברות מציגות בדיקות מעבדה שמראות שהשמן לא ''מורעל''

אני קונה את הסלמון שלי בשוק הכרמל, רחוב ישכון, יש שם חנות קטנה של דגים מעושנים, 2 אחים דתיים.
מתחייבים שכל הסחורה שלהם היא wild, ולא מכניסים בכלל גידול בריכה.
אין דגים טריים, רק מלוחים/מעושנים, והכל שם יקר יחסית לשאר השוק.
בדכ אני צורך אומגה 3 של גליל, אין גרפסים מסריחים כמו מה שהזמנתי מחול.
מה לגבי הכתבה שציינתי למעלה ?, לא מוזכר שום דבר לגבי גידולי בריכות בנורבגיה.

דרך אגב, אני קונה בשוק התקווה וכל הסלמונים מגיעים ארוזים בקופסאות קלקר ומגיעות היישר מהנמל (מגיע מנורבגיה), אני מניח שאותה סחורה מגיעה לכל השווקים.

כן חוזר בי בקשר לזה,לפי נורדיק נטורל הסרדינים והאנשובי שלהם מהעומק,וסביר להניח ששאר הסרדינים גם (?)
אבל זה לא אומר שיש בהם רעלים.
החברות מציגות בדיקות מעבדה שמראות שהשמן לא ''מורעל''
כנס לאתר של ה fda ותראה שמקרלים הם במקום הראשון ברעילות מכספית ומתכות כבדות.

מה לגבי הכתבה שציינתי למעלה ?, לא מוזכר שום דבר לגבי גידולי בריכות בנורבגיה.

דרך אגב, אני קונה בשוק התקווה וכל הסלמונים מגיעים ארוזים בקופסאות קלקר ומגיעות היישר מהנמל (מגיע מנורבגיה), אני מניח שאותה סחורה מגיעה לכל השווקים.
תחפש על זה מידע ותמצא, הסושיות של הביוקר לא משתמשות בסלמון פשוט.
לאלו מהכרמל יש סחורה שונה, להסתמך על זהזה בתור מקור לאומגה 3 זה יקר.
בנוגע למקרלים, השמן שאני צורך לא ממקרלים.
בדכ לכרישים יש את הכי הרבה כספית.

תחפש על זה מידע ותמצא, הסושיות של הביוקר לא משתמשות בסלמון פשוט.
לאלו מהכרמל יש סחורה שונה, להסתמך על זהזה בתור מקור לאומגה 3 זה יקר.
בנוגע למקרלים, השמן שאני צורך לא ממקרלים.
בדכ לכרישים יש את הכי הרבה כספית.
למה אתה חושב שהסחורה בכרמל שונה מהסחורה בשוק התקווה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית