הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע אליפות ישראל בהורדת ידיים 2017

Misha Rabiner

משתמש מתחיל
3
8
נק' מוניטין:
8
3
8
שלום רב לחברי הפורום,

רציתי להזמין אתכם לאליפות ישראל בהורדת ידיים 2017 שתתקיים בדימונה ב-17/01/2017 ורציתי לשתף אתכם,

קיימת עמותה פעילה בשם "עמותת היד החזקה" שמטרתה היא קידום ענף הספורט הורדת ידיים בישראל.
העמותה מקיימת תחרויות כאלו מספר פעמים בשנה ברחבי הארץ ובנוסף גם מוציאה משלחת פעמיים בשנה לאליפויות עולם ואירופה!
התחרות תיהיה משודרת בערוץ אגו בטלויזיה ובשידור חיי ב-YOUTUBE!
לפי נתוני העמותה, הספורטאים הישראליים נמצאים במקומות מכובדים בהחלט!

איגור סגל - מקום 8 בעולם מעל 100 ק"ג
איתי משה - מקום 8 בעולם עד 90 ק"ג
מיכאל רבינר - מקום 12 בעולם עד 75 ק"ג
ג'ואו פורמן - מקום 9 בעולם עד 100 ק"ג
אריה באומן - מקום 7 בעולם עד 90 ק"ג
ג'ורג' בירו - מקום 5 בעולם עד 80 ק"ג
רומן מדבדסקי - מקום 8 בעולם עד 70 ק"ג
אריק פרסדנוב - מקום 4 בעולם עד 80 ק"ג נוער

סרטון מאליפות העולם האחרונה בבולגריה
תעבירו ל-1:10

מי שמעוניין בפרטים נוספים יכול לפנות אלי בפרטי, לעמותה יש אתר ועמוד ב-פייסבוק וניתן לעקוב ולהתעדכן https://images.***/smilies2/smile.gif

נערך לאחרונה:
יפה מאוד, אני זוכר שראיתי לפני כמה זמן את ההר ממשחקי הכס מפסיד לאלוף העולם או משהו כזה שהיה "קטן" ממנו וזה היה די מרשים
להוריד בחור כמו ההר.

שיהיה בהצלחה!

יפה מאוד, אני זוכר שראיתי לפני כמה זמן את ההר ממשחקי הכס מפסיד לאלוף העולם או משהו כזה שהיה "קטן" ממנו וזה היה די מרשים
להוריד בחור כמו ההר.

שיהיה בהצלחה!

מורן , תשקול שנית אולי להגיע , כמו שהספקתי להכיר אותך אתה מהר מאוד תתאהב בענף.

בגלל שעשיתי לייק לפוסט? : )
לא, כנראה שלא אגיע.

חבל

להוריד בחור כמו ההר.

שיהיה בהצלחה!
Devon larratt

נערך לאחרונה:
גם כשהמרפקים נעולים , הבייספס שלך ושל אחרים עובד יותר ממה שנדמה לך.
ולא , אף אחד לא קורע סתם ככה את השריר , זה תהליך שלוקח זמן במידה ומבצעים את התרגיל בטכניקה לקויה.

לגבי א. כפיפת מרפקים עם מוט W הוא תרגיל שנכלל במספר מקצים בתחרויות בין היתר גם בPOWERLIFTING. פרפר במשקולות יד-לא.
כדי לבדוק כוח פלג גוף עליון או בשמו הנפוץ "חזה" אנחנו נבצע בנץ' פרס ולא פרפר עם משקולות יד.

אליקו ,חוששני שהצגת את הדברים כאנטי הורדות ידיים , לכן לא עידנתי את התגובה.

בהצלחה לכל המתמודדים!!
נ.ב. - אם יש למישהו שאלות לגבי פרטי הגעה למקום מוזמן ליצור אתי קשר בפרטי או בנייד לקבלת הסבר:193ek:

מהניסיון שלי בפאורליפטינג , ומהניסיון הנוכחי בענף הArm wrestling , יש יותר קהל מתמודדים בענף שלנו
הכרטיס כניסה קצת פחות מחייב מאשר בתחום ה Powerlifting , אבל אין ספק שגם להוריד ידיים זה ספורט שמצריך מחשבה , טכניקה , והרבה כוח.

יגאל התחרה ב2012 באליפות אירופה , למיטב זכרוני לקח מקום 14 , אך הרשימה שמיכאל רשם היא מעט יותר עדכנית לכן הוא לרשום.
יגאל מתחרה חזק ומסוכן , אנחנו מצפים להגעתו לאליפות הארץ בדימונה
כאשר המרפק או כל מפרק לצורך העניין נעול, על מנת שהשרירים שמזיזים אותו יפעלו צריך להיות כח שפועל על המרפק בניסיון להזיז אותו. אין שום כח כזה בדדליפט. קריעה של שריר הבייספס יכולה לקרות ברגע וקרתה לא מעט פעמים בעולם הפווארליפטינג כאשר מישהו בטעות ניסה לכופף את המרפק של היד שבסופינציה בדדליפט.
זה שתרגיל מסויים מבוצע בתחרות לא אומר שהוא מדד לכח של בן אדם. גם אם אנשים מתחרים בזה, זה עדיין תרגיל מבודד. לצורך העניין מדד יותר טוב לכח שמערב את הבייספס יכול להיות מתח או חתירה - תרגיל מורכב.

אני אישית אוהב את ג'ון ברזינק ולא את המוטציות כמו לרט וצ'יפלניקוב
מי שהוריד את ההר היה לרט(devon larrat)

@hanan כאשר שאלתי את אושר אם תהיה קטגוריית של כפיפת מרפקים עם מוט W בתחרות האחרונה ואמרת שבייספס זה מדד לשום דבר,
תגיע לתחרות ואוכיח לך איך הבייספס הוא מדד להמון דברים.

זה בסדר, גם תחרות הורדת ידיים היא מדד לשום דבר.

כאשר המרפק או כל מפרק לצורך העניין נעול, על מנת שהשרירים שמזיזים אותו יפעלו צריך להיות כח שפועל על המרפק בניסיון להזיז אותו. אין שום כח כזה בדדליפט. קריעה של שריר הבייספס יכולה לקרות ברגע וקרתה לא מעט פעמים בעולם הפווארליפטינג כאשר מישהו בטעות ניסה לכופף את המרפק של היד שבסופינציה בדדליפט.
זה שתרגיל מסויים מבוצע בתחרות לא אומר שהוא מדד לכח של בן אדם. גם אם אנשים מתחרים בזה, זה עדיין תרגיל מבודד. לצורך העניין מדד יותר טוב לכח שמערב את הבייספס יכול להיות מתח או חתירה - תרגיל מורכב.

אתה טועה ומטעה אחרים , בדדליפט הבייספס מעורב יותר ממה שכנראה אתה חושב. ואתה חוזר על אותה טעות בדבריך , לכן אפסיק להתווכח.
כפיפת מרפקים עם מוט W זה לא תרגיל מסויים , אלא תרגיל מורכב, זה מצריך הרבה יותר מסתם כוח מהבייספס , אלא גב , רגליים , הרבה מאוד שרירי בטן. מתח זה לא מדד טוב יותר - הדגש יותר על שרירי הגב.

זה בסדר, גם תחרות הורדת ידיים היא מדד לשום דבר.

אתה מוזמן להגיע ולהתרשם 😃
תמשוך 300 ק"ג וגם תרד עם 250 ק"ג, אני מבטיח שבחור שישקול חצי ממך [באזור ה60ק"ג] יתן לך שיעור או שתיים כיצד להוריד ידיים:193ek:
וזה בהתחייבות ובאחריות , אז תגיע!
אני כל החיים בחיטוב, אולי כשאפסיק עם ה OCD הזה 😃

די לתירוצים 😛 תגיע להתרשם ! אני מבטיח שברגע שתרגיש את האווירה כל הדעה תשתנה! אני גם בחיטוב , ואולי 30% פחות בכוח מהרגיל , אבל מגיע !

בקטנה, הייתי בקבוצה של פותח הפוסט:)

מי כבודו?

אתה טועה ומטעה אחרים , בדדליפט הבייספס מעורב יותר ממה שכנראה אתה חושב. ואתה חוזר על אותה טעות בדבריך , לכן אפסיק להתווכח.
כפיפת מרפקים עם מוט W זה לא תרגיל מסויים , אלא תרגיל מורכב, זה מצריך הרבה יותר מסתם כוח מהבייספס , אלא גב , רגליים , הרבה מאוד שרירי בטן. מתח זה לא מדד טוב יותר - הדגש יותר על שרירי הגב.

תמשוך 300 ק"ג וגם תרד עם 250 ק"ג, אני מבטיח שבחור שישקול חצי ממך [באזור ה60ק"ג] יתן לך שיעור או שתיים כיצד להוריד ידיים:193ek:

די לתירוצים 😛 תגיע להתרשם ! אני מבטיח שברגע שתרגיש את האווירה כל הדעה תשתנה! אני גם בחיטוב , ואולי 30% פחות בכוח מהרגיל , אבל מגיע !

מי כבודו?
ובינתיים אני היחיד פה שביסס את הדברים שלו. איך בדיוק הגב והרגליים מעורבים בכפיפת מרפק? כפיפת מרפק היא תרגיל מבודד שרק מפרק הכתף פועל בו. תיתן לי הסבר פיזיולוגי על איך השרירים זציינת פועלים בשני התרגילים.

ובינתיים אני היחיד פה שביסס את הדברים שלו. איך בדיוק הגב והרגליים מעורבים בכפיפת מרפק? כפיפת מרפק היא תרגיל מבודד שרק מפרק הכתף פועל בו. תיתן לי הסבר פיזיולוגי על איך השרירים זציינת פועלים בשני התרגילים.

ביססת את הדברים שלך על סמך מה ? אני לא רואה שום ביסוס , אלא דעה אישית.
הגב ננעל והשכמות מושכות את המשקל יותר מהידיים. הרגליים בחצי סקוואט נותנים לך יציבות וכוח מתפרץ.
הידיים כבודם במקומם מונח.

🤦‍♂️
זה בדיוק מה שהוא אומר. זה מדד לכלום, חוץ מלהורדת ידיים.

המרפק*
ביססת את הדברים שלך על סמך מה ? אני לא רואה שום ביסוס , אלא דעה אישית.
הגב ננעל והשכמות מושכות את המשקל יותר מהידיים. הרגליים בחצי סקוואט נותנים לך יציבות וכוח מתפרץ.
הידיים כבודם במקומם מונח.
הביסוס שלי הוא ניתוח פיזיולוגי של התמונה.
בתחרות כפיפת מרפק אסור שהברכיים יהיו לא נעולות כך שזה סותר לך את הטענה לרגליים, שאגב גם עם ברכיים מכופפות אין לך העברת כח מהם למוט. איך בדיוק השכמות מושכות את המשקל? התנועה שהשכמות אחראיות עליה הן הרמה והורדה של השכמות מה שלא קורה פה. תתאר מפרק ואת התנועה שלו או את הכח שמופעל עליו ולכן הוא פועל איזומטרית

המרפק*

הביסוס שלי הוא ניתוח פיזיולוגי של התמונה.
בתחרות כפיפת מרפק אסור שהברכיים יהיו לא נעולות כך שזה סותר לך את הטענה לרגליים, שאגב גם עם ברכיים מכופפות אין לך העברת כח מהם למוט. איך בדיוק השכמות מושכות את המשקל? התנועה שהשכמות אחראיות עליה הן הרמה והורדה של השכמות מה שלא קורה פה. תתאר מפרק ואת התנועה שלו או את הכח שמופעל עליו ולכן הוא פועל איזומטרית

חוששני שתצטרך לראות כדי להבין , בכל אופן הדיון לא נועד לכפיפת מרפק עם מוט W ולא לבייספס , נדון על זה במקום אחר.

--
🤦‍♂️
זה בדיוק מה שהוא אומר. זה מדד לכלום, חוץ מלהורדת ידיים.

אז תתחדש , הורדת ידיים זה מדד לכוח מתפרץ מכל הגוף,ולאו דווקא מהידיים.🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית