הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סטאפ דדליפט

idan1212

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3

אשמח אם תסתכלו ותתנו ביקורת/טיפים לתיקוןן, מרגיש כאילו הסטאפ שלי לא נכון, אני לא מצליח להגיע לסטאפ עם מתח בגב תחתון ברגע שאני יורד כביכול זה נראה כמו buttwink בלמטה.
ובלי קשר בשתי חזרות אחרונות היה פקשוש שלי, המוט ברח לי קדימה טיפה.
(ובקשר למה שיש לי בשוקיים זה זמני בגלל דימום קטן חחח)

אתה בכלל לא מכווץ את הבטן כמו שצריך
אתה צריך לרדת טיפה יותר, אולי להיות גם קצת יותר זקוף
במידה ואתה לא מצליח, יכול להיות גם שמבנה הגוף שלך לא משהו לקונבנציונלי, ועדיף לך לעבור לסומו

• פותח/ת השרשור
אתה בכלל לא מכווץ את הבטן כמו שצריך
אתה צריך לרדת טיפה יותר, אולי להיות גם קצת יותר זקוף
במידה ואתה לא מצליח, יכול להיות גם שמבנה הגוף שלך לא משהו לקונבנציונלי, ועדיף לך לעבור לסומו
לרדת טיפה יותר לא יראה כבר כמו סקוואט לגמרי?
ומדוע לא מכווץ את הבטן כמו שצריך? מה לעשות בשביל לתקן את זה? אני דוחף אותה כנגד החגורה.
אני חשבתי כבר לעבור לסומו אך לצערי בגלל בעיה מסוימת בירך אני לא יכול לפחות כרגע
יכול להיות אולי שיהיה שווה לעשות דדליפט עם הגבהה? או שאולי יש לזה פתרון אחר?

לרדת טיפה יותר לא יראה כבר כמו סקוואט לגמרי?
ומדוע לא מכווץ את הבטן כמו שצריך? מה לעשות בשביל לתקן את זה? אני דוחף אותה כנגד החגורה.
אני חשבתי כבר לעבור לסומו אך לצערי בגלל בעיה מסוימת בירך אני לא יכול לפחות כרגע
יכול להיות אולי שיהיה שווה לעשות דדליפט עם הגבהה? או שאולי יש לזה פתרון אחר?
תרד כמה שאתה צריך בשביל שהטורסו שלך יהיה ישר, גם אם זה אומר שהתחת שלך ייגע ברצפה
ואתה לא צריך כל כך לדחוף כנגד החגורה, אלא יותר לנפח את הטורסו לכל אורך החגורה, אבל כמו שזה נראה אתה צריך קודם כל ללמוד איך לעבוד בלי חגורה כדי להרוויח את העבודה עם חגורה, ובלי חגורה אתה אמור לכווץ את כל שרירי הליבה בצורה אחידה, אין לך מה להתחיל את ההרמה בכלל לפני שכל הגב שלך ישר

• פותח/ת השרשור
תרד כמה שאתה צריך בשביל שהטורסו שלך יהיה ישר, גם אם זה אומר שהתחת שלך ייגע ברצפה
ואתה לא צריך כל כך לדחוף כנגד החגורה, אלא יותר לנפח את הטורסו לכל אורך החגורה, אבל כמו שזה נראה אתה צריך קודם כל ללמוד איך לעבוד בלי חגורה כדי להרוויח את העבודה עם חגורה, ובלי חגורה אתה אמור לכווץ את כל שרירי הליבה בצורה אחידה, אין לך מה להתחיל את ההרמה בכלל לפני שכל הגב שלך ישר
תודה רבה אנסה פעם הבאה.
ושאלה נוספת בקשר לירידה, האם זה הגיוני שאפילו אם אני יורד למטה אני לא מצליח להשאר עם הטורסו ישר?
כי כאשר אני יורד עוד למטה אני רואה ישר butt wink מופיע, וגם כאשר אני איך שאני עכשיו(כמו בסרטון) אני רואה את זה. את כל אלה אפשר לראות בכלל בלי מוט אפילו, כאשר אני מנסה מול מראה להגיע לגובה של הסטאפ בדדליפט. מנסה לשחק עם הגבהים אבל תמיד כאשר מגיע לגובה של הסטאפ יש butt wink.

תודה רבה אנסה פעם הבאה.
ושאלה נוספת בקשר לירידה, האם זה הגיוני שאפילו אם אני יורד למטה אני לא מצליח להשאר עם הטורסו ישר?
כי כאשר אני יורד עוד למטה אני רואה ישר butt wink מופיע, וגם כאשר אני איך שאני עכשיו(כמו בסרטון) אני רואה את זה. את כל אלה אפשר לראות בכלל בלי מוט אפילו, כאשר אני מנסה מול מראה להגיע לגובה של הסטאפ בדדליפט.
לדעתי יש לך ירך ארוכה ביחס לטורסו וזה למה המוט חוסם אותך מלהתיישר כמו שצריך
תנסה אולי לעשות דדליפט עם עקב מוגבה, זה יכול לעזור לך

• פותח/ת השרשור
מעדכן שוב לאחר כמה נסיונות חוזרים, ירדתי עד שהגב הצליח להתיישר (זה קרה בערך שהגעתי למצב כמו סקוואט של 90 מעלות) במקום להרים 140 לחמישיה ככה הצלחתי בקושי לגעת ב100. הרגיש מאוד לא טוב למען האמת, התנועה לא הרגישה טבעית כלל.
האמת היא שכרגע בגלל פחד וכאבי גב שנובעים מהדדליפט אני אשמח להמלצות אולי לתרגיל שיחליף את הדדליפט או ואריאציה שלו לפחות לכרגע, שתשפר לי בתקווה את היציבה (ואולי תתקן לי את הכאב/תחזק את זוקפי הגב) בצורה שאוכל לעשות ללא כאב. אומר שוב שסומו אני לא יכול לבצע בגלל בעיה בירך (שיתכן שנובעת מהגב באמת)

• פותח/ת השרשור
תעיין בספר הזה.
לי הוא סגר המון פינות.
ככל הנראה שלא ישארו לך שאלות נוספות.

מידע - הדדליפט - גרסת המאמנים
עברתי עליו בעבר, קראתי חלקים מסוימים עכשיו גם, לפי מה שאני קורא ההמלצה היא לעבור לתרגיל אחר?
"לעולם אל תתפשרו אם מתחילים אל הוצאת אגן רעה, לעולם. עשו מה שאתם צריכים כדי להגיע להוצאת אגן טובה, ובמידה ולא ניתן עברו לתרגיל אחר."

נערך לאחרונה:
תמיד קיימת האפשרות לעבור לסומו.
לדעתי תשחק עם רוחב העמידה והזווית.
בשורה התחתונה הבטן התחתונה אמורה להיכנס בין הירכיים ואתה אמור חהרגיש נינוח שם.
עוד דבר ששמתי לב אליו אצלי, שריר תפוס יכול להגביל את יכולת ההצבעה שלך עם האגן.
תעסה את הישבן עם רולר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית