הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי עצבים באיזור הכתף וטרפז

Shmuel1122

משתמש מתחיל
81
7
נק' מוניטין:
7
81
7
אז ככה אני מתחיל שבוע שלישי לסייקל מחר, טסט סולו בנתים.

אתמול התחילו לי מעין כאבים בכתף אחורית וטרפז, כאילו עצבים כאלה שמעירים אותי כל רבע שעה בשינה.

בנוסף זה עושה אותי עצבני בטירוף ( מרגיש פסיכופט)

האם אפשר לקחת אקמול או משכחי כאבים בסייקל?

ומה אפשר לעשות בכדי למנוע תופעות לוואי אלו?

תודה על העזרה.

@Daniel Barack

תיקח אם כואב ממש אבל תברר למה זה? נשמע דווקא מאימונים או תנועה לא טובה ולא מחומרים בכלל. חומרים לא עושים כאבים כמו שאתה מתאר

• פותח/ת השרשור
יזה מרגיש יותר נירולוגי כאבים הקשורים לעצבים בגוף זה התחיל לי מאתמול בלילה בעבודה, ועד עכשיו לא מצליח לישון שניה בלילה בלי לקום מכאבי תופת, אמרו לי שזה כאבי גדילה כי הגוף לא רגיל לחומרים ולגדילה המהירה הזאת , לא יודע כמה זה חארטה.
בכל זאת לקחתי שני אקמול מקווה שישפיע.
זה סיוט אני לא עשיתי שום תנועה לא נכונה , מה שכן העליתי עומס ומהר מהכח שהטסט הביא לי

• פותח/ת השרשור
יש מצב שזה כאב גדילה כי בשבועיים האחרונים די גדלתי בכתף וביד בסנטימטר וחצי ורק מרגיש שאני גודל ?,יכול להיותכתוצאה מזה כאבים באיזור הנ״ל? כמו לחץ על העצם

חחח כאב גדילה מי סיפר לך תשטויות האלה הדילר שלך ? אחי אין דבר כזה . קודם כל זה שגדלת סנטימטר וחצי נניח כן למה שמתי לב שגם קצת חרגת בפוסט הקודם שעלית במשקל אחרי 4 ימים ב 3 קילו נדמה לי ? זה לא כאב גדילה ולא אמייט סך הכל השמן תפס לך מקום בשריר וזה עשה לך נפח אל תאכל סרטים חח . באיזה מקומות אתה מזריק בגוף ? או שזה נוזלים אחד מהשניים ידוע שאנטט מעלה בנוזלים וכנראה שהשריר שלך נתפס בגלל שממש קר עכשיו השריר מקבל פאמפ . או שנדמה לך ... לא יודע אחד מה 3 חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית